Amerikan Televizyonunda Ferdi Tayfur Filmi

Amerikanın kablolu yayın grubu HBO'nun prime time dışında Türk filmleri yayınlamaya başladı. Amerika'da Turkish Star Wars ismiyle sinemaseverlerin ilgisini çeken Dünyayı Kurtaran Adam'la artan Türk filmlerine olan ilgi, HBO'nun arabesk ve fantastik Türk filmlerine yer vermesiyle devam ediyor; işte 1980 yapımı Natuk Baytan'ın yönettiği, başrollerini Ferdi Tayfur, Adile Naşit ve Serpil Çakmaklı'nın paylaştığı Huzurum Kalmadı...İzliyoruz.
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: ferdi tayfur adile naşit huzurum kalmadı 1980 yeşilçam amerika arabesk
34 25 Ekim 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • warroha
    warroha 28 Ekim 2012 - 00:28duygu görün a godumun yankileri [ispiyonla]
    +15
  • ehueha
    ehueha 25 Ekim 2012 - 22:13kara yazı= black text
    fatih terim mi tercüme etti lan bunu.
    [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • ay2820544827
    ay2820544827 09 Eylül 2014 - 11:06yarım ingilizceyle taşşak geçmeye çalışan birinin çevirdigi o kadar belliki [ispiyonla]
    +1
  • batuayhan
    batuayhan 09 Eylül 2014 - 09:32#Stuck my ass. Yapıştı canıma.
    Tercüman yeminli galiba
    [ispiyonla]
  • ThePsycho
    ThePsycho 09 Eylül 2014 - 02:35Altyazıyı okumasam yiyordum bende. [ispiyonla]
  • magrurgenc
    magrurgenc 08 Eylül 2014 - 19:21amınıza koyim bi zaytung vakası daha [ispiyonla]
  • kediens
    kediens 08 Eylül 2014 - 19:20biz de yedik ısnsısıdım [ispiyonla]
  • yldrmesut
    yldrmesut 08 Eylül 2014 - 18:45Şarkılar bence çevrilmesin abi :D Kimler ağlıyor diye duygusal bir geçişi Who is crying? ile nasıl anlatabilirsin nasıl o duyguyu yükleyebilirsin [ispiyonla]
    +1
  • kafadankontak
    kafadankontak 08 Eylül 2014 - 18:41yapıştı götümeee bir kara sevdaaa... [ispiyonla]
  • tounela
    tounela 08 Eylül 2014 - 18:41Freddy Tayfhour.. olm o değilde ferdi baba yapıştı canıma diyor çeviri, 'stuck my ass' yani 'kıçıma sıkıştı'. vay amk filmin duygusunu alt yazı ile sikip atmışlar yanki ibneler. [ispiyonla]
  • onerism
    onerism 08 Eylül 2014 - 17:07yapıştı canıma bir kara sevda-stuck my ass black love nedir ya,kıçıma kara sevgi yapıştı demiş ya la [ispiyonla]
    +2
  • Ercy.A
    Ercy.A 08 Eylül 2014 - 16:39nasıl bir çeviridir? tuvalette sıçarken mi çevirdin be adam! [ispiyonla]
    -1
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...