Zeki Adamın Kapkaççıyı Pazara Yollaması - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Zeki Adamın Kapkaççıyı Pazara Yollaması

vallamı vallamı diyor ki;
Geçen haftaki kadın içeriğinden sonra başka bir soygunda elindekini çatıya fırlatma videosu. Yoksa fake mi lan bunlar?
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: kapkaç soygun
1 01 Ağustos 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • edgar90davids
    edgar90davids 02 Ağustos 2018 - 02:03@xparker puhahaahahah :D [ispiyonla]
    +1
  • captaina7x
    captaina7x 01 Ağustos 2018 - 19:46geçen günkü ablanın kocası [ispiyonla]
    +11
  • radyokafa
    radyokafa 01 Ağustos 2018 - 19:40bu hareketler riskli. kapkac yapanlar grnelde bagimli kafasi gidik tipler. bicagi takar silahi varsa ceker vurur boktan telefon hayatinizdan onemli degil. ben olsam ne varsa veririm [ispiyonla]
    +1
  • gba20
    gba20 01 Ağustos 2018 - 18:36sanırım yakın zamanda böyle yöntemler bize de lazım olacak. [ispiyonla]
  • cuideliy
    cuideliy 01 Ağustos 2018 - 17:32peru mu japonya mı brezilya mı? [ispiyonla]
  • eksgavator
    eksgavator 01 Ağustos 2018 - 16:30Yeni akım mı bu [ispiyonla]
    +30
  • xparker
    xparker 01 Ağustos 2018 - 16:23"kardeş adres soracaktım naptın aq" [ispiyonla]
    +37
  • ofansifstoper
    ofansifstoper 01 Ağustos 2018 - 16:17lan bu bana da oldu. odeme tarihinin son gunu, mecidiyekoy'deki merdivenli garanti'nin orada gece vakti kartin borcunu yatiyordum. atm tam karti geri verdi sola dondum boyle 2 tane tinerci tipli herifler bana dogru geliyorlar. zaten kart da cok eski ve hafif catlak oldugundan cat diye kirdim hemen. allahtan saat 12 yi gecirmemek icin acele evden ciktigimdan ne telefonu ne de cuzdani aldim. yoksa kesin alirlardi onu da. ama heriflerin suratlari ayni bu videodaki tip gibi olmustu. [ispiyonla]
    +1
  • donkulotvandam
    donkulotvandam 01 Ağustos 2018 - 16:10kapkaççıdan nasıl kurtulunur yönetimi sanırım bu [ispiyonla]
    +1
  • gulcenap
    gulcenap 01 Ağustos 2018 - 16:03ne sana yar olsun ne bana dedi dama attı amk malı [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...