Çiftlik Bank Tosunun Yeni Görüntülerinin Ortaya Çıkması

Necromayhem Necromayhem diyor ki;
Çiftlik Bank dolandırıcılığının bir numaralı ismi firari sanık Mehmet Aydın'ın yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: tosun çiftlik çiftlikbank kazık dolandırma tokatçı mehmet aydın tosuncuk bunuyazantosunokuyanakosun inek keçi
5 05 Temmuz 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • 123asd123
    123asd123 05 Temmuz 2019 - 13:01afiyet olsun tosunuma. aslanım benim. ye çatır çatır ye. sok gözlerine bunların. bunlara ibne dersin alınır da sikersin aldırmaz. en iyisini yaptın. biz bu kadar mükemmelliyetçilik kastık da noldu sanki? birilerinin ağzına yandaşların insafına kaldık. idolümsün. fırsatı olsa ben de bu milletin a.koyacam [ispiyonla]
    +27
  • solkrose
    solkrose 05 Temmuz 2019 - 13:01Paran bitince yine gel Tosunum! [ispiyonla]
    +19

Tüm Yorumlar

  • vulpes
    vulpes 07 Temmuz 2019 - 16:16ilk fotoğrafta kasa efes var aq kesin Türkiye'de bu lavuk [ispiyonla]
  • serdarkara
    serdarkara 06 Temmuz 2019 - 18:08Paraları yiyince gel Atv de canlı yayına çık.
    Bu ülke nini dış borcunun yarısını ben kapattım de sonra bakarsın milletvekili ble yapabilirler seni . hiç belli olmaz burası Türkiye
    [ispiyonla]
    +3
  • conquset
    conquset 06 Temmuz 2019 - 15:21Siz hala bu elemanın bu parayı tek başına kaldırdığını mı düşünüyosunuz.
    1 milyar 139 milyon lira kapçuklandı deniliyor. Başkaları bu parayı kaldırdı ve çocuğu da çalınan paranın bir miktarıyla böyle reklam ediyorlar ve aynı zamanda yakalanmamasını sağlıyorlar. Çocuğun bu dolandırma sürecindeki tek vasfı polise verilmeyeceği vaadiyle paranın neredeyse hepsini tek başında elinde tutan adam rolünü üstlenmesi.

    Böyle arada bir çıkan "yeni görüntüleri" haberleri de düzenli olarak bilinçli bir şekilde medyaya servis ediliyor ki olayın arkasını kurcalamasınlar, kurulacaklarsa tosuna kurulsunlar. Yani tosunumuz güya hala "1 milyar 139 milyon lira" yı tek başına zkinin keyfine yiyor ve ne yazık ki hala yakalanamadı.
    Durum böyleyken de mağdurumsuları bekleme moduna alıp susturmuş oluyorlar.
    [ispiyonla]
    +3
  • kemalkılıcdaroglu
  • westxx
    westxx 05 Temmuz 2019 - 20:25sığır işinde iyi para var demekki [ispiyonla]
    +4
  • witchdash
    witchdash 05 Temmuz 2019 - 20:02Kızamıyorum sana be tosun.. [ispiyonla]
    +3
  • JuRaquiLLe
    JuRaquiLLe 05 Temmuz 2019 - 19:46Olm bunun karısını tutuklamışlardı serbest bırakmışlar gidip yine tosuncuğunu bulmuş. Bu gavatı devlet bulmak istemiyor amk [ispiyonla]
    +5
  • yegenek
    yegenek 05 Temmuz 2019 - 18:55Vay amk herif neredeyse 30 yaşına gelmiş hala 15 yaşında gösteriyor ne kadar tasasız bi eleman olduğunu düşünün şimdi. [ispiyonla]
    +9
  • beklemeyapma
    beklemeyapma 05 Temmuz 2019 - 18:45bitcoin fiyatlari ucunca tosun daha da zenginlesti. yarasin. [ispiyonla]
    +2
  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 05 Temmuz 2019 - 17:31Yaklaşık 15 yıldır, bir kaç ay arayla Cem Uzan'a hapis şoku manşetleri ile yaşıyoruz (Ben şahsen Cem Uzan'ın karakol nezarethanesi gördüğünü bile sanmıyorum). Şimdi buna tosuncuğa baskın şoku eklenecek ki ben tosuncuğun ifade için karakola DAVET bile edileceğini sanmıyorum.
    Ayrıca buna para kaptıranlar: siz mi çok sallaksınz, ben mi çok zekiyim? Siz salak değilseniz bu kadar parayı nasıl kaptırıyorsunuz, ben zeki isem neden bu kadar para kazanamıyorum.
    Ayrıca paranız fazlaysa bana verin, ben de iş kurarım.
    [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...