81 Yaşındaki Beşiktaşlı Dedenin Gol Sevinci

exixiz exixiz diyor ki;
Futbol neden güzeldir? Elinde bastonu ile tribünlerdeki yerini alarak takımını yalnız bırakmayan 81 yaşındaki dedenin, Beşiktaş'ın attığı gol sonrası yaşadığı sevinç... Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup ettiği maçta tribünlerdeki dede ilgi odağı oldu. Elindeki bastonu ile takımını yalnız bırakmadı
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: dede Beşiktaş gol sevinci komik videolar
8 04 Nisan 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • socialfollower
    socialfollower 04 Nisan 2017 - 00:49ne güzel yahu. adam o yaşında o atmosferde coşuyor işte :) [ispiyonla]
    +11
  • tipico17
    tipico17 04 Nisan 2017 - 00:33insan yaşama sevincini yitirmemeli
    koca yürekli dişleri sevimli dedem.
    [ispiyonla]
    +9

Tüm Yorumlar

  • masduh
    masduh 04 Nisan 2017 - 15:17Bu dede bu yaşa kadar nasıl kanser olmamış amk [ispiyonla]
  • kurbaavakdedi
    kurbaavakdedi 04 Nisan 2017 - 14:39@darthatak

    ağzındaki yarrağı çıkar da konuş, ne dediğin anlaşılmıyor
    [ispiyonla]
  • darthatak
    darthatak 04 Nisan 2017 - 13:52dede ne yapsın amk 81 yılda bir sesleri çıkıyor // dedeyi tiner grubundan ayrı tuttuğum doğrudur [ispiyonla]
    -2
  • ultraslan01
    ultraslan01 04 Nisan 2017 - 12:30bi insan neden beşiktaşlı olur ki beşiktaşı tutanın ben aklını sikiyim [ispiyonla]
    -8
  • josef mengele
    josef mengele 04 Nisan 2017 - 11:55iste besiktaslilik ruhu budur, bambaskadir diye kafa sikenler henuz gelmedi mi ya? yorum yazmadan mi gururlaniyonuz, nabiyonuz ? [ispiyonla]
    -3
  • dikmenoglu
    dikmenoglu 04 Nisan 2017 - 11:47İlk başta elinde silah var zannettim amk. [ispiyonla]
    -1
  • nikinik
    nikinik 04 Nisan 2017 - 11:42Camiiye git desen gitmez. [ispiyonla]
    -1
  • cuideliy
    cuideliy 04 Nisan 2017 - 09:33@oscargok ben yazıcaktım sen yazmışsın deli gibi merak ediyorum. [ispiyonla]
  • oscargok
    oscargok 04 Nisan 2017 - 09:02Çok yaşa dedem!. Merak ettiğim bir şey var. Bu dedemizin passolig'i var mıdır ki? Yoksa gel amca buyur sen gir mi demişlerdir? [ispiyonla]
    +8
  • socialfollower
    socialfollower 04 Nisan 2017 - 00:49ne güzel yahu. adam o yaşında o atmosferde coşuyor işte :) [ispiyonla]
    +11
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...