Sınıfta Kedi Kumuna Sıçmak

havadardı havadardı diyor ki;
Öğretmeni tuvalet için izin vermeyince genç kız arkadaşların şaşkın içinde hacetini kedi kumunda yapar.
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: hacet kedi kumu ders öğrenci tuvalet hela sıçmak
5 15 Mayıs 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • takdirbelgesi
    takdirbelgesi 15 Mayıs 2017 - 20:09Beyler bu video fake sakın inanmayın. Gül gibi kız hiç sıçar mı amk [ispiyonla]
    +12
  • hakkıbulut
    hakkıbulut 16 Mayıs 2017 - 00:57@gloo1 şöyle bir şey vardı incide al oku keser belki.

    başlık: kız arkadaşımın rekorları alt üst edicek sıçışı

    beyler 23 yaşındayım kız arkadaşımla 4 aydır birlikteydik çok rahat bi kız olmasına karşın kaşar diyede nitelendiremeyiz kendini ağırdan satıyordu.

    kafede buluşurduk genelde çay kahve muhabbet, bowling oynardık sık sık falan ama ben tabi eve atsam amuda kaldırsam ters parende attırsam diye içim içimi yiyor neyse bi gün bizim ev boş denk geldi gün bugündür dedim kızla konuştum ikna ettim gelicek.

    ben evdeyim bi yandan mesajlaşıyoruz ben bi yandan nasıl karşılasam ne yapsam diye düşünüyorum sigaramı yakıyorum patır kütür çekiyorum kızı beklerken açıyorum bi flappybirds oynuyorum hemen ilk engelde ölüyorum falan stresliyim.

    dedim bişey yapmak istiyosan rahat olmak lazım boxer var altımda üstüm çıplak öyle karşılıycam kızı neyse kapı çaldı ben koşarak kapıya gittim bi an bi baktım yusufladım beyler koşarak gittim eşofman giydim sonra geri kapıya geldim içimden buda olmadı dedim neyse içeri girdim kumaş pantolon giydim o an napıcagımı şaşırdım beyler mala bağladım amk.

    neyse kız geldi çantasını yere attı ben sarılıcam tam kızın surat kıpkırmızı bi bok var belli neyse hayatım ben bi lavaboya giriyim dedi tamam dedim lavaboyu gösterdim heralde dedim son kontrolleri yapıcak neyse ben gene mutfaga geçtim flappybird oynuyorum bi yandan sigara içiyorum.

    sonra beyler 10 dk geçti yok 15 dk geçti yok gittim sesleniyorum buna sinem hayatım iyi misin?

    cevap yok şaka yapmaya başladım sinem altına mı kaçırdın yoksa ahahah çekinme benden eşofman verebilirim diyorum gene ses yok.

    sinem sinem diye bağırmaya başladım beyler konuşmayınca öldü sandım bilen bilir ölüler konuşamaz.

    gelmee buraya gelme diye bi ses geldi içerden hayatım dedim merak etme kapıyı açıcam şimdi çekinme benden dedim neyse kapıyı biraz zorlamayla açtım ve ne görsem beğenirsiniz bizim bu hayvan fışkısı sen klozete yetişemeden yolda laaaap diye eteğin arasından 10 kilo boku yere bırak bide üstüne basıp kayıp bokun içine düşmesin mi yerde bok içinde kıvranıyor amına kodumun fahişesi yan dönmüş götünün kenarından bok akıyor hala.

    bokun üstüne düşmesiyle her tarafa bok sıçramış çamaşır makinesinin üstünde kelebek şeklinde bok vardı beyler bir koku var firavun yarrağı gibi neyse iş başa düştü bu salak bok içinde ağlarken aşagıya indim bahçeden bahçe hortumunu aldım boklarla birlikte verdim tazyikli suyu buna hertarafı yıkadıktan sonra bunu evden postaladım bir haftadır camiye sıçıyorum beyler :s
    [ispiyonla]
    +9

Tüm Yorumlar

  • SuFFLee
    SuFFLee 16 Mayıs 2017 - 18:28aklıma şu sahne geldi https://youtu.be/GdvyuAYDz8I?t=29s [ispiyonla]
  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 16 Mayıs 2017 - 16:12işemeden sıçabilmeyi nasıl başardı onu açıklasın biri amk [ispiyonla]
  • hamzacan
    hamzacan 16 Mayıs 2017 - 14:02ne kokmustur simdi beh :/ [ispiyonla]
    +1
  • yok ulan işte
    yok ulan işte 16 Mayıs 2017 - 14:00reklamcı pezevengin ilginç bi fantezisi varmış [ispiyonla]
    +2
  • jakabo22
    jakabo22 16 Mayıs 2017 - 10:52Ulan nasıl kaptırdıysam birazdan zil çalacak herkes dışarı çıkacak hoca kızın çıkmasına izin vermeyecek tabi 50cm'lik tahta cetvel devreye girecek kucağına alıp kıcına kıcına vuracak sonrası malum zaten. [ispiyonla]
  • buvideoyayorumyapmak
    buvideoyayorumyapmak 16 Mayıs 2017 - 10:39izlerken götüm kaşındı be.

