Yaban Çakalı İskender Bornoz İle Basılırsa (Leyla İle Mecnun)

Canımız ciğerimiz,en büyük özlememiz,bitmesine rağmen hala yüzümüzü güldüren dizimiz Leyla İle Mecnun'nun en sevdiğim sahnesi. Türk dizi tarihinin bana göre en orjinal iki karakteri ile İsmail Abi ile Erdal Bakkal'ın İskender Abi'yi bastıkları efsane sahne. Ortada bir yanlış anlama olsada,az yaban çakalı değil İskender Abi. Bu efsane dizinin aynı kadro ile tekrar başlaması dileğiyle.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: leyla ile mecnun bornoz iskender abi ismail abi erdal bakkal abboov yaban çakalı
26 06 Nisan 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • lanbeyefendi
    lanbeyefendi 06 Nisan 2018 - 16:22erdal abi sen ne anasının gözü bi kireçburnu yaban çakalısın [ispiyonla]
    +15
  • ben.
    ben. 06 Nisan 2018 - 16:04ya olm ölürüm bu diziye neden kaldırdınız ulan nedennnn neden her güzel olan şeyi kaldırıyorsunuz neden [ispiyonla]
    +12

Tüm Yorumlar

  • conqueror86
    conqueror86 07 Nisan 2018 - 10:5801:49 da Ismail e bakin, o nasil bir oyunculuktur [ispiyonla]
    +1
  • mohd
    mohd 07 Nisan 2018 - 00:17ulan on kere başa sardım be. [ispiyonla]
    +1
  • danger34
    danger34 07 Nisan 2018 - 00:04Ulan güzel diziydi eyvallah bitti gitti. Ilık ılık konuşmanın manası yok. Hepimiz biliyoz teplikleri zaten tekrar tekrar kafa sikmeyin. [ispiyonla]
    -1
  • ruzname
    ruzname 06 Nisan 2018 - 20:48ya bu dizide pakize gittikten sonra neden yeni pakize gondermediler anlamadim ama kirk tane leyla gonderdiler. [ispiyonla]
    -3
  • benimadimcemil
    benimadimcemil 06 Nisan 2018 - 17:41super sahne. cagimizin perihan ablasiymis meger. gun gectikce anlasiliyor degeri. [ispiyonla]
    +6
  • lanbeyefendi
    lanbeyefendi 06 Nisan 2018 - 16:22erdal abi sen ne anasının gözü bi kireçburnu yaban çakalısın [ispiyonla]
    +15
  • circuscharlie
    circuscharlie 06 Nisan 2018 - 16:05arka sıradakiler akımını ben başlattım bokunu çıkardınız [ispiyonla]
    -18
  • yumusakadam
    yumusakadam 06 Nisan 2018 - 16:04Arka Sıradakiler yetmiyordu bir de Leyla ile Mecnun'da isim komedisi mi başladı ya? [ispiyonla]
    -6
  • ben.
    ben. 06 Nisan 2018 - 16:04ya olm ölürüm bu diziye neden kaldırdınız ulan nedennnn neden her güzel olan şeyi kaldırıyorsunuz neden [ispiyonla]
    +12
  • klorostofobi
    klorostofobi 06 Nisan 2018 - 16:02Dostlar bu arada Leyla ile Mecnun'n kitabı Burak Aksak'n yazımıyla çıktı internette bulabilirsiniz saygılar :) [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...