Günün En Çok İzlenen Videoları - 08.03.2017

Günün En Çok İzlenen Videoları - 08.03.2017 Alkışlarla Yaşıyorum diyor ki; Günün poponunda yer alan sitede en fazla izlenen videoları sizin için derledik. Etiketler: alkışlarla yaşıyorum günün en fazla izlenen videoları
Filli Boya'nın 'Yüreğinize Sağlık' Dedirtecek Kadınlar Günü Reklamı
vallamı vallamı diyor ki;
Kadınlarımız için “anca beraber, kanca beraber” temalı Dünya Kadınlar Günü reklam videosu. Olmuş mu? On numara olmuş. Birkaç dokundurma da var ki hele Filli Boya'ya tebriklerimizi iletiyoruz. Kategori: komik
Etiketler: reklam dünya kadınlar günü filli boya 8 mart
180 08 Mart 2017
Yorumlar
Yorum Yaz
yaz

En Popüler Yorumlar

  • xxl325
    xxl325 07 Mart 2017 - 21:48Prim olsun olmasın umurumda değil.Son yıllarda çocuk evliliğini ve Araplaşmayı Türkleşme sananları kimse eleştirmiyor artık.Kurucu atamıza saygı göstermeyi bile siyasal kimlik olarak gördükleri için Atatürk'e sevgisini belli eden marka kalmadı.Güzel mesajlar vermişler bizim düşüncelerimizi söylemişler siz de bi boku beğenin. [ispiyonla]
    +24
  • halitizm8
    halitizm8 07 Mart 2017 - 21:32Atatürk vurgusu yapılması yobazlığa tokat gibi olmuş, ben beğendim beyler olmuş bu [ispiyonla]
    +22

Tüm Yorumlar

  • wtfamk
    wtfamk 09 Mart 2017 - 14:49ortada çok net birşey var ki; başka yerleri bilmem ama burada bu reklamın bu kadar sevilmiş olmasının (ki kısmen ben de sevdim) tek unsuru atatürk kelimesinin geçmesi ve atatürk çocuklarıyız söylemleridir. zira bu söylemler geçmemiş olsaydı, bu videodaki tüm kişiler yobaz, yüzde elli, malum kişinin çomarları olarak atfedilecekti. çünkü bu videodaki gibi anadolu insanı olgusundaki tüm insanlara ne kadar çirkin yaklaşımlarda bulunduğunuzu, nasıl cephe aldığınızı gayet iyi biliyorum ve örneklerini de çok gördüm sizlerden. O yüzden birbirimizi kandırmayalım.

    AKP nin din üzerinden yürüttüğü politikaya, halkın düşünmeden itibar etmesine isyan ettiğiniz kadar, sadece atatürk kelimesini duymanızla değişivermenizden ötürü ben de size isyan ediyorum. Ben gayet akılcı ve mantıkçı bir halktan yanayım. Din kelimesini veya atatürk kelimesini duyunca düşünceyi terkedenlerden yana değil. Net!
    [ispiyonla]
    -2
  • hovardagergedan
    hovardagergedan 09 Mart 2017 - 11:22http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/rol-model-1722386/ [ispiyonla]
  • emrebebbe
    emrebebbe 09 Mart 2017 - 04:40Lan kadınlar günü falan üzerinden reklam yapılması da kadınları istismar etmek olmuyor mu?

    bir mesaj vermekse amacın reklamın sonuna filli boya logosunu koyma madem de samimiyetine inanalım.
    [ispiyonla]
    -5
  • frkntn
    frkntn 09 Mart 2017 - 01:00Reklam çok hoş olmuş. Kendilerinin öldürdükleri insanlarla ilgili de reklam filmi bekliyoruz.
    http://www.insanhaber.com/calisma-hayati/filli-boyada-stajyer-ogrenci-is-cinayeti-kurbani-oldu-h33140.html
    [ispiyonla]
  • acalis
    acalis 08 Mart 2017 - 21:51reklam yayından kalkmış, yazık lan.. ne demişler, nooluyoz lan yeter artık mq.. hangi cümle rahatsız edici şu reklamda. kadın gülsün demeleri mi. vatan millet halk dediği için mi. kadın dayak yemesin demeleri mi rahatsız edici, biz Atatürk'ün çocuklarıyız denmesi mi ona borçluyuz denmesi mi rahatsız edici. Allah aşkına biriniz açıklasın noolduk, nereye geldik. her geçen saniye daha bi sıçıyoruz..
    Bu yorumları da silmezseniz şerefsizsiniz adminler..
    [ispiyonla]
    +2
  • Sergök
    Sergök 08 Mart 2017 - 21:51kanal 7 de gösteriyorlardı şaşırdım amk imana mı geldiler dedim bir an ama yemezler siktiğimin adi kanalı kim bilir ne menfaat peşindeler. [ispiyonla]
    +2
  • nrll
    nrll 08 Mart 2017 - 16:44almnya acı vatan filmi vardı dün kanalın birinde. almanyaya giden adamın biri ülkücüsünden, sağcısına, solsucusuna, yobazına hepsine lanet olsun, hergün on adam ölüyor diyip, almanyada güzel kadınlar varmış dedi ya, artık o moddayım amk. artık ülkedeki sikko siyasetçiler ve yalakaları o kadar gına getirdi ki, koyu akp liler bile eleştiriyor artık yapılanları. iyiki Atatürk kapatmış tekke ve zaviyeleri diyor. Atamdan Allah razı olsun. Emsalsiz, çok büyük bir adammış. Ülkemde aynı fikirleri paylaşan kişi ve kişiler gördükçe umudum artıyor. Allah tan başkasına kulluk edip, korkanlar utansın. [ispiyonla]
    +1
  • cizlavrit
    cizlavrit 08 Mart 2017 - 16:25çok güzel be....:(( gözlerim doldu.... [ispiyonla]
    +1
  • acalis
    acalis 08 Mart 2017 - 15:35filli boyanın derdi nedir, daha çok para kazanmak için mi şirin görünmek için mi yapmıştır bu filmi, olabilir.. ben bilmem beni kazandı arkadaş..
    filli boya alırım artık, nokta.
    reklam amacına ulaşmıştır,
    dağılabilirsiniz..
    [ispiyonla]
    +4
  • jiletatar41
    jiletatar41 08 Mart 2017 - 15:11niye gözüm doldu amk [ispiyonla]
    +4
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...