OKS Anneleri - Fragman

circuscharlie circuscharlie diyor ki;
2007 yılında FOX Tv'de yayınlanan Birol Güven'in yapımcılığını yaptığı Oks Anneleri dizisinin fragmanıdır.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: oks anneleri birol guven
0 06 Mart 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • oglumberke
    oglumberke 06 Mart 2018 - 19:08vallahi eksi yağmuruna tutacaksınız beni belki, ama olsun yine de yazacağım. aile hayatı olmamış, başka aile hayatlarına imrenen birisi olarak, ben bu diziyi severek izliyordum. çünkü filmde bir aile vardı. diğer diziler gibi kırdılı döktülü, mafya dizisi değildi. bana sıcak geliyordu bu dizi bilemiyorum. [ispiyonla]
    +21
  • saatitakipeden
    saatitakipeden 06 Mart 2018 - 19:51Puhaha. Hatırlıyorum lan bu diziyi hatta bu kızla bir tane çocuk aşk yaşıyordu çocuğun babası çocuğun duvarına gs üniversitesi fotoları yapıştırıyordu falan. Babası da en son babalar duyardaki entel vardı ya kel oydu. Amk 2 kere mezuna kaldım babamın sikinde değil . baba bırakıyorum desem tmm der amk. [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • ay3769667450
    ay3769667450 07 Mart 2018 - 02:32oks kaldirilinca dizi de kalkti amq [ispiyonla]
  • mr t
    mr t 06 Mart 2018 - 21:33Vay arkadaş neler kaçırmışım ya.
    2000 den sonra tv izlemeyi bırakmakla hata etmişim sanırım.
    [ispiyonla]
  • saatitakipeden
    saatitakipeden 06 Mart 2018 - 19:51Puhaha. Hatırlıyorum lan bu diziyi hatta bu kızla bir tane çocuk aşk yaşıyordu çocuğun babası çocuğun duvarına gs üniversitesi fotoları yapıştırıyordu falan. Babası da en son babalar duyardaki entel vardı ya kel oydu. Amk 2 kere mezuna kaldım babamın sikinde değil . baba bırakıyorum desem tmm der amk. [ispiyonla]
    +7
  • cuideliy
    cuideliy 06 Mart 2018 - 19:29sayın üyeler bu diziden nefret ediyorum bu dönemlerde bende sbs miydi beydi ona girecektim annem bu diziyi izler orda yapılanları yapardı bilgisayarı kapatma daha sıkı çalıştırma vs kısacası bu dizide emeği geçen herkesin allah belasını versin [ispiyonla]
    +2
  • oglumberke
    oglumberke 06 Mart 2018 - 19:08vallahi eksi yağmuruna tutacaksınız beni belki, ama olsun yine de yazacağım. aile hayatı olmamış, başka aile hayatlarına imrenen birisi olarak, ben bu diziyi severek izliyordum. çünkü filmde bir aile vardı. diğer diziler gibi kırdılı döktülü, mafya dizisi değildi. bana sıcak geliyordu bu dizi bilemiyorum. [ispiyonla]
    +21
  • jacobs
    jacobs 06 Mart 2018 - 18:56En son Oks ye ben girdim mk sonra kalktı yerine sbs geldi şimdi o da kalktı onun yerine siktiri boktan isimli 2 tane sınav daha değişti şimdi mecburiyetten hem çalışıyorum hemde açıktan üniversite okuyorum mk. [ispiyonla]
    +2
  • ben.
    ben. 06 Mart 2018 - 18:50Fenerbahçe - Chelsea çeyrek final...A millilerimiz yarı final felan hey gidi 2007 2008 2009 [ispiyonla]
    +2
  • diyafram
    diyafram 06 Mart 2018 - 18:26Herkes okuyup üniversiteye gidecek diye bir kaide yok. Ama bu ülkemizde böyle algılanmıyor maalesef, bundan dolayıdır ki saçma sapan anadolu illerinde saçma sapan yüzlerce üniversite türedi. Bu üniversiteleri tercih eden binlerce genç, bir şey öğrenemediği gibi, doğru dürüst iş de bulamıyor. Sonunda da ortaya benim gibi 20'li yaşlarının sonuna merdiven dayamış, ama hiç bir zanaat bilmeyen diplomalı işsiz nesil çıkıyor. [ispiyonla]
    +6
  • patlicanoturtma
    patlicanoturtma 06 Mart 2018 - 18:07Oks mi kaldı amk her sene farklı sistem içine ettiler eğitimin içine [ispiyonla]
    +2
  • hakkıbulut
    hakkıbulut 06 Mart 2018 - 18:07Türkiye'de sınav sistemi 3 ayda bir değiştiğinden göt gibi ortada kalmış dizidir. 8.sınıfa giden 1 milyon öğrenci var desek bunların yarısı sınavları önemsese yarısı ders çalışsa 250.000 eder. Yani 80 milyondan 250.000 kişiye hitap eden bir dizi. Hedwf kitlesi binde üç. Tabi ki batar. [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...