Tek Başına 5 Kişiye Dalan Çocuk

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Görünürde üstüne gelen 5 kişiyi tek başına evire çevire döven çocuğu izlicez
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: çocuk kavga dövüş
4 13 Ağustos 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • otambirbeyefendi
    otambirbeyefendi 13 Ağustos 2017 - 16:23çok klasik olacak ama türkiye de olsa kesin bıçağı yemişti. çünkü yürek yüreğe çarpışacak adam yok. [ispiyonla]
    +21
  • panriver
    panriver 13 Ağustos 2017 - 23:55Küçükken ben de 3e 1 kavgaya girmiştim. Ama ben 3 kişilik taraftaydım ve çocuk üçümüzü de dövmüştü aynı böyle. Hatta beni kaldırıp, neyse.. [ispiyonla]
    +19

Tüm Yorumlar

  • saksikafa
    saksikafa 14 Ağustos 2017 - 15:34Aq tiplerin hepsi aynı kim hangi tarafta belli değil ben olsam kendime bile vururdum [ispiyonla]
    +3
  • royall
    royall 14 Ağustos 2017 - 11:53saldırı savunma konusunda biraz eğitim sahibi olunca böyle oluyor. mesela ben girsem 5 kişiye sağlam kemiğim kalmaz. [ispiyonla]
  • nurettinballises
    nurettinballises 14 Ağustos 2017 - 11:19jab,hook. işin sırrı burada. birkaçta bloke iç-dış bloke sokakta işinizi görür un çuvallarına karşı [ispiyonla]
  • bebebiskuvisi
    bebebiskuvisi 14 Ağustos 2017 - 10:34Bence çocuğun olayı giydiği yarı şort, yarı pantolon şey. [ispiyonla]
  • sefertasi
    sefertasi 14 Ağustos 2017 - 01:25Taktik çok iyi klasik olacak ama böl parçala yut [ispiyonla]
  • westxx
    westxx 14 Ağustos 2017 - 01:00köşeme cekılır dayagımı yerdım [ispiyonla]
  • panriver
    panriver 13 Ağustos 2017 - 23:55Küçükken ben de 3e 1 kavgaya girmiştim. Ama ben 3 kişilik taraftaydım ve çocuk üçümüzü de dövmüştü aynı böyle. Hatta beni kaldırıp, neyse.. [ispiyonla]
    +19
  • STUTK
    STUTK 13 Ağustos 2017 - 22:35Dövüş stili dediğiniz taekwondoo(gard alışı hemen belli ediyor zaten) internete tolyo ve palding yazarak kullandığı(zaten iki tane teknik kullanıyor) teknikleri nasıl tam oturttuğunu öğrenebilirsiniz de, muhtemelen taekwondoo seansları dışında kick box a da devam ediyor.

    Siz siz olun yine de uzun yıllar devam etmeden uygulamaya kalkmayın, bacağı kaptırırsınız öyle hemen ben internetten izledim de deniyim olmaz bu işte.

    Artı çocuğunki sadece teknik değil harbiden yürek de yani. 5 kişiyi bırak iki kişi karşına geçince, bi tartışma alevlenince adrenalin pompalanıyor vücut titremeye başlıyor ama bu çocuk da başka harbi yüreğiyle bitiriyor işi.
    [ispiyonla]
    +2
  • hector-07
    hector-07 13 Ağustos 2017 - 21:07aynı forma olduğu için avantajlı tek için önemli değil ama diğerleri karıştırabilir [ispiyonla]
  • norev
    norev 13 Ağustos 2017 - 20:52Bu dövüş stilini bilen var mı ? [ispiyonla]
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...