IAMX - After Every Party I Die (Kız İsteme Temalı Klip)

kahramankarga kahramankarga diyor ki;
Iamx adlı grubun şarkısına gökhan toka adlı şahıs tarafından çekilen kız isteme temalı amatör klip şarkının Youtube aramasında en popüler video olarak 1. sıradan çıkmakta ve izleyen tüm iamx hayranları tarafından çok sevilip, resmi klip olarak kabul edilmesi istenmekte.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: iamx after every party i die kız isteme acı kahve
52 22 Ağustos 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • bordobereli141
    bordobereli141 22 Ağustos 2012 - 13:02Mükemmel bir korku filmi olmuş. Tebirkler. [ispiyonla]
    +26
  • nrll
    nrll 22 Ağustos 2012 - 15:10adamın yaşam enerjisi bütün eşe dosta akrabaya geçmiş, kendine birşey kalmamış [ispiyonla]
    +22

Tüm Yorumlar

  • mkyb
    mkyb 31 Ekim 2016 - 12:2301:25'te görünen bacalardan çıkardığım kadarıyla burası Gölcük. 2. Nesil iPad Nano ne alaka ? Tahminim 2007 veya 2008 yılına ait bu video. [ispiyonla]
  • psikolog
    psikolog 26 Mart 2014 - 04:262:20 de ben bile soğudum hayattan düğünden eşden dostan vay aq [ispiyonla]
    +1
  • akıllı psikopat
    akıllı psikopat 12 Eylül 2013 - 23:03evilik için parti bittiği zaman eve dönersin derdim. bekarlıkta öyle takılıyorsun kopuyorsun sonra parti bitiyor ve sen bir hatunla evleniyorsun. hayat çok boktan bea sitedaşlar [ispiyonla]
    +1
  • pörenk
    pörenk 21 Mart 2013 - 23:1502.29 daki teyzenin hunharca yemek yiyerekten bakması [ispiyonla]
    +1
  • pörenk
    pörenk 21 Mart 2013 - 23:14damadın teee başta hayattan bezmesine ne demeli :D [ispiyonla]
    +3
  • nrll
    nrll 19 Şubat 2013 - 12:4900:17 o gözlükler ve çuvalla köşeyi dönerken ruh halini anlayabilirsiniz [ispiyonla]
    +2
  • doktorspartacus
    doktorspartacus 09 Eylül 2012 - 17:56daha 10 gün önce kız istemiş ve nişanlanmış biri olarak tırsım tırsım tırsıyorum yarın öbür gün buralara gelir videolar diye... [ispiyonla]
    +1
  • ilter44
    ilter44 26 Ağustos 2012 - 14:48Başlamadan bitti o eli belden çektiği an. 02:18 [ispiyonla]
    +5
  • cofi
    cofi 24 Ağustos 2012 - 08:38oturak varken neden direksiyona tersten binersin..00:44 [ispiyonla]
    +4
  • osmanalbayrak
    osmanalbayrak 23 Ağustos 2012 - 23:28sublimal mesajı aldınız mı? ben yandım eller yanmasın diyor surat ifadesi.Ayrıca bütün damatlara verilen şu hediye traş takım seti hep mi aynı olur yaw :S [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...