Nefret (Ceza & Fuchs) ft Sirhot - Anahtar (Canlı 2001)

meshuryorumcu meshuryorumcu diyor ki;
Tahminen İstanbul'da bir AVM içinde 2001 yılında canlı düzenlenen Nefret konserinden bir görüntü. Türkçe Rap'in trap çöplüğüne buluşmasından çok öncesine ait güzel görüntüler...
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: nefret nefret anahtar nefret anahtar canli nefret sirhot nefret sirhot anahtar türkçe rap
12 17 Mart 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • karsracist
    karsracist 19 Mart 2019 - 20:46Kadıköy Acil mağazasının orada "Rexx in oralarda dolaşan emoları yakalayıp bodrumunda çivili sopalarla dövüyolarmış" geyiklerinin döndüğü dönemleri özler mi bir insan? Ülkecek herkes çok sağolsun. Özleniyor. [ispiyonla]
  • vulpes
    vulpes 18 Mart 2019 - 21:492000lerin başı da boktandı ama şu an o kadar boktan ki 2000lerin başlarını bile arıyoruz [ispiyonla]
  • Fersay
    Fersay 18 Mart 2019 - 09:56çok güzel dönemlerdi, silahsız kuvvet, nefret, digitalmix. Yeni bir kaset çıkmış mı diye dükkanları gezerdik. Türkçe rapi takip eden kitle karışık albümleri elden ele gezdirirdi. O dönemden çok fazla hatıra var. [ispiyonla]
    +5
  • kebapattack
    kebapattack 18 Mart 2019 - 06:35ayni yil ankarada dikmen polisevinin karsinda simdi ismini hatirlayamadigim bir kiz meslek lisesinin spor salonunda konser vermislerdi. kuzenin o dönem ankarada ufak ufak taninmaya baslamis kenar mahalle dj leridendi. kimseyi bulamayinca bunu cagirmislar. o da beni aldi gitti. ceza ve fuchs la sahne arkasin da sigara kösledigimizi hatirliyorum. hatta yasak masak demisler isyanci rapci ya bunlar yaktilar tabi onlar yakinca ben durur muyum? ben de atasledim. konserin ortasinda dans yarismasi olmustu. ben ilk defa cezanin ismini orada duymustum. [ispiyonla]
    +5
  • ysrysr
    ysrysr 17 Mart 2019 - 23:38çok özlüyorum ya 2000li yılların başlarını harıka zamanlardı. [ispiyonla]
    +4
  • ysrysr
    ysrysr 17 Mart 2019 - 23:37DR. FUCHS adamdır ben bunu bilirim.
    ayrıca içerik efsane .
    [ispiyonla]
    +1
  • Teromania
    Teromania 17 Mart 2019 - 21:55Türkçe rap çok kötü ben beğenmemek [ispiyonla]
    -5
  • tuncelilili
    tuncelilili 17 Mart 2019 - 21:33Süper be harika paylaşım. Yalnız zamana göre ortam ve imkanlar cok iyi. Çileyi bu adamlar çekti sefasını siktiğim khontkar ezek tayfa sürüyor. Bu berkcan güvenin de götünü sikeyim kendini rapçilere yalatıyo [ispiyonla]
    +20
  • poseidounfb
    poseidounfb 17 Mart 2019 - 21:03Rap saçma ve itici gelirdi önceden ama artık bununda ayrı bir sanat olduğunu düşünüyorum tabi ki profesyönellerin elinde olanlardan bahsediyorum [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...