Mourinho'nun Juventus Tribünlerini Ayar Etmesi

izgago izgago diyor ki;
Şampiyonlar Ligi H grubunda Manchester United deplasmanda Juventus'u 2-1 mağlup etmiş. Manchester United teknik direktörü Mourinho'nun maçın sonunda tribünlere "sesiniz çıkmıyor" işaretini yapması Juventus taraftarlarını sinirlendirmiş efendim.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: Jose Mourinho Juventus Manchester United Şampiyonlar Ligi Futbol Spor
1 08 Kasım 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • jemjem
    jemjem 08 Kasım 2018 - 18:24gidecek bu eli kulağında [ispiyonla]
    +1
  • Retrospek
    Retrospek 08 Kasım 2018 - 16:02Adam açıkladı sonradan 2. gole kadar annem dahil sürekli maç başından biri küfür ettiler. ben de maç sonunda küfrülerinizi duyamıyorum anlamında yaptım diye. [ispiyonla]
    +16
  • conilddurub
    conilddurub 08 Kasım 2018 - 15:41birde geriden geldiler goller son 10 dakikada gelince iyice gaza gelmiştir. ben olsam "ne oldu? ne oldu oğlum hayırdır sustunuz? götünüzden siktik mi?" der efendice soyunma odasının yolunu tutarım. [ispiyonla]
  • delidumrul46
    delidumrul46 08 Kasım 2018 - 15:11Adama maç içinde kazandığın 3 kupayı götüne sok mourinho diye tempo tutarsan adam maç sonu ne oldu der. kardeşim sana bana küfür etseler ben dönerim şahsen hayatta duymadıkları küfürü ederim. adam son derece medeni şekilde geçmiş dalgasını. sanki basın toplantısında bana küfür edenlerin anasını sikerim dedi. onu çekme bunu çek mi dedi. ne oldu beyler sesiniz gelmiyor yaptı. [ispiyonla]
    +27
  • antonyobalderesi
    antonyobalderesi 08 Kasım 2018 - 14:46misal fatih terim böyle hareketler yapmadığı halde tu kaka oluyor [ispiyonla]
    -5
  • acelegelbahiyim
    acelegelbahiyim 08 Kasım 2018 - 14:25ergen ergen işler. kaç yaşında adam halbuki. boynundan adam asılır. evlendirsek evlenmem demez. söz gümüşse sukut altındır. oruspuyu mezara koymuşlar kürek kalsın demiş. ben gidiyorum [ispiyonla]
  • gratthr0d
    gratthr0d 08 Kasım 2018 - 14:16Portekiz çingenesi Juve'yi şansa bala yendin diye sevin. Ferguson'ın takımını milyon dolarlar harcatmana rağmen süründürüyorsun. Dünyanın en büyük balonu Mourinho'dur. [ispiyonla]
    +1
  • cuideliy
    cuideliy 08 Kasım 2018 - 14:01reis iyi kudurtmuş hağğ :DD yalnız valencia'yı kutlarım hocasını savunuyor ayrıca peşinden koşuyor takım olmak böyle birşey işte
    not: westham idman yurdu
    [ispiyonla]
    -2
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...