Best of Fatih Terim

Best of Fatih Terim
prowlerr diyor ki;
Türk futbolunun renkli simalarindan Fatih Hoca'nin degisik maceralarını bulacağınız bir koleksiyon. Yılmaz Vural'la birlikte televizyonlara en çok malzeme veren teknik adam olan İmparator'un belleklerde yer eden videolarını biraraya getirdim, izleyelim.

Fatih Terim İngilizce Konuşuyor - Yönetmen's Cut

22 Ekim 2008
enterelle enterelle diyor ki;

Basın toplantısının başlangıcında şimdiye kadar internette yayınlanmamış sahneler. NTV'nin Fatih Terim basın toplantısı yapıyor diye yayınını kesip basın toplantısına canlı yayınla bağlanması ve Hoca konuşamayınca yayını kesmesi.

+46
protonyokolm 22 Mart 2011 - 16:06

ingilizceye hunharca tecavüz. adamda öyle bi mimik varki ana dili ingilizce olan bile şüpheye düşüyor "ulan acaba ben mi yanlış biliyorum" falan.

+31
uykusuzluk21 21 Ağustos 2009 - 05:09

lan o zaman bu yillarca bizi italyanca biliyorum diye yemistir

capedcrusader 07 Mart 2018 - 14:32

Something happened, everything is something happened.

+13 Up Down
stallion 13 Ekim 2013 - 14:18

00:29 BAT

+2 Up Down
kalkas 25 Eylül 2013 - 19:31

NTV nin amına koyum

mematiumrede 19 Temmuz 2013 - 03:26

fatih terim'i yabana atmayın beyler adam 2005 kpds ikincisi. telaffuz kötü olabilir ama adam gayet akıcı konuşmuş.

+3 Up Down
durantula 19 Haziran 2013 - 22:34

Abi biri Allah rızası için Ersin Düzen ile yapılan Real Sosciedad maçı sonrasındaki röportajı bulup yüklesin. Hiçbir yerde yok...

+9 Up Down
Kertenkele Kral 22 Kasım 2012 - 01:12

No..Yeaahh..Hehehe...Ne lan bu Richard Gere ayakları!

+7 Up Down
Turkcomrade 12 Kasım 2012 - 02:31

big games easy than the other games. every times we have the control the games, under the control the games during the games.We have the some possibility some big chances, some big okazyon... something like that. It is the football. That is the football. Something happened, everything is something happened. But anyway, now is in the tabele, we have to seen the situation, now is second position, and, one point more.I don't want to see the back, I want to see the front and I hope so tomorrow my teams...

+1 Up Down
oguzkagan1 04 Kasım 2012 - 23:57

Fatih terimin ingilizcesiyle dalga geçemiycem bende onun kadar biliyorum :D
dalga geçen kişilerin hepsi 0 ingilizceye sahip insanlarmı onu merak ediyorum ama :D

+17 Up Down
wand 12 Ekim 2012 - 15:49

BATT dediği anda ingilizceyi geçip başka bir boyuta ulaşıyo bütün medya mensupları.

+1 Up Down
hervideoyagülmem 17 Ağustos 2012 - 00:21

a-u-t-o matikliyyy