Taylor Dayne - Tell It To My Heart

santos santos diyor ki;
Taylor Dayne 1962 doğumlu Amerikalı bir pop sanatçısıdır. 1988 yılında cıkarmış oldugu albümle aynı adı taşıyan 'tell it to my hearth' isimli şarkısı en çok ses getiren eserlerindendir. Sanatçı ilk iki albümünden sonra albümleri daha az satmaya ve müzik listelerinde yer bile bulamamaya baslamıstır. En son olarak 2008 de cıkarmış oldugu albümde pek tutmamıştır. Neyse lafı fazla uzatmadan Taylor Dayne'nin tabiri caizse yıldız oldugu yıllardan kalan bu parcayı alkıslarla yasatalım.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: taylor dayne tell it to my hearth
8 21 Temmuz 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • Velvets
    Velvets 07 Mayıs 2013 - 15:13Zenci sesi beyaz şarkıcıların ilk temsilcisidir kendisi. Anastacia yoktu o zamanlar. [ispiyonla]
    +2
  • exorminx
    exorminx 24 Temmuz 2010 - 04:262:13- 2:30 arasındaki dansı evde kimse yokken ayna karşısında deniycem. [ispiyonla]
    +2
  • exorminx
    exorminx 24 Temmuz 2010 - 04:21Hindistan cevizli çikolata hafiften apaçi mi ne? [ispiyonla]
    +1
  • bayoguzhanoguz
    bayoguzhanoguz 23 Temmuz 2010 - 18:49Ağzına köseleyi yapıştırasım ah ne güzel olur... [ispiyonla]
    -3
  • horozlarbasi
    horozlarbasi 23 Temmuz 2010 - 02:43Bir haşinliktir gidiyo kadında. Yeter ulan durumu bence de mevcuttur :D [ispiyonla]
  • adolina
    adolina 22 Temmuz 2010 - 17:38işte bu bende bu içeriği kim ekleyecek diye bekliyordum, alkışlar taylor dayne ve santos için geliyor (: [ispiyonla]
    +1
  • selselsel
    selselsel 22 Temmuz 2010 - 17:15köfte dudaklı [ispiyonla]
  • akıllı psikopat
    akıllı psikopat 22 Temmuz 2010 - 12:38bu içerik patlar demedi demeyin [ispiyonla]
    -1
  • nrll
    nrll 22 Temmuz 2010 - 04:31kadın duygusallık bitsin artık sevişek diyo. yani demesede bana öyle geldi☻ [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...