Tarkan, Kurt ve Sevgilisi

var mi caycen var mi caycen diyor ki;
Atıl kurt, katıl kurt meselesinin aslı olan bu vidyoda, delikanlıların bir numarası olan erkegin bıle bir zayıflık anını görüyoruz.... ah ah şu kadınlar...
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: tarkan katıl kurt atıl kurt kartal tibet kurt
12 26 Nisan 2008
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • gamlıhazan
    gamlıhazan 31 Ekim 2009 - 22:08arkada çalan uzakdoğu müziği ve çinliyle alakası olmayan bir avrat.. hayır şarap da ne bi sake getir bari. artı o mum değil hohlayarak mı söndüreceksin o meşaleyi. [ispiyonla]
    +6
  • naim13
    naim13 23 Temmuz 2008 - 19:04o meşaleyi ne bokuma aldıki ateşle fantezimi olur lan kıçını mı yakıcak tarkanın [ispiyonla]
    +5

Tüm Yorumlar

  • mertoglu
    mertoglu 08 Mart 2014 - 23:19beyler meşaleyi kurdun suratına döktü hayvanın yüzü yeşillendi.. [ispiyonla]
  • artizbazarda
    artizbazarda 15 Temmuz 2011 - 17:05meşaleyi kameraya tutmak da nedir! [ispiyonla]
  • tabuyoksunu
    tabuyoksunu 28 Ocak 2011 - 02:22kılıcım olsa, sapını öptürmeyi denemezsem namerdim. [ispiyonla]
  • starfucks
    starfucks 07 Eylül 2010 - 11:28tarkan zamanının fuckerı daha hiç bi bölüm bos gectigini gormedm.. [ispiyonla]
    +3
  • aziz2421
    aziz2421 21 Haziran 2010 - 17:41kılıcın sapını öpmeler, meşaleyle kameramanı yakmaya çalışmalar. İlginç ve sıradışı entrika ve ihtiras dolu. [ispiyonla]
    +2
  • zeudarklord
    zeudarklord 17 Nisan 2010 - 16:55birde viking kralı bu kadın la yatarken perdenin arkasındaki çinliyi öldürüyordu paylaşan olursa alkışlarımla yaşatırım [ispiyonla]
  • fıççık
    fıççık 15 Nisan 2010 - 23:57kurtun sigişi anlayıp kenara çekilmesini akıl edeni kutlarım. bizimki biz iş üstündeyken musallat olur. bak atalarımıza, kurdu bile eğitmiş. [ispiyonla]
    +2
  • GorkemZ
    GorkemZ 21 Mart 2010 - 20:57Videonun sonunda beliren yeşilimtrak kurt ne anlama geliyor kurta neler oluyor!!! [ispiyonla]
    +2
  • doğumlekesi
    doğumlekesi 08 Kasım 2009 - 03:41o değilde ama ben bekliyorum = but i give one.yoksa bende mi bi sorun var ? [ispiyonla]
    +2
  • Richie
    Richie 02 Kasım 2009 - 23:57ben karşılık beklemem diyo ama gözüde onda :) [ispiyonla]
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...