CS:GO Tadında Domuz Avı (+18)

alucrali alucrali diyor ki;
Adam domuz avında son noktaya gelmiş. Fps kamera ile domuzla karşı karşıya iken son anda paçayı yırtıyor. Bir an ikisi de levyeleri çıkartıp kapışacak diye düşündüm.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: domuz avı fps cs counter strike av tüfek
1 11 Ocak 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • grimfandango
    grimfandango 11 Ocak 2018 - 15:09yabanda, köyde yaşamamış adam domuzun ne kadar zararlı olduğunu bilmez. ben de hayvanları çok severim imkan buldukça sokak kedilerine, köpeklerine mama alır beslerim. yaban domuzları hasatlara büyük zarar veren hayvanlardır ve avlanmalırında bir sakınca yoktur. "hayvan hakkı bla bla" diye ağlayanları bir iki haftalık köy hayatına davet ediyorum. [ispiyonla]
    +26
  • olur
    olur 11 Ocak 2018 - 10:18Hayvanın çıkardığı seslerden bunun bir anadolu çomarı olduğu anlaşılıyor. [ispiyonla]
    +24

Tüm Yorumlar

  • baymuamma
    baymuamma 14 Ocak 2018 - 17:07ulan amın feryadları videodaki adam tactical av tüfeğini almış üzerine red dot ve kameremayı takmış sırf zevk için öldürüyor o hayvanı ve üzerine show yapıyor.amk yaban domuzu zararlı deyip neslini mi tüketeceksiniz? ne hakla
    duyar kasma falan değil sizde vicdan yok benim kızdığım konu adamın show yapması hayvanı öldürüp kahkaha atmaları
    [ispiyonla]
    +1
  • eldar
    eldar 14 Ocak 2018 - 14:04Amına kodumun instagram, youtube'da video izleyerek büyüyen siki kadar aklı olmayan veletleri,

    gidin enes batur felen izleyin, popi olmak veya insanların sizi beğenmesi amacıyla burda duyar kasmayın. Domuzun nasıl bir şerefsiz olduğunu en iyi çiftçi, köylü bilir. Köyde tarlası, bahçesi olmayanlar da vurur bu hayvanı evet. Çünkü bu hayvan baş belası. Çok fazla film/dizi izlemekten beyniniz sulanmış. Çiftçiyi 1 tarla ekip 7/24 onun etrafında dolaşan biri mi sanıyorsunuz ?!

    Bu nesil harbiden yaşlanmadan imha edilmeli. İnşallah savaş mavaş çıkar bu orospu evladı duyarcı nesil erkenden imha olur. Sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum.
    [ispiyonla]
    -2
  • cengavertujikk
    cengavertujikk 12 Ocak 2018 - 15:07Yazıktır günahtır sana ne yaptı o hayvan itinoğlu [ispiyonla]
    -1
  • zotingen
    zotingen 12 Ocak 2018 - 13:22Domuz girmiş bi hasat görseniz anlarsınız. 30bintl masraf yapıosunuz tarla domuz giriyor bütün ekinleri yatırıyor. Başaklar su-nem alıyor yere yattığı için, kısaca satıcağınız fiyatın yarısına satamassınız hem zamanında biçmediğiniz için hemde yağlı tohumlar vs almaz. Köyde tarla domuz girmiş deyince zaten herkes öğrenir. Domuzlar kış mevsiminde üreme kontrolu olsun diye avlanır ki yaza kadar rahat edilsin ürünlere zarar vermesin. Nasıl israil sazanı için av yasağı yoksa yabani domuz içinde yoktur. Köylüler avladıkları domuzları rus nataşalara hediye götürürler o işin ayrı kısmı :) özellikle doğu karadenizde. [ispiyonla]
    +3
  • fakaryuduing
    fakaryuduing 12 Ocak 2018 - 02:09@grimfandango ya katılıyorum. domuz çok tehlikelidir. tarla, bahçe ne varsa amına koyar geçer. emeğinizi siker atar. @baymuamma hayatında hiç dağ köyü görmemiş belli ki [ispiyonla]
    +1
  • mrphn1
    mrphn1 12 Ocak 2018 - 01:39kardeşim kime sorsam bostanı yiyor hasatı yiyor falan diyor da öldürmek mi çözüm acaba? en son çare bu mu yani herşey denendi mi. Mesela çit gibi bişey engelleyemez mi hasatının yenmesini. bilmiyorum. ben hala karşıyım. Ayrıca bu videoda gördüğüm tek şey pahalı bir silah kamera ve eğlence. Bunun tarlalarıyla bi ilgisi olamaz sanırım. [ispiyonla]
    +2
  • baymuamma
    baymuamma 12 Ocak 2018 - 01:04@grimfandango
    dağ başında domuz vuruyorlar adamın tarlası mı orası?
    [ispiyonla]
  • husoo1945
    husoo1945 12 Ocak 2018 - 00:49hayvanı daha medeni buldum. [ispiyonla]
    +5
  • onoka
    onoka 12 Ocak 2018 - 00:35gel diyince gelen domuzu öldürdü, ulan ben bizim kediye öğretemedim, halen ben gidiyorum ayağına şerefsizin. [ispiyonla]
  • zagorveciko
    zagorveciko 12 Ocak 2018 - 00:17Adam zevkinden anırmıyor aşırı adrenalin yüklenmesinden.Görür görmez ateş etmesi gerekirken 1 metre yakınına kadar bekliyor heyecan olsun diye eğer fişeğin ateşleme kapsülünde bir arıza olsa ki çok sık olabilen bir şey en az alacağı hasar iki bacak kırılması hele bir de kafayı kaldırıp eğri dişleri taşşaklara geçirse taşşakların arkasından baka kalır. Hani çok karı siken zevk almamaya başlayınca götünü dövdürür ya adamınki de o hesap. [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...