Kendini Kadın Polise Aratmak İsteyen Gösterici

papa midnight papa midnight diyor ki;
Öyle istekle oluyosa herkes kadın polise aratır, hatta erkek polis olmasın hiç. Gerçi eylemcimiz bu davranışıyla polis engelini aranmadan aşma başarısına ulaşıyor. Ben çözemedim bu işi.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: kadın polis arama 1 mayıs gösteri
20 02 Mayıs 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hafız messi efendi
    hafız messi efendi 02 Mayıs 2012 - 07:01bizim sakallı bıyıklı küçük memeli Türk kızları yüzünden devletin polisde şaşırdı kimlik soruyor kız mı erkek mi diye... [ispiyonla]
    +39
  • curunir
    curunir 02 Mayıs 2012 - 14:20bu konuya ekşi sözlükte de denk geldim. sözlükçüler beni şaşırtmayarak bu gencin isteğini haklı bulmuşlar. ''daha ne kadar marjinal, anarşist gözükebiliriz'' derdinde ki sözlükçülerin başka türlü davranmasını beklenemezdi zaten. öncelikle ülkemizdeki polislerin keyfi uygulamalarından ve haddini bilmezliğinden nefret eden birisiyim ama sapla samanı ayrılabilecek zeka düzeyine de sahibim. bu tip ''özel'' günlere sırf olay çıkarmak için gelen bir kitlenin varlığı herkesçe biliniyor. polis teşkilatının varlık sebebinin temelinde de zaten bu insanlardan toplumun geri kalanını korumak yatıyor. bu yüzden bu tip özel toplantılar öncesi üst araması yapılması gayet normaldir ve gereklidir. bu aramada ülkemiz de kadın vatandaşları kadın polis erkek vatandaşları da erkek polis arar kuralı esas alınarak yapılır.(avrupa da farklı olabilir, geleneklerin değiştiği cografyalar da hukuk kuralları da değişir) bunun aksini düşünelim, kaç insan karısını-kızını erkek polisin aramasını kabul eder? eşcinsel düşmanı değilim ama ülkemizde eşcinseller üçüncü bir cinsiyet kabul edilmedikleri sürece cinsiyet ayrımı kadın-erkek şeklinde olacaktır. yani gencin isteğinde haklı olması için kadın olması gerekir. polis de burada gayet doğru bir davranışla vatandaşın cinsiyetini öğrenmek için kimliğini istiyor.(başka ne yapacaktı? ) dış görünüş erkeğin andırıyor çünkü. şimdi tüm bu noktaları bir an için yok sayalım. kafama takılan başka bir nokta var; kişi dokunulmazlığına bu kadar romantik bir şeklide bağlı olan bu arkadaş kendisini ayıracak kadın polisin erkek vücuduna dokunmama hakkını neden göz ardı ediyor? [ispiyonla]
    +37

Tüm Yorumlar

  • ay3990559069
    ay3990559069 06 Ağustos 2014 - 04:00hamile karısı için bayan doktorda ısrar eden adama "dinci, örümcek kafalı,yobaz" derler ama bu çocuk bayan poliste ısrar edince "haklı" derler. [ispiyonla]
    +2
  • fatihto
    fatihto 02 Mayıs 2013 - 16:23Polis'de "ben de kendimi kadın gibi hissediyorum, gel seni ben arayacağım" deseymiş.. höt gibi kalırmış orda.. [ispiyonla]
    +13
  • kamboçya
    kamboçya 02 Mayıs 2013 - 09:50bayansan ben seni bayana arattıracağım. [ispiyonla]
    +3
  • selam ben hamdi
    selam ben hamdi 01 Mart 2013 - 17:50Teknik olarak mümkün değil. [ispiyonla]
    +17
  • Zi
    Zi 07 Şubat 2013 - 14:28Bir kadın Polisimizde çıkıp , - Tamam ben ararım sorun değil, diyebilirdi. Olay hiç buralara gelmezdi. Elinede yapışmazdı sanıyorum. [ispiyonla]
    -11
  • gözyaşları ve marmelatlar
    gözyaşları ve marmelatlar 07 Şubat 2013 - 12:32Hangi cinsiyetteki vatandaşın bedenini hangi cinsiyete sahip polis arayacak buna devlet değil o bedenin sahibi karar verir. Bunun marjinal olmakla da alakası yok, özgürlükle alakası var. Özgürlüğe yabancı olduğunuz için bunu marjinal olarak adlandırıyorsunuz bence. [ispiyonla]
    -1
  • celtixa
    celtixa 20 Aralık 2012 - 22:06ah orada komiser ben olacaktım [ispiyonla]
    +2
  • desamo
    desamo 12 Aralık 2012 - 18:24Kamerayı gören polis kibar ve nazik olur. [ispiyonla]
    +4
  • pekalaa
    pekalaa 05 Temmuz 2012 - 12:19kafam acayip karıştı lan. [ispiyonla]
    +2
  • fortheunion
    fortheunion 05 Temmuz 2012 - 04:11işte bu yüzden kürtaja evet [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...