Günün En Çok İzlenen Videoları - 11.04.2017

Günün En Çok İzlenen Videoları - 11.04.2017 Alkışlarla Yaşıyorum diyor ki; Günün poponunda yer alan sitede en fazla izlenen videoları sizin için derledik. Etiketler: alkışlarla yaşıyorum günün en fazla izlenen videoları
Esnetme Gerdirme Hareketleri
musisisalasosisi musisisalasosisi diyor ki;
Spora gönül vermiş alkışlarlayaşıyorum üyeleri, egzersiz sonra kaslarınızı esnetmek istiyorsanız doğru videodasınız. Instagram- tbabylove2 Kategori: spor
Etiketler: spor esnetme esneme germe stretching yoga howto fitness kas tayt big booty love hard dick
6 11 Nisan 2017
Yorumlar
Yorum Yaz
yaz

En Popüler Yorumlar

  • otter
    otter 11 Nisan 2017 - 06:59Size bir anımı anlatmak istiyorum.

    Öncelikle belirtmem lazım yaşım 38 yani çoğunuza göre yaşlı sayılırım.


    Sene 2003 Siberalem'de takılıyorum. O zamanlar siberalem tasarımı filan başkaydı içerik ve takılanlarda öyle. zar zor abimi kandırarak premium üyelik almıştım o zaman işte 1 sene boyunca sitenin bütün özelliklerinden yararlanıyordum. Neyse... Haftanın üyesi diye bir sistem vardı.. o hafta profiliniz siberalem ana sayfasında yer alıyordu. sadece iki kişi bir erkek bir bayan.. o hafta ben haftanın üyesi olmuştum. nasıl mesajlar geliyor anlatamam.. Biraz elim ayağım düzgündür o hafta hayatımda hiç görmediğim kadar ilgi görmüştüm, mesaj almıştım ve insanlarla tanışmıştım(şimdi siteyi açıp bakmayın boşuna eski halinde eser yok, tamamen sahte profiller dolu)

    Neyse giriş kısmını böyle uzun tuttum çünkü olayı anlamanız için gerekliydi. Mevzuya geliyorum.
    Hiç unutamadığım için yazışmaları 14 sene öncesi olduğu gibi kısa kısa yazacağım.
    Cuma gecesi yine gece yarısı olmuş 12 ye geliyor.. Bir mesaj aldım.. açtım baktım aynen şöyleydi. ve konuşmaya başladık.
    - Pişt Naber?
    İyi senden naber?
    - iyi ne olsun biraz sıkıcı, biraz keyifli.. kedilerle evde eğleniyorum.
    Ne güzel.. kaç kedin var?
    - 8 :)
    Yuh..
    Olaylar gelişti yazıştık ettik. kız telefon numaramı istedi bende biraz çekinerek verdim çünkü o zamanlar kontürlü telefon kullanıyordum ve inanın kontör yükleyecek durumum yoktu.. utandığımdan veya gerizekalı oluşumdan kıza telefonum arızalı arama yapamıyorum kesiliyor ama yinede konuşmak/aramak istersen al dedim verdim.. 8-10 dakika geçti aradı.
    - Merhabaaaa
    Merhabaaaa
    - Yazarak zor oluyordu böyle daha iyi.
    senin için sorun olmayacaksa neden olmasın.
    1.5 saat kadar konuştuk telefonda konu en son seks, seks yapma muhabbetlerine geldi.. dedim seni istiyorum o dedi bende istiyorum bu noktaya kadar geldik. atla gel dedi taksi ile. dedim ya şimdi bu saatte taksi ile gelmem zor olur eğer işin yoksa müsaitsen ben yarın gündüz geleyim.. yok dedi bu saatte gel.. sonra ben bütün cesaretimi topladım dedimki benim şu an üzerimde para yok aslında gelmek isterim ama yani şu an gelemem bu nedenle yarın gelsem daha uygun olur.. hem bankadan para çekerim (yalan amk, cumartesi açık banka yok madem ATM kullanacaksın cuma gecesi kullan) :) Hatun yemedi benim yalanı ama yemiş gibi yaparak.. tamam dedi sen araba tut gel.. ben ödeyeceğim. adresi verdi, Erenköy de bir yer. bende mahalleden tanıdığım Korsan Mahmut abi var onu kaldırdım(çünkü ticari tutsam kadın yamuk yapsa nasıl ödeyeceğim)… dedim abi böyle bir durum var.. eğer olurda hatun beni kandırır para ödemezse ben sana pazartesi, salı en geç çarşamba öderim. Mahmut abi uykulu, bir o kadar öfkeli.. tamam dedi sadece.. yola düştük köprüyü geçtik mahmut abi dökülmeye başladı.. lan oğlum bu hatun seni kesmesin biçmesin? Yok be abi sikerim anasını sağlam gidiyorum.. diyorum ama cebimde sadece kimlik ve eve dönecek kadar otobüs parası var :)

