Bleach - Ichigo'nun Contayı Yaktığı İlk Sahne

hexesiken hexesiken diyor ki;
Anime dünyasında önemli bir yere sahip olan Bleach'in izleyicileri gaza getirdiği sahnelerden biridir. Kahramanımız Ichigo'nun Hollow tarafının ortaya çıktığı ilk sahnedir.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: bleach anime episode hollow anime
1 14 Kasım 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • ArchNoveu
    ArchNoveu 14 Kasım 2017 - 19:07animeleri dub luyarak mahvediyolar. Bana göre animenin en önemli ikinci öğesi japonca seslendirmedir. Anadilim ingilizce olsa bile izlemem. Şu hale bak aq Naniiii yi duyamadıktan sonra en güzel dünyanın en güzel animesini izlesemde zevk alamam!
    Aynı videonun japoncasını izleyin hak vereceksiniz
    https://youtu.be/KRjA2q5h7Yk?t=8m35s
    [ispiyonla]
    +2
  • zeratulforaiur
    zeratulforaiur 14 Kasım 2017 - 20:23Dublaj anime mi izlenir beeeeee. Peh. [ispiyonla]
    +2

Tüm Yorumlar

  • farafilli
    farafilli 14 Kasım 2017 - 22:22Hayatımda izlediğim en iyi sahneydi [ispiyonla]
  • Kurtcobani
    Kurtcobani 14 Kasım 2017 - 22:20İngilizce dublajlısını ilk defa izledim. Yazın bunu "ANİME JAPONCA İZLENİR". [ispiyonla]
  • Ushio
    Ushio 14 Kasım 2017 - 21:51@ArchNoveu @The Wall Tavsiyeler için sağolun o/ [ispiyonla]
  • serpentlord
    serpentlord 14 Kasım 2017 - 21:25@zeratulforaiur
    ulan mal herif japonca dublaj değil mi çizgi karakterler kendi mi konuşuyor?
    [ispiyonla]
    -1
  • The Wall
    The Wall 14 Kasım 2017 - 21:24@Ushio Kardeşim Claymore Gantz izlemiş adamsın ben sana Berserk öneriyorum. Uzun animelerden ise Naruto izlemelisin. [ispiyonla]
  • zeratulforaiur
    zeratulforaiur 14 Kasım 2017 - 20:23Dublaj anime mi izlenir beeeeee. Peh. [ispiyonla]
    +2
  • kutsalatayiz
    kutsalatayiz 14 Kasım 2017 - 20:04En çok itsugo nun veletken zaraki reyizi indirmesine ayar olmuştum.Sen kim köpeksin zarakiyi kesiyon aq [ispiyonla]
    -1
  • ArchNoveu
    ArchNoveu 14 Kasım 2017 - 19:40@ushio d man gray öneririm [ispiyonla]
    +1
  • Ushio
    Ushio 14 Kasım 2017 - 19:36zamanında sevdiğim serilerdendir,ing dublaj animenin anasını sikiyor izlemeyin izlettirmeyin,varsa benzer tavsiye alabilirim
    izlediklerim aşağıda linkde https://i.hizliresim.com/V38E0v.png
    [ispiyonla]
    +1
  • sakuragi
    sakuragi 14 Kasım 2017 - 19:13Lost'tan daha kötü bozan bir şey varsa o da Bleach'tir. İman gücüyle Grimmjow'u yendi amkk ichigosu. [ispiyonla]
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...