Nilipek - Gözleri Aşka Gülen (Koç Holding - 10 Kasım)

Söz-müzik: Gündoğdu Duran
Düzenleme: Nil İpek Hülagü
Tuşlular: Nil İpek Hülagü
Gitar: Can Aydınoğlu
Kayıt: Umut Çetin

Mix, mastering: Umut Çetin

Fotoğraf: Berkay Küçükbaşlar


Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın
Gel bana her gece sen, gönlüme dolmalısın
Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel

Ah ne güzel ne güzel seni sevmek
Ah ne güzel ne güzel

Sensiz elem bana yar
Doğ benim ömrüme doğ da güneş gibi
Aşkımı tazele gel

Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel
Ah ne güzel ne güzel seni sevmek,
Ah ne güzel ne güzel

Bekleme sonbaharı, bir acı rüzgar eser
Gel bana her gece sen, saçların bağrıma ser

Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel
Ah ne güzel ne güzel seni sevmek,
Ah ne güzel ne güzel

(Koç holding'in 10 Kasım reklamı, jenerik müziğiydi)
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: nilipek alternative alternatif müzik cover yorum tsm türk sanat müziği nesrin sipahi zeki müren gündoğdu duran KOÇ HOLDİNG 10 kasım
12 03 Aralık 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • bitchslap
    bitchslap 04 Aralık 2018 - 01:28Arkadaşlar acaip acaip yorumlar yapmayalım. Nedir bu habire nefret? [ispiyonla]
    +1
  • ay1519289519
    ay1519289519 03 Aralık 2018 - 15:13Gerizekalı Kadıköy tayfasının başımıza sardığı bi yeteneksiz daha. [ispiyonla]
    -3
  • asdahmet
    asdahmet 03 Aralık 2018 - 08:59sesinin güzelliği vs bilmem de başıma bişi gelmicekse ben böyle şımarık vokalleri sevmiyorum, şeker kız candy modundaki tipleri itici buluyorum. diksiyonundaki ve yorumundaki eksiklikler de moda oldu ayrıca son dönemde. ne R harfleri düzgün, ne de kelimelerin son harflerindeki vurgu.. [ispiyonla]
    +8
  • taharet_muslugu
    taharet_muslugu 03 Aralık 2018 - 08:2530 yaşında, Boğaziçi mezunu, evli bir bayandır kendisi.
    şurada bir kaydı var 1:55'te şarkıya girmeyi unutuyor. Çok şirin lan.
    https://www.youtube.com/watch?v=QV5u4GA8uMI
    [ispiyonla]
  • karbaykuşu
    karbaykuşu 03 Aralık 2018 - 02:22ilerleyen yıllarda şöyle bir sevgilim olsa keşke; sabahları bana şarkılar söylese, ben de ona yumurta haşlayıp çay demlesem. [ispiyonla]
    +4
  • er79
    er79 03 Aralık 2018 - 00:40çünkü vurdurmuyor.biliyorsunuz ülkemizde ister erkek olun ister kadın ve ne iş yaparsanız yapın vurdurarak her makama,her koltuğa,her yalıya anında oturabilirsiniz. [ispiyonla]
    +15
  • jacobs
    jacobs 03 Aralık 2018 - 00:30Demet Akalından daha güzel sesi var ama o kadar meşhur değilsin maalesef. [ispiyonla]
    +12
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...