Kaçak - Tarık Akan & Fatma Girik

circuscharlie circuscharlie diyor ki;
1982 yapımı Memduh Ün'ün yönettiği,Fatma Girik ve Tarık Akan'ın oynadığı Kaçak filminden bir sahne.
Kategori: Seksi
sitene ekle
Etiketler: tarik akan fatma girik banyo kaçak
1 04 Aralık 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • builderrr
    builderrr 04 Aralık 2017 - 18:50adam karısını tarığın kollarına bırakıyor.bi de bunu millete izletiyor.bu nasıl bi genişlik arkadaş [ispiyonla]
    +14
  • Deeprasyonel
    Deeprasyonel 04 Aralık 2017 - 22:19Japon işi ve kanlı nigarda fatma girik sürekli sütyensiz oynamış. dikkat eden arkadaşlar mutlaka olmuştur. zamanın da taşş gibi kadınmış vesselam. [ispiyonla]
    +8

Tüm Yorumlar

  • tipico17
    tipico17 06 Aralık 2017 - 10:35@mahvettin sana katılmıyorum. saygılar kardeşim [ispiyonla]
  • mahvettin
    mahvettin 06 Aralık 2017 - 08:43@tipico17 sanatçı benim cehaletimi umursamamalı işte. [ispiyonla]
  • tipico17
    tipico17 05 Aralık 2017 - 23:56@mahvettin ee sonuç olarak belli bir safhada değilse eğitim, cehalet diz boyu iken derin mesajlar içeren eserlerde bile cahil kesim iki gözünün gördüğünü benimsiyor ve sonra bu cahil nesil sanatın kendisini öldürüyor. fikirlerine saygı duyuyorum dostum ama toplum mimarlığı olmadı bu memlekette, sanatta sporda mimari de her alanda cahil kaldık [ispiyonla]
  • mahvettin
    mahvettin 05 Aralık 2017 - 17:23@tipico17 sanat sanat için mi toplum için mi kavgası başladığında televizyon icat edilmemişti. özal ın "istemiyorsanız basın düğmesine kapatın" dediği yıllarda da tek kanal vardı.

    sorun teknolojinin gelişmişliği ile ilgili değil düşünme biçimi ve cehaletle ilgili.
    [ispiyonla]
  • ay2676002853
    ay2676002853 05 Aralık 2017 - 01:49swinger 1982. [ispiyonla]
    +2
  • tipico17
    tipico17 05 Aralık 2017 - 00:11@mahvettin ne diyon olum sen? memlekette çok kanallı dönem mi vardı o zamanlar, tiyatrolar, flarmoni orkestraları mı vardı? yüksek hızlı adsl mi vardı? Seçenek sunmadan belli bir eğitim almamış insanlara sen tek kanaldan yayın yaparsan, kitleleri sanat yaptığına inandırırsın işte böyle.
    Sanat toplum için mi yoksa sanat sanat için mi kavgası yapılacak devirler değildi o zamanlar. Bu millet Hababam Sınıfını bile anlayamadı sen neden bahsediyon ?
    [ispiyonla]
    +1
  • fakaryuduing
    fakaryuduing 05 Aralık 2017 - 00:07ulan saçını kurutsaydın bari [ispiyonla]
    +3
  • circuscharlie
    circuscharlie 04 Aralık 2017 - 22:23Başlığa banyo sahnesi yazmıştım değiştirmişler [ispiyonla]
    +3
  • Deeprasyonel
    Deeprasyonel 04 Aralık 2017 - 22:19Japon işi ve kanlı nigarda fatma girik sürekli sütyensiz oynamış. dikkat eden arkadaşlar mutlaka olmuştur. zamanın da taşş gibi kadınmış vesselam. [ispiyonla]
    +8
  • zapher
    zapher 04 Aralık 2017 - 21:36üüff düman çıkıyor dümman dümmann [ispiyonla]
    +6
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...