Koli Dayağı Yiyen Bim Elemanı

exixiz exixiz diyor ki;
İstanbul Beyoğlu'nda bir market çalışanın, marketteki karton atıklarını belediyenin anlaşmalı olduğu geri dönüşüm şirketi yerine dışarıya attığı için geri dönüşüm şirketi yetkilisi tarafından darp edildiği iddia edilmiş. S.D. adlı çalışanın darp raporu alarak şikayetçi olduğu olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıkmış.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: BİM market kavga dayak eleman haber videoları
0 07 Haziran 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • commodus
    commodus 07 Haziran 2017 - 22:26geçmiş olsun bişey olursa dayağını yedikten sonra ararsın gelirim ben yine [ispiyonla]
    +40
  • devilteam
    devilteam 07 Haziran 2017 - 22:44"Bi şey olursa ararsın ben yine geç gelirim sorun yok."

    Kadim Türk Polisi.
    [ispiyonla]
    +32

Tüm Yorumlar

  • windofwild
    windofwild 10 Haziran 2017 - 02:13arkadaslar kimse anlamadi mi, BIM uyusturucu kacakciligi yapiyor.. [ispiyonla]
  • ateistgey19
    ateistgey19 09 Haziran 2017 - 13:48koli deyince ben de ne anladim, karton olan koliymis ahaha [ispiyonla]
  • seyfiozcekim
    seyfiozcekim 09 Haziran 2017 - 11:28asabizeplin Lazlar Annenli Karınlı Kardeşinli Foursome mı yaptı? [ispiyonla]
  • torasan
    torasan 09 Haziran 2017 - 00:31Bir kere adamın laz olduğunu nerden anladınız bilmiyorum. İkincisi bu adamı kesinlikle haklı yapmaz ama kasiyerin başta adama tehditvari bir konuşması vardı, buradaki videoda gösterilmiyor. [ispiyonla]
    -2
  • torasan
    torasan 09 Haziran 2017 - 00:28Genelleme yaparak Lazlara hakaret etmeyin arkadaşlar. Bende bir lazım. Irkçılık yapmayın. Hele o boklu götünüzle hiç yapmayın. [ispiyonla]
    -3
  • rideit
    rideit 08 Haziran 2017 - 18:26Tekrar geçmiş olsun bir dahakine pompalıyla falan yakın mesafeden ateş ederse beni ararsın yine [ispiyonla]
    +4
  • nartuserij
    nartuserij 08 Haziran 2017 - 17:40böyle amına koduğumunun evlatları ben oradayken olmazlar ki.. ahhh amk her gün gittiğim bim'de böyle bir şey olacak, o herifi oraya işettirecem amk!! elim ayağım titredi sinirden.. amk evladı ya.. [ispiyonla]
  • xeniusian
    xeniusian 08 Haziran 2017 - 17:23garibanın topladığı kartonu bile ihaleyle mafyaya vermişler. [ispiyonla]
    +6
  • ulkucugenc
    ulkucugenc 08 Haziran 2017 - 17:23Acilen sikilmesi lazım, topluma zararlı. [ispiyonla]
    +2
  • pipikondiri
    pipikondiri 08 Haziran 2017 - 15:50Suçu işleyen Adama hiç birşey olmayacaktır kesin. Çünkü 15 yılda hukuk sistemi çökmüştür. Avukat bir arkadaşım abi artık suç işleyenin yanına kar kalıyor demişti bana. Dürüst biriysen senin cezaevine girmen bir suçluludan daha kolaydır demişti. Artık benim buülkenin ne adaletine nede güvenlik güçlerine güvenim kalmadı... [ispiyonla]
    +6
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...