Lewis Hamilton'ın İsyan Edip Mykonos Sahilinde Çöp Toplaması

izgago izgago diyor ki;
Yunan Adaları’nda tatilde olan Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, dünyaca ünlü Mykonos sahilinde çöp toplamış. İngiliz yarışçı, "Dünyanın en güzel yerlerinden birinde gördüğüm bu manzara, mide bulandırıcı. Artık bu güzelliklere çöp atmaya son verin" çıkışı yapmış.
Kategori: Televizyon
sitene ekle
Etiketler: Lewis Hamilton F1 Mykonos Deniz Sahil Çöp
14 09 Ağustos 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kaliteliyorum
    kaliteliyorum 09 Ağustos 2018 - 14:00yunanlılar daha beginner seviyesinde sen türkiyeye gel lewis [ispiyonla]
    +7
  • reytinghamdi
    reytinghamdi 09 Ağustos 2018 - 13:55olm mal mısınız? doğada kontrollü bir şekilde olması mı iyi yoksa kontrolsüz bir şekilde olması mı iyi? plastikler, kağıtlar, camlar, metaller.. atık merkezlerinde ayrıştırılıp tekrar kullanılabiliyor. hem tatile gittiğinizde dibinizde çöplerin olmasını mı istiyorsunuz? ya da temiz bir deniz yerine çöp denizine mi girmek istiyorsunuz? [ispiyonla]
    +6

Tüm Yorumlar

  • lanbeyefendi
    lanbeyefendi 10 Ağustos 2018 - 06:23ne oldu örnek mi oldun şimdi amk salağı. hiç bi bok olmadın oraya götünü siktirmeye giden ibnelerin ve amını siktirmeye giden orospuların bokunu temizlemiş oldun. [ispiyonla]
    -1
  • lackalasma
    lackalasma 10 Ağustos 2018 - 00:43dünyayı dolaşan youtuber piç sandım [ispiyonla]
  • benimadimcemil
    benimadimcemil 09 Ağustos 2018 - 23:32ortadogulu picler atiyor parasi olunca sikis icin oralara gidiyorlar onlar aq [ispiyonla]
  • bir ben eksiktim.
    bir ben eksiktim. 09 Ağustos 2018 - 23:27garip olan şu ki lewisin 2 haftada 3-4 saat kullandığı otomobilin çevreye verdiği hasar burdaki çöplerin bilmem kaç katı. [ispiyonla]
    -1
  • alejandro_281
    alejandro_281 09 Ağustos 2018 - 22:56milyon dolarlık f1 pilotusun amk evsizler gibi poz veriyon [ispiyonla]
    -1
  • tatamurat
    tatamurat 09 Ağustos 2018 - 19:33iyi plastik hurdasi para eder..bayrampasada kilosu 2tlden geri donusumculere satiyorlar.gunde 60-70kg toplayip satan hurdacilar var..artan doviz kurlari ile birlikte imalatcilar geri donusum hammaddeye odaklandi. [ispiyonla]
  • emreitaatsizz
  • donkulotvandam
    donkulotvandam 09 Ağustos 2018 - 15:56Lewis bu hareketlerle gözüme girmeye çalışma dünyadaki en itici sporculardan birisin aq yavşağı. ayrıca 1000 yıl ileriye mi gittinizde plastiklerin doğada yok olmadığını gördünüz aq? belki doğanın bir mucizesi var ve yok ediyodur. sallamayın. [ispiyonla]
    -6
  • upstean
    upstean 09 Ağustos 2018 - 15:11herkes çöp toplasın da çöpçüler işsiz mi kalsın? [ispiyonla]
    -1
  • bodoff
    bodoff 09 Ağustos 2018 - 15:03götü kesik pet şişeleri toplayın [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...