Zıplayan Örümceğin Harika Planı - Örümcek Avcısı

oxygenedokuz oxygenedokuz diyor ki;
Her ne kadar şirin bir örümcek gibi görünsede, o aslında örümcek avlayan bir örümcek.

Ağının ortasında, kendini güvende zannedip av bekleyen örümcek, zıplayan örümceğimizin dahiyane planları karşısında çaresiz kalıyor.

Diğer örümceğin kör olduğunu biliyor; ya üstten yaklaşacaksın ya da yanına çağıracaksın.
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: örümcek av avcı zıplayan mission impossible akıl zeka orangutan böcek tarantula
6 02 Mayıs 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • edgar90davids
    edgar90davids 02 Mayıs 2018 - 01:20bebek yüzlü katil lan bu
    +7
  • Aduu
    Aduu 02 Mayıs 2018 - 09:47Örümcek yiyen örümcek, yamyam ama çok tatlı değil mi lan ? Bana böyle baksa ' bana mı şaldırcaan sen ' derim. Sonra bir zıplar 'anaskm' deyip kaçarım.
    +6

Tüm Yorumlar

  • jwidict
    jwidict 02 Mayıs 2018 - 18:17örümceklerin en cesurları, delikanlıları, bebek yüzlü stratejistleri bu zıplayan örümcekler. türdeşleri gibi ağ kurup göt büyütmez, koca götlü değildir, efendidirler. avrupa’nın bazı bölgelerinde rastlayabilirsiniz. yeşillik çiçek böcek bakmıyorsanız evlere hayatta girmezler, sıkıştırıp kızdırmazsanız elinizden atlar gider. bir tanesinin kara sineği patates edişine canlı şahitlik etmiş biri olarak zekalarına bu gezegen dostlarına kefilim. delikanlı çocuklar demiş miydim?
    • jemjem
      jemjem 02 Mayıs 2018 - 17:17amk tezgahini acmis gariban isportacının tepesine binen zabıta gibi
      +3
      • zoombee
        zoombee 02 Mayıs 2018 - 16:14Sen her açıyı hesapla dalı yaprağı tart biç kameraları görme... Kameralara oynuyo pezevenk
        • ruhpanist
          ruhpanist 02 Mayıs 2018 - 16:09örümcek güzel hayvan. banyo ve helada besliyorum birer adet
          • sirreddot
            sirreddot 02 Mayıs 2018 - 15:04Sarı örümcek nasıl içli baktı lan. İçim yandı
            • tommyverceddi
              tommyverceddi 02 Mayıs 2018 - 14:33bi b*k anlamadım
              sadece görüntü kalitesi çok yüksek
              • Aduu
                Aduu 02 Mayıs 2018 - 09:47Örümcek yiyen örümcek, yamyam ama çok tatlı değil mi lan ? Bana böyle baksa ' bana mı şaldırcaan sen ' derim. Sonra bir zıplar 'anaskm' deyip kaçarım.
                +6
                • ay458291607
                  ay458291607 02 Mayıs 2018 - 09:47spiderman ı bu mu ısırdı la yoksa :)
                  • kingfu
                    kingfu 02 Mayıs 2018 - 07:59@usuldenk Spider With Three Super Powers | The Hunt | BBC Earth . the hunt diye bir serisi
                    +2
                    • dimboo
                      dimboo 02 Mayıs 2018 - 05:52inanılmaz heyecanlandım izlerken abi
                      +4
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...