David Villa'nın 50 Metreden Gol Atması

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
İspanyol golcü David Villa, Philadephia Union'la oynanan maçta orta sahadan attığı golle taraftarlarını sevince boğdu.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: David Villa 50 Metre Gol Philadephia Union New York City
2 15 Nisan 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • socialfollower
    socialfollower 15 Nisan 2017 - 18:12mesela kale tamamen boş olsaydı bu kadar estetik, efsane bir gol olabilir miydi? olamazdı. sizin boşa çıkan çabalarınız olacak ki
    başkalarının başarısının ya da sahip olduklarının kıymeti bilinsin ve kıymeti anlaşılsın.

    siz hep acaba bir gün beni de fark ederler mi diyerek çabalayın ama o çabanız hep başkalarının işine yarasın. birilerine hep kazandırın, sonra da başarısız olduğunuzda birileri sizinle kendini kıyaslayıp mutlu olabilsin.

    işte o kaleci benim. :(
    [ispiyonla]
    +7
  • greeneye
    greeneye 15 Nisan 2017 - 18:54aynı ben, teknik futbol falan değil

    lakin üşengeçlik aynı ben. :)
    [ispiyonla]
    +4

Tüm Yorumlar

  • ulannickkalmamis
    ulannickkalmamis 15 Nisan 2017 - 20:57hoş geldiniz [ispiyonla]
  • ayrildagelniyazi
    ayrildagelniyazi 15 Nisan 2017 - 19:49gol olmasasa da sevinecek gibi vurmuş sanki [ispiyonla]
    +1
  • maniyak
    maniyak 15 Nisan 2017 - 19:0635 yaşına gelmiş mk ne zaman 35 oldu lan bu ben daha 28 felan sanıyorum [ispiyonla]
    +2
  • greeneye
    greeneye 15 Nisan 2017 - 18:54aynı ben, teknik futbol falan değil

    lakin üşengeçlik aynı ben. :)
    [ispiyonla]
    +4
  • socialfollower
    socialfollower 15 Nisan 2017 - 18:12mesela kale tamamen boş olsaydı bu kadar estetik, efsane bir gol olabilir miydi? olamazdı. sizin boşa çıkan çabalarınız olacak ki
    başkalarının başarısının ya da sahip olduklarının kıymeti bilinsin ve kıymeti anlaşılsın.

    siz hep acaba bir gün beni de fark ederler mi diyerek çabalayın ama o çabanız hep başkalarının işine yarasın. birilerine hep kazandırın, sonra da başarısız olduğunuzda birileri sizinle kendini kıyaslayıp mutlu olabilsin.

    işte o kaleci benim. :(
    [ispiyonla]
    +7
  • mbegdeda
    mbegdeda 15 Nisan 2017 - 17:45Hayırlı olsun. [ispiyonla]
    +2
  • makineci53
    makineci53 15 Nisan 2017 - 17:38Beyler bırakın futbolu yarın HAYIR verin. Ne olur lan? 'Meşaj' diyen adamlar bizi yönetmemeli. [ispiyonla]
  • beyin bedava
    beyin bedava 15 Nisan 2017 - 17:34orta sahadan bile plase vuruyor pes13 efsanesi [ispiyonla]
    +2
  • CreMaToRiuM
    CreMaToRiuM 15 Nisan 2017 - 17:21Afiyet olsun. [ispiyonla]
    +1
  • tfngms
    tfngms 15 Nisan 2017 - 16:52tebrikler. [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...