Manyak Gibi Dans Eden Velet

vallamı vallamı diyor ki;
bizim ülkede olsaydı kesin şimdiye bütün programlara falan çıkarılmıştı. adamlarda gani gani sosyal bebe olduğu için her yerden bi şeyler kapıyor. e biraz yetenek de varsa ...
ortama bak amq ya :( insanlarda dert denen bir şey yok neredeyse
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: dans dans eden çocuk velet
9 31 Mayıs 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mach3
    mach3 31 Mayıs 2018 - 11:16mutlu insanları izlemek bir başka güzel
    +21
  • cozer
    cozer 31 Mayıs 2018 - 13:24İnsanımsı robot mu, cüce mi yoksa becerikli bir velet mi anlamadım valla.
    +8

Tüm Yorumlar

  • edrıyın
    edrıyın 02 Haziran 2018 - 10:55dünyanın bu tarafında yaşayanlar çok şanslı.
    +1
    • mrvgnsr11
      mrvgnsr11 02 Haziran 2018 - 07:16şöyle dans etsem kaç kız tavlardım
      • canimrabbim
        canimrabbim 31 Mayıs 2018 - 17:53circir böceklari gibi çal oyna çocugunude böyle eğit ne işe yararsin.vaktine yazik yazik.ipe sapa gelmez hareketler.
        -3
        • toseelinks
          toseelinks 31 Mayıs 2018 - 15:40doğuştan yetenekli dedikleri bu olsa gerek. müthiş.
          +4
          • yalarim
            yalarim 31 Mayıs 2018 - 14:28Bu aptal kültüre son zamanlarda gelmiş güzel bir eleştiri

            https://www.youtube.com/watch?v=VYOjWnS4cMY
            +4
            • cozer
              cozer 31 Mayıs 2018 - 13:24İnsanımsı robot mu, cüce mi yoksa becerikli bir velet mi anlamadım valla.
              +8
              • kingfu
                kingfu 31 Mayıs 2018 - 13:16o çocuğu güneşte bırakmışlar.en yakın sağlık ocağına götürüp serum bağlamak lazım.8. dereceden güneş çarpması vakası
                -1
                • deniz.pe
                  deniz.pe 31 Mayıs 2018 - 12:07cüce mi la bu oğlan
                  • syberia
                    syberia 31 Mayıs 2018 - 12:06Çok yetenekli, bravo. İzlemek keyif verdi.
                    +1
                    • mach3
                      mach3 31 Mayıs 2018 - 11:16mutlu insanları izlemek bir başka güzel
                      +21
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...