Bulutlara Dalan Manyak Wingsuit'çilerin GoPro Ödülünü Kazanması - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Bulutlara Dalan Manyak Wingsuit'çilerin GoPro Ödülünü Kazanması

izgago izgago diyor ki;
Avustralya semalarında Wingsuit'çi ekibin bulut mağarasına daldığı nefes kesen o anlar GoPro Awards'ta birinci olmuş.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Wingsuit GoPro Adrenalin Bulut Gökyüzü Eğlence doğa yaşam komik videolar komik komik video
13 08 Ağustos 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • omer1995
    omer1995 08 Ağustos 2018 - 14:10şu anları yaşayan adamların sikinde midir sence gopro fuckin awards? [ispiyonla]
    +25
  • DarkWader
    DarkWader 08 Ağustos 2018 - 14:16bu yüksekten bi ben mi tırsıyorum arkadaş [ispiyonla]
    +9

Tüm Yorumlar

  • sh3ll
    sh3ll 10 Ağustos 2018 - 00:05Bulutun içinden uçak çıkar mı gerginliği yaşadım. [ispiyonla]
  • nosuur
    nosuur 08 Ağustos 2018 - 20:59gopro fusion kullanmışlar belli. 360 derece çekim yapıyor, kadraj değişikliğinin sebebi bu. [ispiyonla]
  • Babanınoglukemal
    Babanınoglukemal 08 Ağustos 2018 - 19:04çerez uyarısı için ad block tarzı programlarda işaretleme öğe seç kural oluştur vs var orayı seçip engelle yapın gidiyor [ispiyonla]
  • pinkishorange
    pinkishorange 08 Ağustos 2018 - 18:41Şu alttaki çerez uyarısını nasıl kapatacağız bıktım ya. [ispiyonla]
    +8
  • okoptumby
    okoptumby 08 Ağustos 2018 - 17:59Keşke bu heyecanı bende yaşayabilsem [ispiyonla]
  • braindll
    braindll 08 Ağustos 2018 - 17:45havadayken çatır çatır sıçıp etrafı bombaladığını düşünsene üstüne uçak gibi uçuyon way amq [ispiyonla]
    -3
  • donkulotvandam
    donkulotvandam 08 Ağustos 2018 - 16:43sikseler ben böyle bir şeyi yapamam ayrıca haketmiş sanırım ben beğendim. [ispiyonla]
  • upstean
    upstean 08 Ağustos 2018 - 15:10ne insanlar var amına koyayım ben giyinip evden çıkmaya üşeniyorum adam bulutlarda uçuyor [ispiyonla]
    +6
  • metalgear44
    metalgear44 08 Ağustos 2018 - 14:37Ya bulutların arasından uçak çıkarsa ? aklıma direk bu soru geldi aq.. [ispiyonla]
    +1
  • DarkWader
    DarkWader 08 Ağustos 2018 - 14:16bu yüksekten bi ben mi tırsıyorum arkadaş [ispiyonla]
    +9
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...