Günün En Çok İzlenen Videoları - 09.08.2018 / Alkışlarla Yaşıyorum

Günün En Çok İzlenen Videoları - 09.08.2018

Günün En Çok İzlenen Videoları - 09.08.2018
Günün poponunda yer alan sitede en fazla izlenen videoları sizin için derledik.

Naz Mila'nın Havuza Atlaması

08 Ağustos 2018
izgago izgago diyor ki;

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran Azerbaycan'lı gelin adayı Naz Mila, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaşmış.

+21
barkinozzy 09 Ağustos 2018 - 01:04

bacaklar aralanmaya o kadar alışmış ki balıklamada bile cart diye açılıveriyorlar

+8
seksmania 09 Ağustos 2018 - 00:26

Surat leş, gorile benziyor aq

oheplacivertgiyerdi 11 Ağustos 2018 - 07:20

Balıklama bu değil

+3 Up Down
xeniusian 10 Ağustos 2018 - 08:37

göt protezmiş lan

alejandro_281 09 Ağustos 2018 - 22:54

ah birde sana atlasalar tam olcak orospii seni.

felinna 09 Ağustos 2018 - 21:22

şu beyin fakiri karıyı şuraya koymayın yeter aq ne vizyonsuz mallarsınız ya

-1 Up Down
sirfbunuyazmakic 09 Ağustos 2018 - 19:52

azeri kızlar bir enteresan oluyor.

bundan 3 sene öncesi kadıköyde bellfastta otururken taş gibi bir kız karşımda oturuyordu. arada bakıyordum ama gözler bozuk olduğu için kesişiyor muyuz kesişmiyor muyuz anlamıyordum. sonra kalktılar. masada kızın taşlığının konusu geçti, yanımdaki arkadaşım swarmdaki check in yapmış dedi, girdim ekledim ben de. akşam kabul etti. sonra biraz yazıştık, bana çok yakışıklısın falan dedi. hayatımda daha önce kimsenin bana çok yakışıklı olduğumu söylediğini hatırlamıyorum, bu cümleyi ilk kez duyuyorum ve büyük ihtimalle bunu tanıdığım en güzel kızdan duyuyordum. kız 10 üstünden 9,5 luk diyebilirim. zaten arada kapatıp kapatıp yenisini açtığı instagramında 1000 takipçiye ulaşması birkaç gün sürmüyordu. herhangi bir ünü, şöhreti olmasını gerektirecek durumu olmamasına rağmen adını ve soyadının bir kısmını google'a yazınca suggestion olarak kendiliğinden tamamlanan tiplerden.

neyse çok yakışıklısın, tam tipimsin falan filan, biraz da böyle kroca konuşmalar, alışık da değilim ama kız çok güzel. sağol, sen de çok güzelsin falan derken konuşma baya sıcaklaşınca bir kahve içelim mi dedim. swarmdan sildi beni, telefonunu vermişti ordan da engelledi. anlamadım niye. bir iki gün temasa geçmedim sonra dayanamadım sms yazdım niye engelledin beni diye, "çok sulusun, ben öyle erkek sevmem" dedi. buluşalım demişim hepi topu, başka da bi sululuk yapmamışım, aksine kızın bana abartılı övgülerini ve pohpohlamarını gördükçe götüm kalkmış, kendimi ağırdan satar olmuşum ona rağmen sulusun diyor. dedim yanlış anlamışsın sulu falan değilimdir ben, iyi tamam dedi kaldırdı engeli mi. arada bir şey konuşmadık, ertesi gün yine kahve içelim mi dedim, olur dedi bu sefer.

cumartesi günü öğlen 12'de rexx'in önünde buluştuk, akşama doğru işim vardı bi akrabaya gitmem lazımdı, saçma salak bir saat buluşma için. bir geldi daha önce cafede gördüğümde olduğundan bile çok daha güzel. bembeyaz bir ten, uçlarına ara ara kızıl atılmış simsiyah saçlar, dipdiri taş gibi bi vücut, mini etek, siyah çorap, belini açıkta bırakan kırmızı bi bluz, belde piercing, yemyeşil gözler, hepsinin üzerinde bahar vakti olmasına rağmen kalıncana bi solcu parkası tarzı yeşil bi gocuk, kafasında da siyah bi kalpak, elinde de azerbeycan bayrağı. bu arada mont ilk geldiğine kapalı, mini etek ve dize kadar çoraplar gerçeğiyle oturup da montunu açınca karşılaşıyorum. hayatımda daha önceki 29 senede karşılaştığım toplam karşılaştığım seksapelin iki katı falan seksapel tek vücut olmuş karşımda. gelen geçen herkes aklı çıkacakmış gibi kıza bakıyor. yürüyen seksapel anasını satiim. alışık da değilim, memur adamım, benim de aklım çıktı bi, bi yandan da korktum. dedim olm bu kız bana fazla, ağzımla kuş tutsam bunu yarım saatten fazla yanımda tutamam.

merhaba, hoş geldin falan derken sinemanın hemen yanında lavazza cafe vardı o sıra gittik orda oturduk. enteresan bir şekilde kız bana aşıkmış gibi bakıyor, acayip ilgili, acayip tatlı ince gülümsemeler bir şeyler, ne desem çok ilginç buluyor vesaire. tüm bunlar niye oluyor anlamıyorum, herhalde azerbeycanlıların tipi benmişim diye düşünüyorum, türkiyede pek tutmadı şansımız ama oranın tarkanı tipi var demek bende diye kendimce olayı rasyonalize ediyorum.

