Açıklamasıyla Beyin Yakan Dayı

atgafası atgafası diyor ki;
Bankta oturan genç yanındaki dayıya sokak hayvanları hakkında ne düşünüyorsun diye bir soru sormuş. Sormaz olsaymış.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Dayı
0 31 Mayıs 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hakkıbulut
    hakkıbulut 31 Mayıs 2019 - 02:11gece saldırıyorlar medeni ülkelerdeki gibi hepsi toplanıp itlaf edilmeli sokakta köpek olmaz dedi nesini anlamadınız a.q.
    +15
  • TekyolPuyol
    TekyolPuyol 31 Mayıs 2019 - 02:40basarili bir belagat ama bir “su borcuuu anaadin mi elektrik borcu anaadin mi.evet bole oldu.evet” dayi degil.
    +7

Tüm Yorumlar

  • asianlover
    asianlover 01 Haziran 2019 - 00:30hangi partiye oy verdiğini tartışmayaya gerek yok bence :D
    -1
    • Teromania
      Teromania 31 Mayıs 2019 - 16:59Hakkı bu köpekler bir sanamı saldırıyor AMK
      +2
      • 123asd123
        123asd123 31 Mayıs 2019 - 13:53bu dayı yine okumamış diye atfettiğimiz sınıfta. ben okumuş olan biliyorum aynen böyle konuşuyor. bir de ısrarcı.
        +1
        • seriflloyd
          seriflloyd 31 Mayıs 2019 - 12:20yok yerli otomobilimiz yokmuş yok boston dynamnicsin robotları çok iyiymiş yok milli uçağımız yokmuş. lan adamlar milli cyborg yapmış işte daha ne yapsınlar amk. ayrıca liseli arkadaşımız bana bülent ersoyun gençliğini hatırlattı.
          • hoshi no ojisama
            hoshi no ojisama 31 Mayıs 2019 - 10:24evet doğru dedikten sonra piçler ne makara yapıp eğlenmiştir :)))) ahh gençlik yıllarım 10 gün kemiksiz gülerdim bu olaya, şimdi 4 gün falan ancak gülerim sanırım
            • obafemi
              obafemi 31 Mayıs 2019 - 07:13lan şu adam kendine tecavüz eder ak öyle cahil
              +4
              • TekyolPuyol
                TekyolPuyol 31 Mayıs 2019 - 02:40basarili bir belagat ama bir “su borcuuu anaadin mi elektrik borcu anaadin mi.evet bole oldu.evet” dayi degil.
                +7
                • hakkıbulut
                  hakkıbulut 31 Mayıs 2019 - 02:11gece saldırıyorlar medeni ülkelerdeki gibi hepsi toplanıp itlaf edilmeli sokakta köpek olmaz dedi nesini anlamadınız a.q.
                  +15
                  • kaliteliyorum
                    kaliteliyorum 31 Mayıs 2019 - 01:38adam haklı
                    +3
                    • mese679
                      mese679 31 Mayıs 2019 - 01:28sokak hayvanı videolarının vazgeçilmezi hakkıbulut nickli üye arkadaş bu dayı
                      +3
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...