Günün En Çok İzlenen Videoları - 08.03.2017

Günün En Çok İzlenen Videoları - 08.03.2017
Günün poponunda yer alan sitede en fazla izlenen videoları sizin için derledik.

Filli Boya'nın 'Yüreğinize Sağlık' Dedirtecek Kadınlar Günü Reklamı

08 Mart 2017
vallamı vallamı diyor ki;

Kadınlarımız için “anca beraber, kanca beraber” temalı Dünya Kadınlar Günü reklam videosu.
Olmuş mu? On numara olmuş. Birkaç dokundurma da var ki hele
Filli Boya'ya tebriklerimizi iletiyoruz.

+24
xxl325 07 Mart 2017 - 21:48

Prim olsun olmasın umurumda değil.Son yıllarda çocuk evliliğini ve Araplaşmayı Türkleşme sananları kimse eleştirmiyor artık.Kurucu atamıza saygı göstermeyi bile siyasal kimlik olarak gördükleri için Atatürk'e sevgisini belli eden marka kalmadı.Güzel mesajlar vermişler bizim düşüncelerimizi söylemişler siz de bi boku beğenin.

+22
halitizm8 07 Mart 2017 - 21:32

Atatürk vurgusu yapılması yobazlığa tokat gibi olmuş, ben beğendim beyler olmuş bu

-2 Up Down
wtfamk 09 Mart 2017 - 14:49

ortada çok net birşey var ki; başka yerleri bilmem ama burada bu reklamın bu kadar sevilmiş olmasının (ki kısmen ben de sevdim) tek unsuru atatürk kelimesinin geçmesi ve atatürk çocuklarıyız söylemleridir. zira bu söylemler geçmemiş olsaydı, bu videodaki tüm kişiler yobaz, yüzde elli, malum kişinin çomarları olarak atfedilecekti. çünkü bu videodaki gibi anadolu insanı olgusundaki tüm insanlara ne kadar çirkin yaklaşımlarda bulunduğunuzu, nasıl cephe aldığınızı gayet iyi biliyorum ve örneklerini de çok gördüm sizlerden. O yüzden birbirimizi kandırmayalım.

AKP nin din üzerinden yürüttüğü politikaya, halkın düşünmeden itibar etmesine isyan ettiğiniz kadar, sadece atatürk kelimesini duymanızla değişivermenizden ötürü ben de size isyan ediyorum. Ben gayet akılcı ve mantıkçı bir halktan yanayım. Din kelimesini veya atatürk kelimesini duyunca düşünceyi terkedenlerden yana değil. Net!

hovardagergedan 09 Mart 2017 - 11:22

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/rol-model-1722386/

-6 Up Down
emrebebbe 09 Mart 2017 - 04:40

Lan kadınlar günü falan üzerinden reklam yapılması da kadınları istismar etmek olmuyor mu?

bir mesaj vermekse amacın reklamın sonuna filli boya logosunu koyma madem de samimiyetine inanalım.

frkntn 09 Mart 2017 - 01:00

Reklam çok hoş olmuş. Kendilerinin öldürdükleri insanlarla ilgili de reklam filmi bekliyoruz.
http://www.insanhaber.com/calisma-hayati/filli-boyada-stajyer-ogrenci-is-cinayeti-kurbani-oldu-h33140.html

+2 Up Down
acalis 08 Mart 2017 - 21:51

reklam yayından kalkmış, yazık lan.. ne demişler, nooluyoz lan yeter artık mq.. hangi cümle rahatsız edici şu reklamda. kadın gülsün demeleri mi. vatan millet halk dediği için mi. kadın dayak yemesin demeleri mi rahatsız edici, biz Atatürk'ün çocuklarıyız denmesi mi ona borçluyuz denmesi mi rahatsız edici. Allah aşkına biriniz açıklasın noolduk, nereye geldik. her geçen saniye daha bi sıçıyoruz..
Bu yorumları da silmezseniz şerefsizsiniz adminler..

+2 Up Down
Sergök 08 Mart 2017 - 21:51

kanal 7 de gösteriyorlardı şaşırdım amk imana mı geldiler dedim bir an ama yemezler siktiğimin adi kanalı kim bilir ne menfaat peşindeler.

+1 Up Down
nrll 08 Mart 2017 - 16:44

almnya acı vatan filmi vardı dün kanalın birinde. almanyaya giden adamın biri ülkücüsünden, sağcısına, solsucusuna, yobazına hepsine lanet olsun, hergün on adam ölüyor diyip, almanyada güzel kadınlar varmış dedi ya, artık o moddayım amk. artık ülkedeki sikko siyasetçiler ve yalakaları o kadar gına getirdi ki, koyu akp liler bile eleştiriyor artık yapılanları. iyiki Atatürk kapatmış tekke ve zaviyeleri diyor. Atamdan Allah razı olsun. Emsalsiz, çok büyük bir adammış. Ülkemde aynı fikirleri paylaşan kişi ve kişiler gördükçe umudum artıyor. Allah tan başkasına kulluk edip, korkanlar utansın.

+1 Up Down
cizlavrit 08 Mart 2017 - 16:25

çok güzel be....:(( gözlerim doldu....

+4 Up Down
acalis 08 Mart 2017 - 15:35

filli boyanın derdi nedir, daha çok para kazanmak için mi şirin görünmek için mi yapmıştır bu filmi, olabilir.. ben bilmem beni kazandı arkadaş..
filli boya alırım artık, nokta.
reklam amacına ulaşmıştır,
dağılabilirsiniz..

+4 Up Down
jiletatar41 08 Mart 2017 - 15:11

niye gözüm doldu amk