Tokatçıyı Tokatlayan Hacı Amca

exixiz exixiz diyor ki;
İzmir'de kendisini 98 Lira dolandırmaya çalışan adamı tokatlayan bakkal hacı amca dükkanın kamerasına böyle yansımış.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: hacı amca tokat komik videolar izle komik videolar komik video
6 31 Ocak 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • avnokta
    avnokta 31 Ocak 2019 - 01:36Hacı kısmısının canını al malını alma. [ispiyonla]
    +41
  • blodyeye1
    blodyeye1 31 Ocak 2019 - 05:13@omer1995 Bir de fırsattan istifade dükkandaki başka müşteri de yapıyor aynısını. Başıma geldi ak Görükle'de(Uludağ Ünv öğrenci yerleşkesi) Girdim bakkala kafam güzel,20 lira verdim camel soft dedim bitane,tam döndü sigara rafına veriyordu dedim bitane de çikolata alayım gittim aldım raftan çikolatayı koydum dedim bunu da alıyorum tamam dedi. O sırada bir iki kişi daha gelmiş bakkala birşeyler aldılar gittiler. Biz bakkalla bakışıyoruz birbirimize ak anlamsız anlamsız. Dedim 20 lira verdim abi para üstü ? Dedi yok sen para bırakmadın. Dedim nasıl bırakmadım abi 20 lira verdim işte. Yok verdin vermedin tartıştık. İçeri girenlerde bana bakıyorlar tokatçı mı sandılar ayyaş para koparmaya mı çalışıyor sandılar ne sikimse öyle bir ortam oluştu ki kendimden şüphe ettim ak. Ben ısrarcıyım tabi verdim diye o saatten sonra dönemem de. Bakkal da ben de geri adım atmıyoruz. Neyse dedik kameraya bakalım o zaman,orda gözükür. Geçtim kasanın oraya bakkalla birlikte kamera görüntülerine bakıyoruz. O sırada gelenler bekliyor falan. Benim kafam o kadar güzel ki bir de heyecan bastı soğuk soğuk terliyorum,sağlam dayak gelebilir yani işin sonunda. Hatta öyle heyecanlandım ki kendimi falan seçemiyorum görüntülerde düşünün. Neyse sonra baktık ben geldiğim gibi parayı bırakmışım bakkalın önüne tam o sigara vermek için döndüğünde ben de çikolata almak için gittiğimde içeri giren orospu evladı parayı görmüş orda alacağını almış,üstüne bir de para üstünü alıp gitmiş. Bakkal benden özür falan diledi. Ben rahatlamayla olur abi öyle arada sorun değil dedim camel softla çikolatamı alıp çıktım. Dönerken üstümde böyle zafer kazanmış komutan edaları falan var,bir yandan da rahatladım baya. Bakkaldan çıktım yolda aklıma geldi salak gibi paramın üstünü almayı unutmuşum çıkarken bir de ak o anın heyecanıyla. [ispiyonla]
    +16

Tüm Yorumlar

  • husoo1945
    husoo1945 02 Şubat 2019 - 18:36hacı dayı ya erzurum ya da ığdırlı. [ispiyonla]
  • beckham111445
    beckham111445 31 Ocak 2019 - 21:2798 değil 88 tl tokatlamaya çalışmış [ispiyonla]
    -1
  • kartalkaan
    kartalkaan 31 Ocak 2019 - 14:17adam gercekten verdigini sanmis olamaz mi?

    dayi haksiz sanirim, bir de adama para ustunu vermem yuru git diyor galiba.

    bazen ben de verdim saniyorum bi bakiyorum vermemisim, veya vermedim saniyorum yine vermeye calisirken verdiniz uyarisi aliyorum, normal bunlar, heryerde kamera var acar bakarsin ne diye saldiriyorsun dayi.
    [ispiyonla]
    +1
  • kayraderler
    kayraderler 31 Ocak 2019 - 10:15geçende k.rtün biri benden 18 lira çekeceğine 118 lira çekmişti, kontrol etmesem gidiyorduk araya. kısaca egeliden ve k.rtden alışveriş yapılmaz [ispiyonla]
    -1
  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 31 Ocak 2019 - 09:17Küçük esnafı bu yüzden sevmiyorum. Büyük mağaza en azından adamı bu kadar keriz yerine koymuyor. [ispiyonla]
  • blodyeye1
    blodyeye1 31 Ocak 2019 - 05:13@omer1995 Bir de fırsattan istifade dükkandaki başka müşteri de yapıyor aynısını. Başıma geldi ak Görükle'de(Uludağ Ünv öğrenci yerleşkesi) Girdim bakkala kafam güzel,20 lira verdim camel soft dedim bitane,tam döndü sigara rafına veriyordu dedim bitane de çikolata alayım gittim aldım raftan çikolatayı koydum dedim bunu da alıyorum tamam dedi. O sırada bir iki kişi daha gelmiş bakkala birşeyler aldılar gittiler. Biz bakkalla bakışıyoruz birbirimize ak anlamsız anlamsız. Dedim 20 lira verdim abi para üstü ? Dedi yok sen para bırakmadın. Dedim nasıl bırakmadım abi 20 lira verdim işte. Yok verdin vermedin tartıştık. İçeri girenlerde bana bakıyorlar tokatçı mı sandılar ayyaş para koparmaya mı çalışıyor sandılar ne sikimse öyle bir ortam oluştu ki kendimden şüphe ettim ak. Ben ısrarcıyım tabi verdim diye o saatten sonra dönemem de. Bakkal da ben de geri adım atmıyoruz. Neyse dedik kameraya bakalım o zaman,orda gözükür. Geçtim kasanın oraya bakkalla birlikte kamera görüntülerine bakıyoruz. O sırada gelenler bekliyor falan. Benim kafam o kadar güzel ki bir de heyecan bastı soğuk soğuk terliyorum,sağlam dayak gelebilir yani işin sonunda. Hatta öyle heyecanlandım ki kendimi falan seçemiyorum görüntülerde düşünün. Neyse sonra baktık ben geldiğim gibi parayı bırakmışım bakkalın önüne tam o sigara vermek için döndüğünde ben de çikolata almak için gittiğimde içeri giren orospu evladı parayı görmüş orda alacağını almış,üstüne bir de para üstünü alıp gitmiş. Bakkal benden özür falan diledi. Ben rahatlamayla olur abi öyle arada sorun değil dedim camel softla çikolatamı alıp çıktım. Dönerken üstümde böyle zafer kazanmış komutan edaları falan var,bir yandan da rahatladım baya. Bakkaldan çıktım yolda aklıma geldi salak gibi paramın üstünü almayı unutmuşum çıkarken bir de ak o anın heyecanıyla. [ispiyonla]
    +16
  • omer1995
    omer1995 31 Ocak 2019 - 03:39bunu müşterisine yapan bazı esnaf orospu çocukları da var, parayı alır senden kasanın yanından yere sallar sonra bak sen para vermedin kasada hiç 50 lira yok 100 lira yok yapar tartışırsan da.

    onlar daha beter amına koyim hadi bu alışveriş yaptığı bakkala yapıyor öteki kendisine ekmek kazandıran müşteriye
    [ispiyonla]
    +3
  • avnokta
    avnokta 31 Ocak 2019 - 01:36Hacı kısmısının canını al malını alma. [ispiyonla]
    +41
  • tatamurat
    tatamurat 31 Ocak 2019 - 01:22amca headshot yapmis [ispiyonla]
    -2
  • tatamurat
    tatamurat 31 Ocak 2019 - 01:21amca headshot yapmis [ispiyonla]
    -4
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...