Hayatının Tokadını Yiyen Öğrenci

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Çin'de yaşanan olayda Bir öğrenci ders sırasında konuştuğu gerekçesiyle 12 defa tokatlandıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: öğrenci tokat öğretmen çin
0 12 Temmuz 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • itaatsizsivil
    itaatsizsivil 13 Temmuz 2018 - 01:50Sarumanın eli bu başka açıklaması olamaz. [ispiyonla]
    +1
  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 12 Temmuz 2018 - 23:45kesin okul müdürüdür orospu çocuğu [ispiyonla]
  • westxx
    westxx 12 Temmuz 2018 - 22:26insan degil
    kartal degil
    aslan degil

    canavarrrr....canavarrr
    [ispiyonla]
  • winkwilkinson
    winkwilkinson 12 Temmuz 2018 - 21:55Videonun fotoğrafını görünce bile tüylerim diken diken oldu. [ispiyonla]
  • jemjem
    jemjem 12 Temmuz 2018 - 19:44yeniçeriyi nerde buldun da tokat artırdın. [ispiyonla]
  • ay1519289519
    ay1519289519 12 Temmuz 2018 - 17:09Olay başka bişeydir. Bu salak nefer yanlış çevirmiştir. [ispiyonla]
    +3
  • frankel1988
    frankel1988 12 Temmuz 2018 - 16:52@karavezir boş boş konuşma. Davulun sesi uzaktan güzel gelir. sen örtmenlik yaptın mı birader? Hele hele bu devirde yaptın mı? Ben öğretmenim ve gayet mülayim bir adam olarak şunu söylüyorum, dayaksız bu iş olmaz, imkansız yani. Terbiye önce ailede verilir, aile terbiyesi almamış süzme piç 40 tane çocukla derse gir bakalım ne oluyor? Dövmedigimiz çocuklarda var, neden dövmüyoruz ; çünkü aile terbiyesi almış çocuklar. Diğer piçler gibi 31 çekip dölünü öğretmen masasına sürmüyorlar, öğretmenin arabasına tornavida sokmuyorlar, devletin sırasını masasına isimlerini kazımıyorlar ya da kırmıyorlar, kadın öğretmenlere tacizde bulunmuyorlar diye dövmüyoruz ve daha neler neler. 17 yaşına gelmiş piçe ben 30 dk süre içinde ders mi anlatacam yoksa terbiye mi verecem? Dövdüm, dövüyorum, döveceğim. Allahtan arkam sağlam velilerde ses cikartamiyor. Dısardan gelen bir ogretmen olsam, cocugu 31 çekip öğretmen masasına sürdü diye kulağını çeksem çıkışta velisi direkt bana dalacak. Çocuğun ne yaptığı önemli değil bak, direkt sen nasıl benim çocuğumun kulağını çekersin kafasında. Babaları da aynı kendileri gibi süzme piç çünkü. Ahaksız, cahil, suçlu toplum yetişmesini isteyen devletin kendisi, ben değilim. [ispiyonla]
    -1
  • fowles
    fowles 12 Temmuz 2018 - 15:23Müziğe bak amk cin çarpmış olmasın veledi. [ispiyonla]
    +1
  • fiko83
    fiko83 12 Temmuz 2018 - 14:33Elini ateşe sokup elemanın suratına mı basmış? O nasıl bir tokat amk???? [ispiyonla]
    +23
  • negan
    negan 12 Temmuz 2018 - 14:23Keşke karım da beni böyle tokatlasa. [ispiyonla]
    -6
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...