Şoföre Sinirlenip Otobüsü Taşlayan Kadın Yolcu

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Hatay'da kadın yolcu istediği yerde durmayan şoföre önce küfürler yağdırdı sonra taş yağmuruna tuttu.
Hatay'ın Defne ilçesinde halk otobüsüne binen kadın yolcu Ç.A otobüs şoförüne durak haricinde inmek istedi. Şoförün durak haricinde indirmenin yasak olduğu söylemesine üzerine kadın yolcu Ç.A şoföre önce küfür etti sonra otobüsten inerek yerden aldığı parke taşlarıyla otobüsün camlarını kırdı.
Şoföre istediği yerde indirmediği için küfür eden kadın yolcu otobüsten inerken de küfür etmeye devam etti. Otobüsten inerek küfürlerine devam eden kadın yolcu daha sonra yerden aldığı parke taşları ile otobüsün canlarını kırarak bağırmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirilen kadın yolcu daha sonra oradan ayrıldı.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: hatay kadın yolcu şoför
0 04 Temmuz 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Set_85
    Set_85 04 Temmuz 2017 - 18:40Kadın bildiğin deli. [ispiyonla]
    +10
  • 1234burak
    1234burak 05 Temmuz 2017 - 10:31olayın öncesinde ne oldu bilinmez kim haklı kim haksız onunda yorumu bu videodan zor ancak şöyle birşey anlatayım köprüden ümraniye istikametine giderken bir tane kadın şoför ümraniye sapağına geldiğimizde en soldan sapağa girmeye çalıştı tabi yan şeridinde de ben varım abla o kadar haklıymış gibi kornaya basıyor ki dellendim ben vermedim yol daha doğrusu veremedim çünkü hem sapağa gelmişiz hem en sol şeritten ancak içimden geçerse sapağa girer neyse ilerledik yanaştı bana bende saf camı açtım herhalde özür mözür bişey dileyecek derken kırdı direksiyonu arabamın üstüne ben dörtlüleri yaktım durdum bu da önüme geçti geri geri gelip bir de arabanın ön tamponuna çıktı karşındaki erkek olsa onu orda döve döve asfalta yapıştırırsın ama kadın ben sinirimden kıpkırmızı oldum öldürseler yapmayacağım şeydir kadına el kaldırmak hem benim karakterime sığmaz hem haklı bile olsan maganda sen olursun neyse arabada arka ve ön tarafı çeken iki tane kameram vardı polisi de abla muhtemelen kaçma derdindeydi bana çarptıktan sonra ama arabayı benim arabanın üstüne çıkardığından arka tekerler askıda kaldı ilerlyemedi polis geldi ben normal bir trafik kazası olmadığını çünkü kazayı gören polis 8 de 8 benim kusurlu olduğumu düşünür çünkü arabaya sanki ben arkadan çarpımışım gibi gözüküyor her neyse ben olayı anlattıktan sonra arabalar çekildi ben şikayetçi olduğumu falan söyledim karakola gittik ifadeler derken mahkeme süreci başladı ilk mahkemede kasten adam yaralamadan dolayı 7 ay hapis cezası 30 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi 7 ay hapis cezasını avukatı para cezasına çevirmeye çalıştıysa da elimde video vesaire kanıtlarım olduğundan (allah action camden razı olsun) olayda bilinçli yaralama olduğundan hapis cezası onandı sonra ne oldu bilmiyorum demem o ki her kadın her olayda haklı değildir yalnız siz insanlığınızdan taviz vermeyin adalet yerini nasıl olsa bulur [ispiyonla]
    +1

