En Güzel Oyun Müzikleri

En Güzel Oyun Müzikleri
gkhn diyor ki;
Birçok oyun müziği arasından seçerek oluşturduğum bir liste. Siteye yüklenen her parça eşsiz güzellikte, benim için seçmesi zor oldu biraz.

Diablo - Tristram

27 Ekim 2008
moonspell moonspell diyor ki;

Matt Uelmen isimli Blizzard'ın vazgeçemediği besteci tarafından bestelenmiş, Diablo oyuncularının kabuslarına giren Tristram köyünde çalan müziktir. Diablo oynayıp bu müziği Tristram'da oturup dinlemeyen yok gibidir.

+7
ugurluck 11 Temmuz 2009 - 12:11

the order welcomes you.
i shall make weapons from your bones. diablodan baaldan tirsmadim o dev blacksmith den ödüm patlardı.

+3
khamul 21 Mart 2009 - 23:54

yaklaşık 1 saat önce duriel i öldürdük. diablo III gelsin tez gelsin (duriel ayrıntısını neden verdiğimi bilmiyorum)

psalteria 01 Eylül 2013 - 15:05

Alt'a bas aga alt'a bas bak bişey vardı orda gördüm...

+1 Up Down
ossiepop 22 Aralık 2012 - 23:23

2000 yılından beri hala iki oyunu oynarım: Diablo 2 ve Warcraft 3

+1 Up Down
fbbatir 11 Şubat 2011 - 07:00

vay babanghida yeniden oynayasım geldi :D

+3 Up Down
Mthan 18 Ocak 2011 - 02:49

Dünyada insanın içini bundan daha çok sıkabilen bir parça var mıdır bilmiyorum. Kabus olmuştu oyunda bana.

canergnc 04 Ağustos 2010 - 15:22

theomen, campaign'den hatırlayamadığım bir bölüm.gizli bir odada "The Buthcer" vardı.Diablo'daki oda ile aynı dekordaydı.

+2 Up Down
emrahagca99 09 Aralık 2009 - 20:09

diablo 3 bekliorz.. Yaf bu müziğin kulaklıkla veya stereo ile dinlendiğindeki 3 boyut olayına hastayım..Matt Uelman rules..

+1 Up Down
dorukdrk 29 Ağustos 2009 - 13:08

Çok kral müzik diablo 2 anılarımı gözümün önüne geldi :D kaç kere bitirdim bitirdik bilmiyorum.

+7 Up Down
ugurluck 11 Temmuz 2009 - 12:11

the order welcomes you.
i shall make weapons from your bones. diablodan baaldan tirsmadim o dev blacksmith den ödüm patlardı.

+1 Up Down
crystalis 21 Nisan 2009 - 21:38

12 yıldır dinleyip bıkmadığım müzik
buarada 4:46 dan sonraki bölüm diablo 2 icin bestelenip sonradan eklenmiştir diablo 1 de yoktur

+3 Up Down
khamul 21 Mart 2009 - 23:54

yaklaşık 1 saat önce duriel i öldürdük. diablo III gelsin tez gelsin (duriel ayrıntısını neden verdiğimi bilmiyorum)