    Neyse. Erenköye dediği adrese geldim.. hatunun profilini siberden gördüğüm için yüzü gözü nasıl bişeye benzediğini az çok biliyorum (şimdiki zaman gibi düşünmeyin.. eskiden hatundan fotoğraf almak hatta düzgün fotoğraf almak çok zordu) hatunun yandan baktığı bir fotoğraf var oradan biliyorum yani.. esmer, kıvırcık saçlı, zeytin gözlü iyi bişi.. iş tutulur yani :) Kapının önüne geldim dedim hande geldim ben.. 2. kattan bir ışık yandı.. bir el işareti yaptı ama hatunu gördüğüm kadarı ile fotoğraftakine benzemiyor... binanın giriş ışığı yandı.. binanın içerisinden bana el etti gel der gibi.. bende gittim. anasını sikiyim... benim siberde gördüğüm hatun bildiğin patatesmiş. sahte profil fotoğrafı koymuş ama benim yanına gittiğim hatun benden uzun manken gibi bir hatun.

    Neyse Mahmut abiyi yolcu ettim gitti. Hatun önde ben arkada merdivenleri korumaları tutarak yavaş yavaş çıkmaya başladık.. hatun önde ben götü kesiyorum.. üzerinde beyaz bir tayt var aynı videodaki gibi bir vucut.. ben daha 2. kata gelmeden merdivenden çıkarken boşalacağım o derece fena yani.
    Eve girdik.. L şeklinde bir koltuk düşünün.. bir tarafına hemen yattı.. Çok soğuk amına koyayım ya diyerek polar battaniyeyi boğazına kadar çekti.. dedim iyi hatun küfür ediyor rahat.. ben buna kesin yapıştırırım. biraz sohbet muhabbet derken.. hatun başladı beni ezmeye.. sen dedi bu yaşa kadar neden bişi olmadın? neden boş boş dolaşıyorsun(çalışmadığımı söylemiştim), her çağıran insanın evine gider misin vs.. vs..

    30-40 dakika geçti sıkıldım ve çok ezildim. Ben sarıyer de oturuyorum oturduğum mahalle ve evler çok iyidir ama hatun benden 10 gömlek üstün. işi daha da bok etmeden ben ufak ufak kaçma telaşındayım.. hatuna dedim ben ufak ufak müsadeni istiyim.. neden ya ne oldu filan dedi şaşırdı.. dedim gideyim yani pek uyuşamadık.. e sabah gidersin ne olacak acelen ne filan dedi.. hatun kal dedikçe ben işi daha da tırmandırıp.. yok ya zaten gelmem hataydı moduna girdim.. neyse bu bölümleri geçiyorum.. sonunda evde kaldım.


    Saat sabah 4.5-5 oldu. Kalktı mutfağa gitti.. ne içersin dedi sonra peşinden ekledi viski içelim mi? Ben bira, Rakı arada işte gaza gelirsem Tekila içen insanım.. Viski insanı değilim yani.. ama o an öyle teklif gelince iyi olur ya dedim.. gel dedi beraber hazırlayalım tuttu elimden(ilk temas) mutfağa doğru giderken ben dayanamadım arkadan sarıldım.. bir tepki vermedi sadece 'Hahah' etti.. sustu. mutfağa gittik yine atak yaptım... 1.2.3.4.5. bulduğum her köşede ataktayım artık kendimden nefret eder hale geldim.. hatun beni öyle bir moda soktuki.. hiç vermese evde kedilerden birine saldırcam o dereceyim(gerçi oda şansa erkek gelir amk)..