    bu yaz akyaka orman kampında kamp yaptım. benim çadıra yakın olan tuvalete paçaları göte vura vura girdim. her neyse iki tane kapı var biri alaturka biri alafranga tuvalet. böyle yerlerde hijyen olarak alaturka tuvaleti tercih ettiğimden daldım içeri. bir de ne göreyim kapı kapanmıyor!!!

    ulan kapısı kapanmayan tuvalet mi olur diye mecburen solugu alafranga olan tuvalette aldım. ama ben götümü o pis yere koyar mıyım ulan? ( bu arada gördüğüm en leş tuvalet olabilirdi kamp yapacak olanlar orayı secmeyin) her neyse hayatımda ilk defa bu videodaki kız gibi ayakta sıcmak nedir onu tecrübe ettim. tabi öyle durur muyum rahatladıktan sonra doğru koşa koşa denize...

    evet deplasmanda sıcamıyorum aq
    [ispiyonla]
    +2
  • dictummeumpactum
    dictummeumpactum 16 Mayıs 2017 - 09:003. sınıf porno parodisi gibi lan bu ne. Türk yapımı olsaydı ne işi var lan bunun burda derdiniz amk. [ispiyonla]
    +4
  • ceza7
    ceza7 16 Mayıs 2017 - 07:24Güzel oyunculuk ve mizah. Yapılan işin zekice olduğu her sahneden belli. [ispiyonla]
    -1
  • hakkıbulut
    hakkıbulut 16 Mayıs 2017 - 00:57@gloo1 şöyle bir şey vardı incide al oku keser belki.

    başlık: kız arkadaşımın rekorları alt üst edicek sıçışı

    beyler 23 yaşındayım kız arkadaşımla 4 aydır birlikteydik çok rahat bi kız olmasına karşın kaşar diyede nitelendiremeyiz kendini ağırdan satıyordu.

    kafede buluşurduk genelde çay kahve muhabbet, bowling oynardık sık sık falan ama ben tabi eve atsam amuda kaldırsam ters parende attırsam diye içim içimi yiyor neyse bi gün bizim ev boş denk geldi gün bugündür dedim kızla konuştum ikna ettim gelicek.

    ben evdeyim bi yandan mesajlaşıyoruz ben bi yandan nasıl karşılasam ne yapsam diye düşünüyorum sigaramı yakıyorum patır kütür çekiyorum kızı beklerken açıyorum bi flappybirds oynuyorum hemen ilk engelde ölüyorum falan stresliyim.

    dedim bişey yapmak istiyosan rahat olmak lazım boxer var altımda üstüm çıplak öyle karşılıycam kızı neyse kapı çaldı ben koşarak kapıya gittim bi an bi baktım yusufladım beyler koşarak gittim eşofman giydim sonra geri kapıya geldim içimden buda olmadı dedim neyse içeri girdim kumaş pantolon giydim o an napıcagımı şaşırdım beyler mala bağladım amk.

    neyse kız geldi çantasını yere attı ben sarılıcam tam kızın surat kıpkırmızı bi bok var belli neyse hayatım ben bi lavaboya giriyim dedi tamam dedim lavaboyu gösterdim heralde dedim son kontrolleri yapıcak neyse ben gene mutfaga geçtim flappybird oynuyorum bi yandan sigara içiyorum.

    sonra beyler 10 dk geçti yok 15 dk geçti yok gittim sesleniyorum buna sinem hayatım iyi misin?

    cevap yok şaka yapmaya başladım sinem altına mı kaçırdın yoksa ahahah çekinme benden eşofman verebilirim diyorum gene ses yok.

    sinem sinem diye bağırmaya başladım beyler konuşmayınca öldü sandım bilen bilir ölüler konuşamaz.

    gelmee buraya gelme diye bi ses geldi içerden hayatım dedim merak etme kapıyı açıcam şimdi çekinme benden dedim neyse kapıyı biraz zorlamayla açtım ve ne görsem beğenirsiniz bizim bu hayvan fışkısı sen klozete yetişemeden yolda laaaap diye eteğin arasından 10 kilo boku yere bırak bide üstüne basıp kayıp bokun içine düşmesin mi yerde bok içinde kıvranıyor amına kodumun fahişesi yan dönmüş götünün kenarından bok akıyor hala.

    bokun üstüne düşmesiyle her tarafa bok sıçramış çamaşır makinesinin üstünde kelebek şeklinde bok vardı beyler bir koku var firavun yarrağı gibi neyse iş başa düştü bu salak bok içinde ağlarken aşagıya indim bahçeden bahçe hortumunu aldım boklarla birlikte verdim tazyikli suyu buna hertarafı yıkadıktan sonra bunu evden postaladım bir haftadır camiye sıçıyorum beyler :s
    [ispiyonla]
    +9
  • kavunlunaturmort
    kavunlunaturmort 16 Mayıs 2017 - 00:06Ayrıca arada ıslak mama verin buna. Bu nedir böyle sap gibi çıkardı [ispiyonla]
    +4
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...