Sabahat Akkiraz - Böyle Olur mu ft. Aylin Aslim

STUTK STUTK diyor ki;
Şu dünyada kadınlardan duymadığım laf da iltifat da kalmamıştır herhalde, hayal bile edemezsiniz. Lisedeki ilk askimin iki haftadan sonra "zorla güzellik olmuyormuş ben seni sevemedim" travmasıyla başlayan serüvende, Kaç yıllık sırıl sıklam tutulduğum efsane manitam olan sevgilinin başkasını bulduktan sonra "başka biri var o beni istiyor ben de onu istiyorum, şu an seninle konuşuyor olmam bile yanlış" ın dan tut, şu an dördüncü yılımızı dolduğumuz kız arkadaşımın bi ara " hiç hediye almıyosun pintisin sen böyle olmaz" demesi olsun, azıcık kilo alıp kafa da açılınca " artık seni eskisi gibi beğenmiyorum" deyip aylardır cinselliği kesmesine mi takayım kafayı yoksa kendi özgüvensizliğime-basiretsizliğime mi yanayım bilemedim ben kendimin taa amına koyim kişilik namına bişey yok. İşim de sik gibi ondan da nefret ediyorum ayrıca.
Önden şarkıyı paylaşıp alta da içimden gelenleri yazdım değişik bi çalışma oldu, eğer burayı okur da seni kast ettiğimi anlarsan...
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: World Music Columbia Sabahat Akkiraz feat. Aylin Aslim Boyle Olur Mu
17 31 Mayıs 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • bayburtluzihni
    bayburtluzihni 31 Mayıs 2017 - 02:33@hakkıbulut peki hakkı bulutun şarkılarının ana konusu nedir ? globelleşen dünyada sipesifik durumların konjoktürel olarak bazı epistemolojik köklenler mi sayın amına koduğum? [ispiyonla]
    +19
  • Soul741
    Soul741 31 Mayıs 2017 - 02:54Az buçukta olsa türkü dinlemeyeni, bilmeyeni ben bu topraklardan saymam, söyleyeyim. Amerikan kültürü pop, rock vs. her bir bok dinlenirirken türküye burun kıvıranı net vururum. [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 31 Mayıs 2017 - 22:53hakkıbulut, sanki ingilzice şarkıları anlayarak dinliyorsun, kızlar sana teklif ediyor, falan da filan. Sabahat Akkiraz' a laf bulamadın, Aylin Aslın'a laf bulamadın, bu lafı uydurdun. [ispiyonla]
  • emre2015
    emre2015 31 Mayıs 2017 - 13:22sabahat akkiraz ..erdal erzincanı yasakladınız benide cagırmayın ey trt diyen amazon kadın [ispiyonla]
    +8
  • hck28
    hck28 31 Mayıs 2017 - 11:08Kardeşim Allah büyük dert vermesin. Kendini sıkma moralini bozma. Kimse 4 4'lük değil. Kız arkadaş meselesine de kafanı takma. Milleti şey yapan yaranıyor diye bir söz var. Çoğu zaman doğru bir söz. Kimseye bel bağlama. Kendini sev. Bir kız güzel giyiniyor, kendine bakıyor milletin gözü dönüyor onu görünce, çok güzel ve tatlı bir kız diye bir fikir yapın var ise ya kendini değiştir zengin pi*'i gibi takıl, yada bir taraflarına sallama öyle tipleri. Gözlerini gözlerinden kaçıranları kaçırma derim. Her şey dış güzellik değil. Selametle. [ispiyonla]
    +3
  • montlasıcanadam
    montlasıcanadam 31 Mayıs 2017 - 10:03Sabahat Akkiraz'ın son albümü çok iyi beyler. En az bir kere dinleyin. Benim favorim "Yeşil ipek". [ispiyonla]
    +2
  • seyfiozcekim
    seyfiozcekim 31 Mayıs 2017 - 09:55@STUTK derdini sikeyim kardeş. [ispiyonla]
    +3
  • hadiyavrumkemik
    hadiyavrumkemik 31 Mayıs 2017 - 08:35@STUTK;

    Geçmiş olsun kardeş....
    [ispiyonla]
    +3
  • SALDİRAY41
    SALDİRAY41 31 Mayıs 2017 - 07:26@hakkibulut anlasilan halk muzigi dagarcigin cok dar. Tarihten bu gune cektigimiz cileler halk muziginde yatar buyuk edebi eserler ve ustalar vermistir. Evelden beri hic yozlasmamis islamlasmamistir bu yuzden rahatca Turk Halk Muzigi diyebilir adina. [ispiyonla]
    +2
  • teomen
    teomen 31 Mayıs 2017 - 06:41Sabahat Akkiraz sen ne kadar tatlı bir kadınsın yahu. [ispiyonla]
    +4
  • Soul741
    Soul741 31 Mayıs 2017 - 02:54Az buçukta olsa türkü dinlemeyeni, bilmeyeni ben bu topraklardan saymam, söyleyeyim. Amerikan kültürü pop, rock vs. her bir bok dinlenirirken türküye burun kıvıranı net vururum. [ispiyonla]
    +14
  • bayburtluzihni
    bayburtluzihni 31 Mayıs 2017 - 02:33@hakkıbulut peki hakkı bulutun şarkılarının ana konusu nedir ? globelleşen dünyada sipesifik durumların konjoktürel olarak bazı epistemolojik köklenler mi sayın amına koduğum? [ispiyonla]
    +19
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...