Ajdar ve Müslüm Karşılaşması

haldunbasur haldunbasur diyor ki;
Flash TV'de vaktiyle karşı karşıya gelen iki starın üstünlük mücadelesini izliyoruz.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: ajdar müslüm flash tv çitori yalçın çakır
21 16 Nisan 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • builderrr
    builderrr 16 Nisan 2019 - 01:18olm izliyorum atmayın şöyle şeyler [ispiyonla]
    +24
  • massarq
    massarq 16 Nisan 2019 - 02:37program komple ajdarla daşşak geçmek için kurulmuş amk [ispiyonla]
    +20

Tüm Yorumlar

  • duran001
    duran001 18 Nisan 2019 - 01:36her seferinde bidaha seyretmiyecem diyorum..olmuyor [ispiyonla]
  • serdarkara
    serdarkara 17 Nisan 2019 - 19:16Ulan Flash Tv gibi gibi bir kanalın olmaması hayatımda bir kara delik oluşturdu. [ispiyonla]
  • beklemeyapma
    beklemeyapma 16 Nisan 2019 - 22:06dans ederken bir ara muslum'un ajdar'in dudaklarina yapisacagini zannettim. [ispiyonla]
  • beklemeyapma
    beklemeyapma 16 Nisan 2019 - 21:58sac ektirecek parasi olmayan star mi olur ya? [ispiyonla]
  • macaron1
    macaron1 16 Nisan 2019 - 21:32ulan bu kanalı bile kapattılar ya [ispiyonla]
    +3
  • ayazefe
    ayazefe 16 Nisan 2019 - 20:37Ortalığı yalçın karıştırıyor yalnız :) [ispiyonla]
  • 16karakterlinick
    16karakterlinick 16 Nisan 2019 - 19:43Ajdar bile şaşırdı lan [ispiyonla]
    +5
  • ryuhoshi
    ryuhoshi 16 Nisan 2019 - 18:2710:51'de Ahu Tuğba diyorki "Yanlız ben bir soru sordum ben bir soru sordum müslüme onun cevabını alamadım"

    Müslüm "Evet cevabını almak istiyorum"

    Hahahaha...
    [ispiyonla]
    +1
  • kaptan61
    kaptan61 16 Nisan 2019 - 17:38Ajdar resmen Burhan Altıntopun süperstar versiyonu. [ispiyonla]
    +4
  • davetsizmisafir
    davetsizmisafir 16 Nisan 2019 - 16:19olm ben hic flash tv bilmem ama bu bisey abi de mi maymunmus lan? o daha oturakli biriydi sanki. [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...