Ne Dediği Anlaşılmayan Adam 2

jacobs jacobs diyor ki;
Sitede aradım taradım bulamadım video eski fakat burada paylaşılmamış diye düşünüyorum, adminleri bu konuda göreve davet ediyorum. Abimizin ne dediği gerçekten anlaşılmıyor, izlerken güldürüyor iyi seyirler.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: ne dediği anlaşılmayan adam anlaşılmaz komik türkçe konuşamıyor röportaj
4 19 Kasım 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • conilddurub
    conilddurub 19 Kasım 2018 - 01:16abi sene 97 iyi paramız vardı. sene 97 o tansu çiller zamanında. şimdi geldi euro o gün beşyüzbi. 5 milyon iii ikiyüzbin lira resmi euro 2 milyon olmuş millette kriz var. benim paramı yediler. ben eee şimdi para piyasa değeri 60-70bin lira param gitti. işte el için çalışmada işte ecevit zamanında baya iş yaptık. ööö günde 4 guluk yapsak on guluk yapsak günde 100bin para kalıyodu işte eskinin parası böyleydi. şunu bulak(?) gübre olmuş 50 milyon burda hayrı yok fazla millete kriz var. herkes krediye güveniyor. benim krediye aklım ermez....(?) korkuyom. benim güvencem bu kadar abi. ben gelir yok. şimdi euro olmuş 2milyon nasıl mücad...(?) gelir yok. hee böyle.....(?) can sağlığı. ben çiftçiyim benim meralım var. ben severim abi ben çok dünya.....(?)istanbulda ben 3 sene kaldım fabrikada. gırgırdaydım(?) üç-iki yıl parası vardı da ben yine buraya geldim. gırcam gırgırlı fabrikada buraya geldim biey yapmıyor.......(?) [ispiyonla]
    +24
  • tatartartar
    tatartartar 19 Kasım 2018 - 01:44Acelesi var heralde sardırarak konuştu [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • akhyls
    akhyls 25 Kasım 2018 - 08:02kırklareli'ndeydim fabrikada buraya geldim diyormuş lan:) izledikçe yavaş yavaş anlamaya başladım abiyi:) [ispiyonla]
  • muraderik
    muraderik 20 Kasım 2018 - 10:41en yakın okulda müdür olarak işe başla. gördüğüm tüm okul müdürleri böyle konuşuyor [ispiyonla]
    +3
  • thedirector
    thedirector 20 Kasım 2018 - 00:18asdfasgs ayrı olacak yalnız. [ispiyonla]
    +2
  • vulpes
    vulpes 19 Kasım 2018 - 23:2300:03 tasolar zamanı mı? hey gidi ne günlerdi [ispiyonla]
    +2
  • otambirbeyefendi
    otambirbeyefendi 19 Kasım 2018 - 16:54adam kendini yormadan kısaltmalarla konuşuyor. nbr? tşk. tmm. [ispiyonla]
    +3
  • torontospor
    torontospor 19 Kasım 2018 - 12:16Biri yolda bana mikrofon uzatsa,konuş şu ekonomi hakkında dese, herhalde şimdi aklımdan geçen hiçbirşeyi hatırlamam. [ispiyonla]
    +2
  • benziyorzapin
    benziyorzapin 19 Kasım 2018 - 11:06Haaa bakın bakın çiftçiymiş. Ya boşuna günahını almışız ya. Tabi ekecek tarlalarında güneşten şaftıda kaymış vahhhh garibim [ispiyonla]
    +1
  • benziyorzapin
    benziyorzapin 19 Kasım 2018 - 11:05Ne uzatıyorsunuz ki adam balansı kaymış egonomik griz çok etkilemiş biraz daha sikertilsin verdiği oylarla allaaa allaaaa 16 yıldır veriyorum yetmemiş daha da versin torunlarıda versin yetmeeeeeeeeez altan üstten 4. Murad pardon Kazıklı voyvoda danın torunlarıda sana versin [ispiyonla]
    +1
  • dictummeumpactum
    dictummeumpactum 19 Kasım 2018 - 10:31lan ne işimiz var bu cahillerin, çomarların arasında ya. Bir imamın güttüğü koca koyun sürüsünün içinde yav. Biz hangi dünyanin cehenemiyiz amk neydi günahımız anlamadım amk. Değiştiremiyorsak siktir olup gitmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. [ispiyonla]
  • turboteen
    turboteen 19 Kasım 2018 - 05:56Turkcemizin geldigi son nokta.. bazen Turkce videolara altyazi ihtiyaci duyuyorum [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...