Seda Sayan - Gerdek Oldu mu

exixiz exixiz diyor ki;
Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlatmış. Seda Sayan "Gerdek gecesi oldu mu?" diye açıkça sormuş.
Kategori: +18
sitene ekle
Etiketler: Seda Sayan Gerdek Gecesi gerdek televizyon dolandırıcı altın
1 02 Kasım 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • serdarkara
    serdarkara 03 Kasım 2017 - 21:21Seda ablamız 8 kez evlendiği için normal olarak gerdeğe karşı bir alaka gösteriyor ister istemez.
    +1
    • sealover35
      sealover35 03 Kasım 2017 - 19:35patlak mı değil mi onun için soruyo. onun yöntemi var karıyı soyup küveti su doldurup içine oturtuyon ordan hava kabarcığı çıkarsa patlaktır çıkmazsa değildir.
      +1
      • bebebiskuvisi
        bebebiskuvisi 03 Kasım 2017 - 11:53Kadın sormakta haklı çünkü milletimiz bunu merak ediyor. Kukuya pipi girmiş mi girmemiş mi, o önemli.
        +3
        • doktorziker
          doktorziker 03 Kasım 2017 - 09:46sikip kaçmış mı onu sordu
          +5
          • turboteen
            turboteen 03 Kasım 2017 - 03:15Bir ayran yapip isin icinden ciksaydin. Bknz. PAKISTAN
            +1
            • selofobik
              selofobik 03 Kasım 2017 - 02:03kaçırdıgın bişey yok yani sedacım üzülme
              +12
              • farafilli
                farafilli 02 Kasım 2017 - 23:59Beyler ben bu tip videoları utançtan gizli sekmede izliyorum. Doğru söyleyin siz de yapıyor musunuz böyle yoksa tek ben miyim ?
                +10
                • mkyb
                  mkyb 02 Kasım 2017 - 23:03Olayı merak edenler : https://www.youtube.com/watch?v=uQrA0ZSUW84

                  Haberde anlattığına göre 5 yıldır birliktelermiş. Kız bazı şeyleri tam anlatmıyor.
                  +4
                  • kemalkılıcdaroglu
                    kemalkılıcdaroglu 02 Kasım 2017 - 22:16ekşi sözlük'te cerrah rolü yapan sahtekar: https://eksisozluk.com/entry/71492276 @sozluk
                    -6
                    © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...