    Viskiyi koyduk ben direk diktim.. hemen tepki gösterdi..'ya viski öylemi içilir filan' dedim ben böyle içiyorum. 3 duble filan içtim.. ateş basmaya başladı artık yerimde duramıyorum.. hem kafam iyi oldu hem saldıray modu..arada siktimin kedisi üzerime atlıyor bunaldım artık..

    İçeri gitti peşinden gittim.. yatağa yüzüstü yatmıştı bende yanına doğru uzandım.. sevişmeye başladık..1-2 derken benim pil bitti.. biraz yatak sohbetleri şu bu derken yattı uyudu.. uyurken hatunu izledim... hayatımda görebileceğim en güzel kareler bunlardı.. yanımda bir daha hiç göremeyeceğim güzellikle bir hatun çırılçıplak yatıyordu.. uzun uzun baktım.. gittim bir sigara içtim.. geldim yine hatunu izledim... kalktım bir bardak su içtim.. yattım hatunu izledim... derken uyumuşum.

    Cumartesi günü 11.30 gibi beni uyandırdı. kalk duş al kahvaltı yapalım.. kalktım yıkandım.. Kahvaltı sofrasına oturdum.. muhabbet etmeye başladık.. işte aslen baba tarafı lübnanlıymış,, kendisi annesi ile burada kalıyormuş.. annesi amerikaya gitmiş filan falan.. benim ailemi sordu bende anlattım derken muhabbet bitti. ben dedim ufaktan yol alayım. yok dedi gel biraz turlayalım dışarda. bir anormallik olduğunu anladım kızda.. yani tamam elim ayağım düzgün iyiyim, kendime güvenim var... hani ortalamanın üzerindeyim ama kız bana çok fazla arkadaş...

    Kadıköye geçtik,, bir mekanda bir iki kahve içtik sohbet muhabbet derken saat oldu öğleden sonra 3.. hatun seni yolcu edeyim dedi.. beni altıyol dan aşağı yürüttü.. beşiktaş vapur iskelesine geldik.. ben jeton alıcaktım gitti kendisi aldı.. vapurun gelmesini beklerken ayaküstü sohbet filan ettik.. vapur yanaştı 5 dakika sonra kalkıcak.. öptüm bunu görüşürüz dedim.. turnikeden geçtim.. pat peşimden jeton attı oda geçti.. hadi dedi taksime gidelim.. (rahatsız olmaya başladım, annem babam sürekli arıyor nerdesin ne yapıyorsun iyice serseri oldun, çalışmıyorsun nerelerde geziyorsun,,, bende anneme ya dedim arkadaşın heybeli adada montaj işi varmış ona yardım ediyorum 3-5 para alıcam filan diye yalan uyduruyorum) neyse hatunla taksime girdik.. yemin ediyorum hatunu gören bir kere daha bakıyor.. sonra arada ince göz süzmeleri ile bana bakıyorlar ‘Bu kim lan tipin siktiğim, kesin parası vardır kaldırmış karıyı’ edası ile. Yürüdük yürüdük gittik.. bir şarap evine. Dulcinea olarak hatırlıyorum ama.. yanılmıyorumdur umarım. oturduk şarap geldi peynir geldi.. ben açıkcası o zamana kadar öyle şarap peynir muhabeti de yapmamışım.. tek yaptığım 6 tane bira kapıp sarıyer sahile inmek.. veya rumeli kavağına kaçıp rakı balık yapmak… Kırmızı bir şarap geldi, iki şarap kadehi.. eleman doldurdu.. önümüzde 3 çeşit peynir (samimi konuşuyorum ekmek bekledim gelsin diye) Peynirlerden birisi rokformuş sonradan öğrendim.. bildiğin ayak kokuyor amını sikiyim… şaraptan bir yudum aldım.. baktım hoş.. peynirin birini ağzıma attım.. baktım bok gibi.. şarabı dikledim… şarap-peynir derken 3-4 kadeh içtim. 


