Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi

Necromayhem Necromayhem diyor ki;
Rize'nin Taşlıdere mahallesinde çekildiği belirtilen görüntüde,dilenci camide mesaisini sürdürürken bir vatandaşın aracını çekmesi için uyarmasının ardından aracına binip olay yerini terk ediyor.Dilencinin 30-40 bin lira değerindeki araca binmesi de gözlerden kaçmıyor.
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: dilenci karadeniz rize taşlıdere fiat fiorino
3 12 Mart 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • davetsizmisafir
    davetsizmisafir 12 Mart 2019 - 09:20bu zamanda hala dilenciye para veren varsa suzme gerizekalidir. [ispiyonla]
    +12
  • Balance malance
    Balance malance 12 Mart 2019 - 08:07Hepsini böyle ifşa etmek lazim.
    1-Kameraya ceken arkadaşa helal olsun.
    2-Çocukalara acıdım.
    3-Şerefsizin sol ayağinin aşiltendonunun amk.
    [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • asianlover
    asianlover 14 Mart 2019 - 10:47bu orospu çocukları yüzünden gerçekten para ihtiyacı olanlara yardım yapılamıyor [ispiyonla]
  • sade1
    sade1 13 Mart 2019 - 01:37Adam işe yürüyerek mi gidip gelsin amk.. [ispiyonla]
    +1
  • leone1907
    leone1907 12 Mart 2019 - 20:48bunun bir de uçağa binen hemşerisi var [ispiyonla]
    +1
  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 12 Mart 2019 - 17:56Ankara metorsunda sözüm ona bir şeyler satanlar var, millet para veriyor bir de satığı şeyeri almıyor. Onlar senden zengin dedim, adam saydın mı diye beni azarladı. [ispiyonla]
  • abadayı
    abadayı 12 Mart 2019 - 16:00istanbul'da 1 yıldır çalıştığım bölgede aynı dilenciler her gün mesai başlangıcı gibi belli saat aralığında özellikle arapların yoğunlukta olduğu yere honda ve opel marka lüks araçlarla arka sokaklardan gelip dilenip gidiyorlar ve ne bir polis ne bir zabıta gık demiyor hiç mi değişmez hep aynı kişiler.. [ispiyonla]
    +2
  • kingler
    kingler 12 Mart 2019 - 12:36şu dilencilere para vermeyin lan günah çıkartmak için vicdanınızı rahatlatmak için yapılabilecek başka şeyler var. Ben mesela escort çağırıyorum diyelim ki gecelik 500. bana diyorum güzel muamele yap ben de seni görürüm sabah. Sabah 550 yi verince yüzünde öyle bir mutluluk oluyor ki görseniz ağlarsınız bazıları kahvaltı bile hazırlıyor bana. Böyle gtünün astarını sktiğimin suriyeli tiplilerine araba alacağınıza dilenmek yerine çalışan o güzel insanların ihtiyacını görün. [ispiyonla]
    -1
  • westxx
    westxx 12 Mart 2019 - 12:13bunları gördükçe insanlıgımdan utanıyorum
    üzülüyorum ama maalesef haline ağlanıcak olan benmişim...
    yıllardır milletin ameleliğini yapıyorum ama araba sahibi değilim...olmasıda imkansıza yakın,
    sokakta bu tarz ibneleri görünce düşünüyorum "acaba aksam basını sokacak yeri var mı?" diye
    gerçekten ihtiyacı olan insanlar bunlar yüzünden fark edilmiyor
    [ispiyonla]
    +3
  • massarq
    massarq 12 Mart 2019 - 11:56ihtiyacı olan kimse İSTEYEMEZ! isteyenin ihtiyacı YOKTUR [ispiyonla]
    +3
  • sakınekleme1
    sakınekleme1 12 Mart 2019 - 11:41galiba ben geri zekalıyım [ispiyonla]
    +1
  • sealand
    sealand 12 Mart 2019 - 11:37dilencinin bile arabası var amk [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...