Golf Nasıl Oynanır?

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Bu güzel golf oyuncusu, başarıları kadar, güzelliği ile de çok konuşuluyormuş ve sosyal medyada da bayağı popülermiş. Bir de sahalarda çok dekolte giydi diye tehditler falan alıyormuş. bu videoyu da muhtemelen hayranlarından biri hazırlamış.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: Paige Spiranac golf LPGA Tour LPGA sopa top
5 10 Şubat 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • mzesku
    mzesku 13 Şubat 2018 - 09:24@windofwild kardeş seni mektep paklar, evlenip de başını yakma. [ispiyonla]
    +1
  • windofwild
    windofwild 12 Şubat 2018 - 19:57beyler ben artik cok kotu oluyorum seksi kadin gorunce yasim 27. evlensem mi aq [ispiyonla]
    +3
  • ezrak
    ezrak 12 Şubat 2018 - 14:16meme uçları çok iyi yalnız teşekkürler [ispiyonla]
    +2
  • saatitakipeden
    saatitakipeden 11 Şubat 2018 - 15:04Olm o değil de bu Amerikalılar'da falan neden hiç gelecek kaygısı yok lan ? İnterpal tarzı sitelerden konuşuyorum veya youtube'da videolar falan izliyorum adamlar relax amk.Bizde daha lise 1 den başlıyor ne lise 1 i ilkokuldan başlıyor memur mu olsam eczacı mı olsam meselesi. Valla biz mi çok kasıyoruz bunlar mı çok rahat anlamıyorum. [ispiyonla]
    +4
  • uglyking31
    uglyking31 11 Şubat 2018 - 14:04şöyle beyaz mini etekli bir bayana arkadan girme hayalim var [ispiyonla]
    -1
  • ezrak
    ezrak 11 Şubat 2018 - 13:42göt sponsor arıyor , milyonersen eteği sıyır vur diyor buram buram [ispiyonla]
    +6
  • geliyorumbisaniye
    geliyorumbisaniye 11 Şubat 2018 - 10:40bir gece kalayım bununla on gün golf topu olabilirim [ispiyonla]
    +5
  • nasreddinhojda
    nasreddinhojda 11 Şubat 2018 - 07:37Golf nasıl oynanır pek bilmeyiz ama bu hatunlar nasıl yebir içilir bak o konuda şov yaparız değil mi ay ahalisi [ispiyonla]
    +1
  • moneytalks
    moneytalks 11 Şubat 2018 - 03:46böyle videolara azanları anlamıyorum. porno sektöründe 4k izleyeceğiniz bunun konulusu ve daha güzel hatunlu olanları var. niye 360pde böyle sürünüyorsunuz ki [ispiyonla]
    +2
  • Maestoso
    +2
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...