Neyse çıktık oradan.. gece saat oldu 11:00,, hadi beşiktaşa gidelim dedi.. tamam dedim peşinden ekledi.. ama yürüyerek.. tamam dedim.. vurduk gümüşsuyundan aşağı.. BJK stadının oraya geldik tuvalete gidicem dedi sıkıştım dedi.. tamam dedim inönü stadyumunun içerisine girdik.. tuvaletler kapalı… dedim tek çare sen şuradaki çimenliğe işeyeceksin. hatunla aramızda öyle bir bağ oluştuki artık her dakika bir gariplik bekliyorum… başında bekledim işedi.. gittik beşiktaşa saat oldu 12:45 civarı. bu saatten sonra eve gidip ne yapacaksın demeye başladı.. öyle olur böyle olmaz, şöyle yapalım böyle yapalım derken.. ben yine erenköye döndüm. (babam beni kesin sikecek buna eminim). yine gece hatunda kaldım., yine aynı muhabbetler.. kavga, dövüş, sevişme, izleme, uyanma.


Ertesi sabah bir arkadaşını aradı.. polonez köye kahvaltı yapmaya gidelim şu bu(ben kendimi kadrodan dışarı tutuyorum, kendimin o kadroda olma ihtimalini düşünmüyorum bile) hatun ısrar etti.. kahvaltıya gittik.. kahvaltı dönüşü tekrar kadıköyde gece 9 a kadar takıldık.. sonra ben zor bela hatundan kaçtım.


Eve geldim.. babam siktir etti. gittim Murat diye bir arkadaşım var onda kaldım.. Pazartesi, Salı, Çarşamba.. derken 10 gün hiç aramadı hatun. hatun ne kadar anormal gelsede 2-3 günde inanılmaz alışmıştım. 10 gün sonra sadece bir mesaj attım. ‘Naber? Hiç sesin çıkmıyor’ Yanıt gelmedi, ‘Ne oldu? neden cevap vermiyorsun?’ yine yanıt yok.. aradım meşgule aldı.. aradım meşgule aldı.. aradım aradım aradım aradım..
    [ispiyonla]
    +137
  • otter
    otter 11 Nisan 2017 - 07:00açmadı. 


Bütün ümitlerim tükenmişken 22 gün sonra bana mesaj attı. ‘Ben beşiktaşa geçiyorum, beltaşın oraya gel’ cevap bile yazmadım :) Koşar adım kalktım yattığım yataktan duş traş filan derken tam onun ineceği yerde beklemeye başladım. geldi gördüm ya inanılmaz sevindim. sohbet muhabbet derken annesinin rahatsızlandığını ve bu sebeple kopukluk olduğundan bahsetti… çok uzun yazdım. daha çok detay var ama kısacası 1.5 sene bu insanla birlikte takıldım. 1.5 sene boyunca babam beni belki 30 kere evden kovdu, 3-5 kez bildiğin kemerle dövdü :) sonra kıza yetemediğim için (maddi anlamda) ayrıldık bitti.



Bütün bunları size neden anlattım : Şu videoda görmüş olduğunuz hatun gerçekten iyi.. size bir abi, kardeş, dayı amca artık ne derseniz :) önerisi.. Kişisel temizliğinize dikkat edin, samimi olun ve asla yalan söylemeyin. bu şekide bir insanla olmak çok uç bir nokta değil.. emin olun bir insan olarak daha fazlasını ve daha iyilerini hakediyor olabilirsiniz. hayatınızdan böyle insanlar 1 kez geçer ve asla unutamazsınız. 

arada hatuna facebook dan, twitter dan bakıyorum.. mesaj atmaya konuşmaya cesaretim bile yok.. stalkın amına koyuyorum yani. Evlenmemiş, amerikada yaşıyor… ben hala istanbul/ sarıyerdeyim.. 6 bira yerine 8-10 hatta bazen 12 bira aldığım oluyor.. sahile inemeyecek kadar ruhsuzum, Rakı içmek için rumeli kavağına gidemiyorm.. en kötüsü ise babam 1.5 ay önce öldü.. artık beni dövecek evden kovacak birisi de kalmadı. 

Hayatınızın, hayatınızda olanların ve en önemlisi ailenizin kıymetini bilin.


