Mazhar Alanson - Ah Bu Ben Akustik

hanzo.adam hanzo.adam diyor ki;
Mazhar Alanson'dan insanı olmayan aşk acısına doğru sürükleyen veya içimizde sönmek üzere olan aşk acısını körükleyen bir şarkı hepinizin bildiği Ah Bu Ben.

Birine aşık olmaya başladığınızda onun tam aradığınız kişi olduğuna inanmak için her zaman bir neden bulursunuz.

Zor olsa da galiba dönüyorum sana
Gel dersen hemen
Çağırmazsan geçerken
Yerle gök arasında bir yerde

Sen beni tanımazsın
Severim de söylemem
Sen beni uzak sanırsın
Bilirim söz dinlemem

Ah bu ben kendimi nerelere koşsam
Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere hayaller mi kursam
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: Mazhar Alanson Mazhar MFÖ Türkçe Rock Ah Bu Ben
8 14 Ekim 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • Hagii
    Hagii 16 Ekim 2018 - 05:28Ah bu yaşlılık :( adam nolmuş be
    • karbaykuşu
      karbaykuşu 14 Ekim 2018 - 20:33yerli ve milli leonard cohen.
      +3
      • colonimedya
        colonimedya 14 Ekim 2018 - 20:08İğrenç bi ses
        -10
        • besirfuatfast
          besirfuatfast 14 Ekim 2018 - 18:42dönek olduğundan dolayı kişiliğini sevmem ama müziği gerçekten kaliteli
          -3
          • mrvgnsr11
            mrvgnsr11 14 Ekim 2018 - 14:59anfineffable ne kadar eksi alabilirim deneyi yapıyor
            • Retrospek
              Retrospek 14 Ekim 2018 - 14:19Kesinlikle 1 kez dahi olsa canlı dinlemek lazım. Bu değerlerimiz gittiğinde elimizde Mustafa Ceceli tarzı insanlar kalıcak. Harbici doğrucu sanatçı değil, soytarılar...
              +8
              • witchparvati
                witchparvati 14 Ekim 2018 - 13:26Yaşlanmış lan baya
                +16
                • bjkahmet
                  bjkahmet 14 Ekim 2018 - 12:49çok başka şarkı be.

                  dinlerken bişeyler hissetmeyen hayatında yaşaması gereken çok şeyi yaşamamış demektir.
                  +13
                  • anfineffable
                    anfineffable 14 Ekim 2018 - 12:47Gitara bak kaç yaşına geldin utanmıyor musun çoluk çocuk şeyi çalmaya ya. Mfö gibi çöp bir grubun başını çekiyor bi de. Ali Desidero diye şarkı mı olur?
                    -14
                    © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...