Ben Bir Arıyım, İneğim, Tavuğum

sanemia sanemia diyor ki;
Çocukların beyinlerini yakma projesi kapsamında hazırlanmış, dillere pelesenk olması kaçınılmaz melodisiyle kült olacak bir çalışma. Şarkıyı 30 dakika sürekli söylediğinizde ne sıkıntı kalıyor ne stres.

ben bir ineğim, ben bir arıyım, ben bir tavuğum lay lay lay
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: samanyolu tv samanyolu televizyonu ben bir ineğim ben bir tavuğum ben bir arıyım
21 07 Ocak 2011
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • Sinematograf
    Sinematograf 10 Mart 2014 - 07:47diğerleri tamam da o yuvarlak sarı objenin tavuk olduğuna emin miyiz? [ispiyonla]
  • ayarmania
    ayarmania 29 Ekim 2013 - 04:29tavuğu travesti arıyı nonoş seslendirmiş. ayrıca arı niye sürekli kafam sana girsin hareketi yapıyor lan. tavuk diyoruz ama tavuktan başka her şeye benziyo [ispiyonla]
    +1
  • lanexcowery
    lanexcowery 07 Haziran 2013 - 12:25Tavuk travesti galiba,yada çatal yutmuş zili [ispiyonla]
  • Kb24bryant
    Kb24bryant 27 Nisan 2013 - 15:05tavuk guatr amk arıya söylicek bişeyim yok 'hakem sana kafam girsin' hareketi eşliğinde nonoş sesiyle :( ve bir anda o çekiç başlı ve arkadaşları ayin yapıyor yOoOOo [ispiyonla]
  • guero
    guero 22 Ekim 2012 - 19:44Bu şarkı 2003te çocukken dilime takılmıştı :( [ispiyonla]
    +2
  • ays_girls
    ays_girls 01 Nisan 2012 - 20:10Hepsi travesti :D [ispiyonla]
  • loner
    loner 03 Şubat 2012 - 01:55herkes tavuğa takılmış ama inek de dişi... [ispiyonla]
    +6
  • Parvenu
    Parvenu 02 Şubat 2012 - 21:23tavuk travesti herhalde.lan bari bi kadın seslendirseydi. [ispiyonla]
    +7
  • eincex
    eincex 21 Ocak 2012 - 00:09neden böyle salak çoçuklar artık belli oldu bu dinleyince insan zaten salak olur yaawww [ispiyonla]
    +1
  • yoksul
    yoksul 13 Ocak 2012 - 19:12arının kolları olmasa baya bildiğin özümcek lan, arıda öle uzun kolmu olur a.q ! [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...