Konu bir tayttan nerelere geldi arkadaş,,, Bu kadar uzun oldu ama idare edin be! :)


@gogol1809 @shadowmere @delore ye sevgilerle.
 [ispiyonla]
    +124

Tüm Yorumlar

  • veganurukhai
    veganurukhai 15 Nisan 2017 - 06:08@otter başgan öncelikle başın sağ olsun,
    anlattığın olay bana o kadar uzak geliyor ki böyle bir olayın bir başka insan için tekrarlanması halley kuyruklu yıldızının yörüngesinden manevra yapıp tekrar dünyanın yakınından geçmesi gibi sanırım asla böyle bir anım olamayacak neyse eldekilerle mutlu olmalıyım
    [ispiyonla]
    +2
  • fakaryuduing
    fakaryuduing 13 Nisan 2017 - 01:54@otter video başlamadan durdurdum ve yazdıklarını okudum. anın bitince de videoyu izlemeden salak gibi geri kapattım :D şimdi tekrar girip bakayım kız neye benziyormuş :D:D [ispiyonla]
    +2
  • tohtorwho
    tohtorwho 12 Nisan 2017 - 20:39@otter 2-3 roman yaz alalım.. başın sağ olsun ! [ispiyonla]
    +3
  • astronom
    astronom 12 Nisan 2017 - 16:31Ben de sitede benim gibi dinozor az var sanıyordum. Yaşıtmışız seninle @otter, güzel zamanları gördük ve yaşadık vesselam. [ispiyonla]
    +2
  • lobanowski
    lobanowski 12 Nisan 2017 - 12:22@otter duygularına armağan ediyorum buy şarkıyı roman okur gibi okudum

    roman okumayalı cok oldu

    https://www.youtube.com/watch?v=tN0tDRCachE
    [ispiyonla]
    +2
  • bugrabugra
    bugrabugra 12 Nisan 2017 - 11:26Ben Facebook'ta hep yaşadığım hikayeleri yazmaya çalışıyorum, genelde komik olmalarına önem veriyorum, sabah 8.30 civarında paylaşıyorum, insanlar okusun, güne gülümseyerek başlasın diye. Bu kardeş gibi upuzun yazdığım da oluyordu kısa da. İnsanlar da sağ olsun güzel geridönüşler yapıyordu ama dikkat ediyorum, listemde 699 kişi var, 1 kişi de oturup yaşadıklarını bu tip yazmıyor. Herkes fotoğraf paylaşıyor bir daha dönüp bakmayacakları ya da kendilerine ait olmayan, başkalarının yazdığı şeyleri, videoları, fotoğrafları yazıları paylaşıyorlar. Ben her ne kadar istesem de başkalarının ne yapıp ettiğini, neler hissettiklerini öğrenemiyorum, herkes el sikiyle gerdeğe giriyor açıkçası. O yüzden Otter kardeşin yazdığı şeyi mutlu ola ola okudum, sağ olsun var olsun. Ben de yazayım konu geldikçe =))

    Teşekkürler Otter!
    [ispiyonla]
    +2
  • kadirdeli
    kadirdeli 12 Nisan 2017 - 10:40Bu güzel anının olduğu video ya bir yorumum olsun. Selamlar otter reis [ispiyonla]
    +1
  • tobedila
    tobedila 12 Nisan 2017 - 10:09@otter kardeş tam yerine yazdın hikayeyi.Burda Alkolik Alkoliğin halinder anlar kardeş.Hikayen çok güzel 2 ihtimal veriyorum


    1.ya sağlam bir abazasın ve müthiş bir hayal gücün var tabi 900lü hatlardan da hayal gücünü geliştirmiş olabilirsin.

    2.Anlattıkarını doğru olarak kabul ediyoruz.Ama şahsiz düşüncem olarak söylüyorum ben sana kendini bedavadan sktiren bir kızın varlığına inanmıyorum varsaki oda senin gibi züğürde vermezdi emin olabilirsin.Bu arada tipini skim net :D :D :D
    [ispiyonla]
    -3
  • Rindfleisch
    Rindfleisch 12 Nisan 2017 - 04:37yorumun taytlı paylaşımı gölgede bıraktığı ender durumlardan birisi yaşanmış . ben de şuraya bir iki satır yazayım da , ilerde tekrar okumak kolay olur [ispiyonla]
    +4
  • remforces
    remforces 12 Nisan 2017 - 03:18@otter Allah babanın mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin sağlık versin. her zamanki gibi önce yorumları okuyodum bi okudum sonra videoyu izlemeye gerek duymadım [ispiyonla]
    +5
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...