Gamze, Ortega'dan Utanıyor mu? - Hayat Bilgisi

circuscharlie circuscharlie diyor ki;
2003-2006 yılları arasında yayınlanmış olan Hayat Bilgisi dizisinden bir sahne.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: hayat bilgisi gani mujde show tv ortega sedat barbie gamze
0 21 Haziran 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • taytsizkral
    taytsizkral 21 Haziran 2018 - 20:28sen de bokunu cikarma be ortega cin lokantasinda mercimek mi istenir aq.. bu arada fakirin fakire ettigini kimse etmez, zenginlik bole bisi degil [ispiyonla]
    +16
  • thedirector
    thedirector 21 Haziran 2018 - 23:33gani müjdeyi çocukken zenginler mi sikti nedir amk sürekli aynı terane [ispiyonla]
    +16

Tüm Yorumlar

  • polatozan
    polatozan 23 Haziran 2018 - 02:09hepsi kısa kollu gömleği yüzünden başına geldi orteganın. kısa kollu gömlek giymeyin beyler, kendinize bir iyilik yapın giymeyin. [ispiyonla]
  • Doukanz
    Doukanz 22 Haziran 2018 - 13:34su kırmızılı çocuk sonradan baska rolde oynadı mallar baska oyuncu bulamamıslar amk [ispiyonla]
  • kacak.oralet
    kacak.oralet 22 Haziran 2018 - 09:205-6 erkek aldı götürdü herifi siktiler mi ne oldu? [ispiyonla]
    +10
  • oreganol
    oreganol 22 Haziran 2018 - 04:37bir tutam cilgin bedis bir tutam emrah Yasak Sokaklar [ispiyonla]
    -1
  • testerenecmi
    testerenecmi 22 Haziran 2018 - 03:04ortega haklı lan bu ne leş bi ortam. zaten sahnenin başında artiz herif ortega'yı vale sanıp arabayı park et diyor film orda kopuyor zaten o saatten sonra ortega tekme tokat dalsada haklı durumda olur. hani arkadaş ortamında sadece kız varken embesil embesil laf çakan tipler olur ya anladınız siz. [ispiyonla]
    -1
  • thedirector
    thedirector 21 Haziran 2018 - 23:33gani müjdeyi çocukken zenginler mi sikti nedir amk sürekli aynı terane [ispiyonla]
    +16
  • ozil
    ozil 21 Haziran 2018 - 23:19böyle şeyleri izlerken çok geriliyorum. [ispiyonla]
    +9
  • şıkır şıkır
    şıkır şıkır 21 Haziran 2018 - 22:18Gani Müjdenin yapacağı iş anca bu kadar boktan olur. [ispiyonla]
    +5
  • kingler
    kingler 21 Haziran 2018 - 21:45@Circuscharlie kardeş bunun rövanşı vardı. Ortega arkadaşlarını toplayıp bunları dövmeye gidiyordu. Sınıfta Kızlar asker yolu bekler gibi tribe giriyordu. Sonra skindirik bir basket maçında mennan maçı kazandırıyordu. Bu bölümleri de at heyecanlı yerde bıraktın [ispiyonla]
    +4
  • ben.
    ben. 21 Haziran 2018 - 21:44Gamzenin yerine kendinizi bir koyun dostlarım.
    Ben olsam badigartları çağırır,orteganın kıçına tekmeyi koyardım
    [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...