Tiktok Çekerken Sümüğü Akan Dayı

exixiz exixiz diyor ki;
Tiktok uygulamasında bir video çekmek için şekilden şekile giren yurdum insanlarına bu dayıda eklenmiş ancak biraz iğrençleşmiş.
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: tik tok Dayı
1 20 Nisan 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • pedere44
    pedere44 20 Nisan 2019 - 01:20Sümük değil o. Beyin uzun zaman kullanılmayınca ölü lob disari cikmis. [ispiyonla]
    +21
  • rattlesnake
    rattlesnake 20 Nisan 2019 - 01:27adamın burnundan spermi aktı. [ispiyonla]
    +13

Tüm Yorumlar

  • lpgliufo
    lpgliufo 23 Nisan 2019 - 02:33ilk insan [ispiyonla]
  • esssrarengiz
    esssrarengiz 23 Nisan 2019 - 00:13yaşlanıyomuyum neyim. tiktok ne boka yarar bilmiyom bile. yaş 35 [ispiyonla]
  • aterikasedi
    aterikasedi 20 Nisan 2019 - 15:35Lan benim de üniversitede hoşlandığım bi kız vardı.Sürekli birlikte takılırdık herkes bizi sevgili sanardı fakat ben bi türlü açılamazdım kıza.Bi gün birlikte fakülte kapısından tam bahçeye çıkacağız hani böyle hmmff diye burnundan nefes vererek gülersin ya ben o an öyle birşeye güldüm burnumdan flopss diye beyaz sümük fırlayıp kızın koluna yapıştı.Küçük birşey ama belli de oluyor.Kız farketti mi farketmedi mi tam anlayamadım.Elimle alsam mı almasam mı diye o on dk boyunca neler çektim a dostlar.Sonra kıza kolunda birşey var diyerek silmiştim utana sıkıla.Hee tamam diyip geçiştirdi.Kız bence anlamıştı da bozuntuya vermedi.Hay mk aklıma geldikçe hem gülüyorum hem sıkılıyorum.Bu arada kız evlendi ben de nikah şahidi oldum.Yalanım yok. [ispiyonla]
    +3
  • passione34
    passione34 20 Nisan 2019 - 14:59adamın sinüsler dolmuş kaşlarının üzerinden fışkırmak üzere [ispiyonla]
    -1
  • sahibeda
    sahibeda 20 Nisan 2019 - 11:11kahvaltı yapıyordum kustum teskkurler [ispiyonla]
    +4
  • iiortagolgetirir
    iiortagolgetirir 20 Nisan 2019 - 10:09malum fırtık [ispiyonla]
    +2
  • obafemi
    obafemi 20 Nisan 2019 - 08:06Ya sizin yüklediğiniz videoları sikecem artık he Sabah sabah midem bulandırıyorsunuz ak [ispiyonla]
    -1
  • westxx
    westxx 20 Nisan 2019 - 03:10malum ırk [ispiyonla]
  • amciksefa31
    amciksefa31 20 Nisan 2019 - 01:49adamin burnu otoban gibi amk [ispiyonla]
  • k10sErWeMiKiM7
    k10sErWeMiKiM7 20 Nisan 2019 - 01:39evrim gerçekse bu neondartel nasıl hala var [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...