Daire Şeklinde Daire Arayan Adam

i lev ye cücü i lev ye cücü diyor ki;
Taylan'ın 2-1 daire arama çabasını izleyeceğiz bu videoda. Ben bunu ilk izlediğimde aslında taylan'ın enerjisi bu sitenin enerjisi gibi geldi bana, inşallah siz de öyle düşünüyosunuzdur. Gerek Türkçe karakter, gerek Jokey klübünden arkadaşlarından dolayı bu sitenin bu karaktere ısınacağını düşünüyorum. Hadi bakalım görücez.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: taylan daire oldu teşekkürler emlakçı
40 01 Şubat 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • CreMaToRiuM
    CreMaToRiuM 01 Şubat 2012 - 02:45Başarılı buldum ama buraya yaratıcı bir yorum yazamıcam. [ispiyonla]
    +15
  • gogoman
    gogoman 01 Şubat 2012 - 15:23site bu reklamlardan para alıyorsa bize de versin azcuk.o kadar izliyoruz. [ispiyonla]
    +11

Tüm Yorumlar

  • hanzoadam
    hanzoadam 14 Mart 2014 - 19:02Bu yanlış olmuş redbul kanatlandırır, koşturmaz... [ispiyonla]
  • Retro
    Retro 11 Şubat 2012 - 13:39iyi viral olmus ama komik degil ben soyleyeyim. [ispiyonla]
  • DarkWader
    DarkWader 02 Şubat 2012 - 09:42yapar yapar rap yapar [ispiyonla]
    +1
  • abdurrahman boztaş
    abdurrahman boztaş 02 Şubat 2012 - 03:02mal yaptığından utanacak ilerde [ispiyonla]
    -10
  • amcolu
    amcolu 01 Şubat 2012 - 23:48fıkralarla türkiye kalitesinde espriler zor dayandım. [ispiyonla]
    +9
  • abadayı
    abadayı 01 Şubat 2012 - 22:21hızlı konuşunca komikmi oluyosun lan dingil [ispiyonla]
    +2
  • nikmikyok
    nikmikyok 01 Şubat 2012 - 21:47bir emlakçı olarak tiksindim..direk döverim...çık dışarı lan demem.la bi git şakamısın demem..kırarım kemiklerini.. [ispiyonla]
    -1
  • mutat
    mutat 01 Şubat 2012 - 19:54şimdi komik olmaya çalışan video çekeceğiz, başına-kıçına bir ürün koyacağız; bunu da kampanya mahiyetinde sunacağız. Ne baba yiğit firmalar ne hallerde. Ajanslar da anlasın artık aleni apaçık reklamları tüketicinin sevdiğini. T.V. reklamları gibi net olun, canımı yiyin. [ispiyonla]
    +1
  • Fremor
    Fremor 01 Şubat 2012 - 18:32Bu viralin bu kadar kısa süreye bu kadar çok espri sığdırıp bir kere bile gülümsetememeyi başarmış olması da ilginç bir detay. [ispiyonla]
    +6
  • chrigel
    chrigel 01 Şubat 2012 - 17:26Beyin zikme tekniği. [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...