Tüm Yorumlar

  • 1234burak
    1234burak 05 Temmuz 2017 - 10:31olayın öncesinde ne oldu bilinmez kim haklı kim haksız onunda yorumu bu videodan zor ancak şöyle birşey anlatayım köprüden ümraniye istikametine giderken bir tane kadın şoför ümraniye sapağına geldiğimizde en soldan sapağa girmeye çalıştı tabi yan şeridinde de ben varım abla o kadar haklıymış gibi kornaya basıyor ki dellendim ben vermedim yol daha doğrusu veremedim çünkü hem sapağa gelmişiz hem en sol şeritten ancak içimden geçerse sapağa girer neyse ilerledik yanaştı bana bende saf camı açtım herhalde özür mözür bişey dileyecek derken kırdı direksiyonu arabamın üstüne ben dörtlüleri yaktım durdum bu da önüme geçti geri geri gelip bir de arabanın ön tamponuna çıktı karşındaki erkek olsa onu orda döve döve asfalta yapıştırırsın ama kadın ben sinirimden kıpkırmızı oldum öldürseler yapmayacağım şeydir kadına el kaldırmak hem benim karakterime sığmaz hem haklı bile olsan maganda sen olursun neyse arabada arka ve ön tarafı çeken iki tane kameram vardı polisi de abla muhtemelen kaçma derdindeydi bana çarptıktan sonra ama arabayı benim arabanın üstüne çıkardığından arka tekerler askıda kaldı ilerlyemedi polis geldi ben normal bir trafik kazası olmadığını çünkü kazayı gören polis 8 de 8 benim kusurlu olduğumu düşünür çünkü arabaya sanki ben arkadan çarpımışım gibi gözüküyor her neyse ben olayı anlattıktan sonra arabalar çekildi ben şikayetçi olduğumu falan söyledim karakola gittik ifadeler derken mahkeme süreci başladı ilk mahkemede kasten adam yaralamadan dolayı 7 ay hapis cezası 30 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi 7 ay hapis cezasını avukatı para cezasına çevirmeye çalıştıysa da elimde video vesaire kanıtlarım olduğundan (allah action camden razı olsun) olayda bilinçli yaralama olduğundan hapis cezası onandı sonra ne oldu bilmiyorum demem o ki her kadın her olayda haklı değildir yalnız siz insanlığınızdan taviz vermeyin adalet yerini nasıl olsa bulur [ispiyonla]
    +1
  • cengizabey
    cengizabey 04 Temmuz 2017 - 22:18böyle insanlar yüzünden psikolojisi bozulmayan kaç şoför kardeşimiz kaldı [ispiyonla]
    -1
  • biyiklarimsekil
    biyiklarimsekil 04 Temmuz 2017 - 19:30@dabulyu zaten Hatayın çoğunluğu arapdır bir çoğu esedçidir , Türkiye'den ayrılıp suriyeye bağlanma kafasındadır. İlk fırsatta arkadan vurma potansiyelindedirler. [ispiyonla]
    -8
  • Set_85
    Set_85 04 Temmuz 2017 - 18:40Kadın bildiğin deli. [ispiyonla]
    +10
  • dabulyu
    dabulyu 04 Temmuz 2017 - 18:33şimdi bunu bi suriyeli yapsa
    bütün suriyeliler zan altında kalacak ifadeler ile bi sürü faşist laflar edilmişti burda
    artı ları almışlardı
    [ispiyonla]
    -5
  • edgar90davids
    edgar90davids 04 Temmuz 2017 - 17:54hişş eksici orrosspu çocuğu saat 6 oldu git ananın keranedeki mesaisi doldu al kadını eve getir amı dinlensin bu saatlerde çok takılma sitede [ispiyonla]
    -5
  • dmatias
    dmatias 04 Temmuz 2017 - 17:20hemen polis çağıracaksın suç duyurusunda bulunacaksın kadın diye polisi aramamak yok öyle madem eşitiz [ispiyonla]
  • 34ist
    34ist 04 Temmuz 2017 - 17:09Bu hatay çok boktan bir yer. [ispiyonla]
    -6
  • sakınekleme1
    sakınekleme1 04 Temmuz 2017 - 17:05orospu çocuğu kadına küfür ediyor [ispiyonla]
    -12
  • forsworn
    forsworn 04 Temmuz 2017 - 16:59kadın sıkıntılı [ispiyonla]
    -2
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...