Başkanım Yine Otobüsle mi Gidecekler - Ali Koç

izgago izgago diyor ki;
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Karşı karşıya gelmiş. Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldığı mücadelenin ardından bir taraftar Ali Koç'a "Başkanım yine takım otobüsle mi gidecekler" diye seslenince polisin müdahalesiyle karşılaşmış.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: ali koç fenerbahçe taraftar otobüs komik video izle
5 25 Aralık 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • alexius
    alexius 25 Aralık 2018 - 01:13başkanım yine otobüsle mi gidecekler suç mu hakaret mi polis ali koçun polisi mi fenerbahçenin polisi mi nasıl bi iş bu [ispiyonla]
    +23
  • tipico17
    tipico17 25 Aralık 2018 - 01:30Adam küfür etmeden hakaret etmeden ince bir gönderme yapmış haklı olarak. Taraftarın parası ile o arkadaşlar ekmeklerini kazanıyorlar. Ayrıca fenerliler kusura bakmasın ama ilk devre ligin daşşak oğlanı oldunuz :D:D:D [ispiyonla]
    +17

Tüm Yorumlar

  • sertokus
    sertokus 26 Aralık 2018 - 02:22Ortada suç yok. Adam kendini savunmasını bilmiyor. Bağırmadım diyor. Onun için bağırdığı suçmuş gibi görünüyor.
    Oysaki böyle böyle dedim ulan. Ceza kanununda suç olduğunu göster hadi dese polise. Polis dur diyecek bu adam boş değil
    [ispiyonla]
  • ruzname
    ruzname 25 Aralık 2018 - 20:37dış güçler baska aciklamasi yok [ispiyonla]
  • asianlover
    asianlover 25 Aralık 2018 - 17:41amk bu adam gelince yine bi sik olmucak takıma dedim bütün fenevliler bastı eksiyi demedikleri kalmadı gördünüz işte şamar oğlanına döndünüz hala konuşuyosunuz amk bari biraz gururunuz olsun [ispiyonla]
    -4
  • obii
    obii 25 Aralık 2018 - 15:06balon ali [ispiyonla]
    -3
  • gayapa01
    gayapa01 25 Aralık 2018 - 12:58@flylaylay
    bu sitede 8-9 senedir üyeyim, neredeyse her gün takılırım. çok saçmasapan yorumlar okudum, ancak seninki kadar yalaka ve salakça bir yoruma rastlamamıştım.
    [ispiyonla]
  • grijuanitocarlos
    grijuanitocarlos 25 Aralık 2018 - 12:32koskoca ali koç belki de fabrikalarından birinde işçi olarak çalışan adamdan laf yiyo :/ zalımsın futbol [ispiyonla]
    +5
  • seriflloyd
    seriflloyd 25 Aralık 2018 - 12:12o değilde koskoca ali koçsun dışardan avamın biri gelip başganım gene otobüslen mi gidecekler diye hesap soruyor. sayın ali koç saygın adamsın iyi adamsın ama bence bu işlere girerek başına iş aldın. ben bir beşiktaşlı olarak maçı da izledim öyle rezil bir futbol oynamadı sadece on kişi kalınca pas trafiği kesildi valbuena olsa fb kazanırdı. bi hal gelmiş başlarına işte taraftar olarak her maçtan sonra hesap mı soracak bu adamlar amk. [ispiyonla]
    +3
  • goldenbrown
    goldenbrown 25 Aralık 2018 - 10:50her sene bu kadar şişirilip bir sik yapamayan başka takım yoktur amk:) [ispiyonla]
    -2
  • adriyatikdenizi
    adriyatikdenizi 25 Aralık 2018 - 10:09Ali Koç elindeki sonsuz krediyi tüketebildi ya helal olsun. Sezonun ilk yarısını 10.sırada bile tamamlasa kimse kızmayacaktı zaten beklenti yoktu. Aziz Yıldırım'a bir sportif direktör getirip herşeyi ona emanet edip kulübü bitirdin dedi ve daha fazlasını kendisi yaptı. Aldığı çerçöp içinden hiçbiri Josef-Giuliano kalibresinin yarısında bile değil. İkinci yarıda ilk 3 maçta dua etsin sıkıntı çıkmasın yoksa sosyal deney gibi en büyük sevgi en büyük nefrete dönüşecek. [ispiyonla]
    +3
  • benziyorzapin
    benziyorzapin 25 Aralık 2018 - 09:23Ali Koç'a çok üzülüyorum. Önce pırlantı gibi abisini Türkiye'nin çok kıymetli bir değerini kaybetti. Şimdi de 20 yıllık bir yıkıntı devraldı. İşi zor. Fenerbahçe küçük Türkiye örneği gibi olmuş..... [ispiyonla]
    -1
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...