Mimiksiz Oktay Eskort Sibel'in Aslında Eskort Olduğunu Öğreniyor

circuscharlie circuscharlie diyor ki;
Mimiksiz Oktay unutamadığı sevgilisiyle konuşmak için ve Almanya'ya gitmek için internet cafeye gider.İnternet cafede takılırken bir anda Eskort Sibel'i görür.İzliyoruz.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: mimiksiz oktay eskort sibel orospu gamze arka siradakiler
3 25 Temmuz 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • metagrunge
    metagrunge 26 Temmuz 2018 - 02:411-) oktay'ın neden adresi ''efe-1620@hotmail.com''? rejidekilerden birinin adresini kullandılar sanırım 00:41
    2-) oktay ''ıyı ınternet kafedeyım'' yazıyor, gamze'de ''İyi...İnternet kafedeyim.'' çıkıyor. MSN'nin otomatik düzeltme özelliği mi vardı aq.(yazışmaların önce ve sonrasında da yazılanla çıkan aynı değil.buradan örnek vereyim dedim.) 00:57
    3-)bakınız çok enteresan. 01:16'da oktay'ın bilgisayarında son ileti zamanı 17.03.2008 (10 yıl olmuş duygulandım amk daha dün gibi) ancak gamze'de 24.03.2008. 01:59 .sanırım mimik reis zaman makinasını bulmuş.
    4-)dünya'nın en mal insanı bile karşısındaki ''sana bir şey diyecektim'' diyip 30 saat ''yazıyor.. '' durumunda olup ''ee keyifler nasıl'' dedikten sonra aslında başka bir şey demek istediğini ancak vazgeçtiğini anlar ama bunu da es geçiyorum.
    5-)ulan parayı getiren ayı, karı hakkında ''kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşımın sevgilisi'' diyen adama ''moruk ben ona facial'dan tut deepthroat'a, public'ten tut bdsm'e ye kadar her türlü fıtış sexi denedim.ehuehuehue :))'' gibisinden lafa girilir mi?

    bonus: --spoiler alert--
    3:45 pedo saadettin'den( 4:00'da çay içerken kıza ''ulan şunu bi sikemeden everiyoruz aq şansımı sikem'' bakışı atan) kaçan redhead büşra'yı yeni psiko damat ( 3:48'deki bakışa bak aq ben korktum) dağa kaldırıp zorla sikiyordu. evet,ergenliğimde ben de bir süre bu diziyi takip ettim. pişman değilim.
    --spoiler alert--

    gecenin bu saatinde bana bu kadar boş bir içerik hakkında böyle bir kritik yazdıran başta circus olmak üzere tüm alkışlarla yaşıyorum ailesine teşekkürü bir borç bilirim.
    [ispiyonla]
    +18
  • emreitaatsizz
    emreitaatsizz 26 Temmuz 2018 - 01:36Oktay'ın yanındaki elemanı ibo sandım videonun sonuna kadar. başka adam bulamadınız mı amk... [ispiyonla]
    +12

Tüm Yorumlar

  • mert006
    mert006 26 Temmuz 2018 - 23:00yarın gel mitte işe başla amınoğlusu [ispiyonla]
  • moneytalks
    moneytalks 26 Temmuz 2018 - 18:27o değilde oktay çok yakışıklı lan hollywood aktörü olacak potansiyeli varmış liseli dizisinde mundar olmuş [ispiyonla]
  • ogunm
    ogunm 26 Temmuz 2018 - 12:31arkadaş bu ne kimin travmasıymış bu kadar ya ayda bir önümüze getirip duruyorsunuz [ispiyonla]
  • cozer
    cozer 26 Temmuz 2018 - 09:59Gavat İbo hangisiydi lan? Bi de at yarraa Saffet mi ne vardı? Kim kimdir ben hiç anlamıyorum mk. [ispiyonla]
    +6
  • metagrunge
    metagrunge 26 Temmuz 2018 - 02:411-) oktay'ın neden adresi ''efe-1620@hotmail.com''? rejidekilerden birinin adresini kullandılar sanırım 00:41
    2-) oktay ''ıyı ınternet kafedeyım'' yazıyor, gamze'de ''İyi...İnternet kafedeyim.'' çıkıyor. MSN'nin otomatik düzeltme özelliği mi vardı aq.(yazışmaların önce ve sonrasında da yazılanla çıkan aynı değil.buradan örnek vereyim dedim.) 00:57
    3-)bakınız çok enteresan. 01:16'da oktay'ın bilgisayarında son ileti zamanı 17.03.2008 (10 yıl olmuş duygulandım amk daha dün gibi) ancak gamze'de 24.03.2008. 01:59 .sanırım mimik reis zaman makinasını bulmuş.
    4-)dünya'nın en mal insanı bile karşısındaki ''sana bir şey diyecektim'' diyip 30 saat ''yazıyor.. '' durumunda olup ''ee keyifler nasıl'' dedikten sonra aslında başka bir şey demek istediğini ancak vazgeçtiğini anlar ama bunu da es geçiyorum.
    5-)ulan parayı getiren ayı, karı hakkında ''kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşımın sevgilisi'' diyen adama ''moruk ben ona facial'dan tut deepthroat'a, public'ten tut bdsm'e ye kadar her türlü fıtış sexi denedim.ehuehuehue :))'' gibisinden lafa girilir mi?

    bonus: --spoiler alert--
    3:45 pedo saadettin'den( 4:00'da çay içerken kıza ''ulan şunu bi sikemeden everiyoruz aq şansımı sikem'' bakışı atan) kaçan redhead büşra'yı yeni psiko damat ( 3:48'deki bakışa bak aq ben korktum) dağa kaldırıp zorla sikiyordu. evet,ergenliğimde ben de bir süre bu diziyi takip ettim. pişman değilim.
    --spoiler alert--

    gecenin bu saatinde bana bu kadar boş bir içerik hakkında böyle bir kritik yazdıran başta circus olmak üzere tüm alkışlarla yaşıyorum ailesine teşekkürü bir borç bilirim.
    [ispiyonla]
    +18
  • dajmbaag
    dajmbaag 26 Temmuz 2018 - 02:40Mimiksiz Oktay sinir bozucu tipe sahip olduğu gibi -de, -da nasıl yazılır bilmiyor. Girer girmez imla hatası olur mu be?! [ispiyonla]
  • rawetayuko
    rawetayuko 26 Temmuz 2018 - 02:09amk 6 dakika ne diye bu boktan saçmalığı izledim ki [ispiyonla]
    +5
  • laiklkeldngidiah
    laiklkeldngidiah 26 Temmuz 2018 - 01:49@er79 amk kızı didier Drogba takip ediyo lan ne alaka :D [ispiyonla]
  • eyvallahbirader
    eyvallahbirader 26 Temmuz 2018 - 01:47emreitaatsizz, eskort sibel belki de hep aynı tiplere veriyordur kardeş [ispiyonla]
    +2
  • emreitaatsizz
    emreitaatsizz 26 Temmuz 2018 - 01:36Oktay'ın yanındaki elemanı ibo sandım videonun sonuna kadar. başka adam bulamadınız mı amk... [ispiyonla]
    +12
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...