Ağaç Gövdesinden Baş Aşağı İnen Keçi

vallamı vallamı diyor ki;
Hafif yatay baraj duvarlarında falan durduğunu görüyorduk da bildiğin dimdik ağaçtan nasıl iniyor lan bu hayvanlar. Nasıl bir denge mekanizmasıdır!
Yuhh diyorum!
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: keçi ağaç denge komik videolar komik video hayvanlar koç
1 15 Şubat 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • westxx
    westxx 16 Şubat 2019 - 23:54arkadaki ağaçlara bakarsak

    çıktıgı ağaç devrilme pozisyonunda
    • terziyan
      terziyan 16 Şubat 2019 - 00:26ağaç zaten eğik videoya çekenler dikmiş gibi gösteriyor. yoksa 90 derecelik ağaçtan inmesi zor olur.
      • benimadimcemil
        benimadimcemil 15 Şubat 2019 - 19:05yani keciden nasil inmesini bekliyordunuz da oyle inmedi anlamadim ?
        • jacobs
          jacobs 15 Şubat 2019 - 15:39@gratthr0d bu lavuğa cevap yazmayın kendiliğinden kaybolur gider.
          +4
          • toseelinks
            toseelinks 15 Şubat 2019 - 15:00ağaç baya eğik durumda. videoya çekerken dik görünmüş kardeş keklemişler seni
            +3
            • jigs4w
              jigs4w 15 Şubat 2019 - 14:54Çünkü o Amazing spider goat
              • gratthr0d
                gratthr0d 15 Şubat 2019 - 14:45Arkadaşlarla Yozgat'a kamp yapmaya gitmiştik. Ellerimizde kamerayla birbirimizi de çekiyorduk. Buranın efsanelere konu olan bir hikayesi vardı fakat şu an onu anlatmak istemiyorum çünkü hatırlamak bile tüylerimi diken diken ediyor. Bizimkiler hem kamp yapalım, hem eğlenelim hem de bu olayın biraz üzerine gidip adrenalin yapalım dediler. Ben de istemeye istemeye kabul ettim. İlk günün gecesine kadar her şey güzeldi. Geceleyin kız arkadaşımla çadırımda affedersiniz oynaşırken bir anda bir şey ya da biri çadıra vurup kaçtı. Çığlık attı kız arkadaşım. Hemen çadırdan yarı çıplak şekilde çıktım ama kimse yoktu. Yan çadırdaki çocuğa gidip sordum sen mi yaptın diye hayır dedi. Ama bana o yapmış gibi gelmişti. Gün ağardı ve kahvaltı yapıyoruz. Çayımız simidimiz hazır mis gibi. Benim kafama kozalak düştü. Herkes gülüşürken diğerlerinin de kafasına kozalaklar düşmeye başladı. Bizler noluyoruz diye kaçtık ama kozalaklar üstümüze düşmeye devam ediyordu. En son çadırlarımıza kaçtık. Sessizce bekledik ve dışarıdan çatırtılar gelmeye başlamıştı. Ben de kamerayı açıp kaydettim. Bir şey koşuyordu dışarıda. Sonra yüksek bir bağırış sesi geldi. Sonra bir varlık aniden bizim çadıra dışarıdan ellerini koyup yüzünü bastırdı. O yüzü asla unutmam. Kız arkadaşım bağırmaya başladı tam onu susturacaktım ki o varlık arkadan dolaşıp çadırı yırtma suretiyle kız arkadaşımı gözlerimin önünde parçaladı. Ben kamerayı da alıp kaçmaya başladım. Kilometrelerce koştum ve Yozgat il sınırlarından dışarı çıktım. En son çatlayacak gibi oldum ve durmak zorunda kaldım. Karşıda ışıkları yanan bir ev vardı. Güç bela o evin kapısını çaldım. Kapıyı açan yaşlı bir teyzeydi ve buyur oğlum gel yorgun gibisin dedi. ''Allah razı olsun teyze.'' dedim ve içeri geçtim. Bana bu yorgunluğumun nedenini sordu ben de olayları bir bir anlattım. Dehşete kapılan kadın çekmecesinden çıkarttığı odundan yapılmış haçı benim göğsüme sapladı ve ''İt oğlu it o şey sana da girmiş al bu da sana girsin.'' dedi ve beni oracıkta feci şekilde katletti.
                -2
                © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...