elindeki bayrak hocalı katliamını prostesto içinmiş. yıldönümüymüş, söğütlüçeşmede metrobüsün ordaki alanda eylem olacakmış birkaç saat sonra ondan bayrakla gelmiş. cafeden kalkıp bira içecek yer bakıyoruz benim önerimle tabi, öğlen saati olduğu için daha her yer kapalı en son modadaki migrosun karşısındaki ayıda temizlik yapıyor, henüz açmamış olmalarına rağmen ikna ediyorum elemanı bira vermeye. mekan bomboş daha sandalyeler falan ters çevrilmiş, işte temizlik falan yapıyor oralarda, biz de gidiyoruz barın en ucundaki masaya oturuyoruz, barmen bizi olduğu açıdan görmüyor.

iki tane hoegarden bira söylüyoruz, portokalı içine atıp buna içiriyorum, çok hoşuna gittiğini, ilk kez tattığını söylüyor. sonra biranın yarısını gelince beline sarılıyorum yanyana oturduğumuz için, hiç aksine hoşuna gittiğini gösteren jestler yapıyor, ben de bu sefer elimi sırtından bluzunun içine atıp belini okşuyorum, kadife gibi şerefsizim. neyse sohbet makara kukara derken bu benim koluma ince ince ritmik şaplaklar atmaya başlıyor ama şu porno film seslendirmelerinde kadınlar seks sesi çıksın diye eline vururlar ya, o tarz bir şaplaklama,ritmik, periyodik ve şlap şlap bi ses çıkarıyor kolumdan. anlamıyorum başta, sonra acaba bir sübliminal mi var diyorum ama efendilik bizde kalsın diyorum.

sonrasında alt katta bulunan tuvalete gitmek için kalkıyor, ben bu merdivenleri tek başıma inemem diyor, bana yardım etsene. etmem mi mk, tutuyorum kolundan alt kata iniyoruz, orası da boş tabi. orada bi yumuluyorum dudaklara ki kız meğer vahşi ceylan üstüme atlıyor, sonra işte klasik yiyişme seansları ama çok şehvetli. tam eteği sıyırıyorum ki barmenin merdivenden gelen ayak seslerini duyuyoruz, ben açık tuvalet kapısından kendimi dışarı atıyorum, o da hızlıcana çantasından rujunu çıkarıp aynada makyaj yapıyomuş gibi yapıyo. barmen yalandan oradan bişeyler alıp yukarı çıkıyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz, barmen tekrar aşağıya iniyor. bu böyle iki kez tekrarlanınca biz artık yerimize çıkıp oturuyoruz.

saati gelen hocalı katliamını protesto etmeye davet ediyor beni, daha önce hayatımda hiç bir şeyi protesto etmediğim, nasıl yapıldığını bilmediğim, hazır da kafaladığım kıza fazla doz ben enjekte edip kendimden soğutmiyim diye işim var deyip kabul etmiyorum, onu da protesto alanına arkadaşlarının yanına bırakıp uzuyorum.

akşam facebooktan beni eklediği yönünde bildirim geliyor, kabul ediyorum, bi bakıyorum gündüz beraber çektiğimiz bi fotoda beni taglemiş. kabul etmiyorum çünkü yaş farkından dolayı yoğun akraba ve arkadaş eleştirilerine maruz kalabilirim, zaten öyle kızlarla falan oraya buraya fotoğraf yükleyen birisi de değilim. bu arayıp beni bi fırçalıyo falan, sonra bi şekilde düzeltiyoruz arayı.

sonrasında facebookunda görüyorum ki kız atsızcı. onlarca kurt murt fotoğrafı, ırkçı bi takım söylemler, böyle kro kro paylaşımlar falan. konuşurken flört etmek dışında bişey konuşmadığımız için kızın karakteriyle ilgili gerçekler şaşırtıyor. lan benim erkek ülkücü arkadaşım yok, hayatımda tanıştığım ve kafalayabildiğim en taş kızın ülkücü çıkması ne menem bişey diye üzülüyorum.

sonrasında 1 ay kadar görüşüyoruz, bu bi gün bana ayılıyor, bayılıyor, bi gün bi sebepten kavga çıkarıp beni engelliyor falan. parmağım ağrıdı amına koim yaz yaz, hep anlatmak istediğim ilginç bi hikayeydi bu kız benim için ama o kadar da ilginç gelmemeye başladı yazdıkça.

demek istediğim azeri kızları çok ilginç tipler oluyorlar. ama bazıları güzel baya.

+8 Up Down
ereksiyonist 09 Ağustos 2018 - 19:07

Bu karının gecesi kaça, nerden kim ile irtibat kuruyoruz beyler bilen var mı aranızda? Şimdi instagramdan yazsam ciddiye almayacak, bütün gün o ayarda mesajlar geliyodur. Ben ciddi ciddi parasını verip bunu bi sikeyim diyorum.

+2 Up Down
edgar90davids 09 Ağustos 2018 - 18:12

rene higuita kurtarışı yaptı amq

https://www.youtube.com/watch?v=5RDSkR8_AQ0

vay amq 11 sene geçmiş şarkının üstünden yuh

dimadima 09 Ağustos 2018 - 17:58

Geçtiğimiz hafta yerli turistin ağırlıklı oldugu bir tatil beldesindeydim. Ya şunu söyleyebilirim türk kızlarının ip tanga ile gezmesine 3-5 yıl arası bir zaman var. Plajlarda türk olup tanga ile beachlerde denize giren birsürü tip vardı. Bir de şimdi yeni moda çıkmış bikinilerde melek tarzı(victoria secret melekleri giymiş ilk) diyorlar normal ile tanga arası birşey piyasanın yüzde 60ı bu tarz bikini giyiyor zaten. Benim açımdan sıkıntı yok.

islakhavlu 09 Ağustos 2018 - 14:21

0:17 O kalçalar ne can simidi gibi amk off

+4 Up Down
satyriasis 09 Ağustos 2018 - 12:29

oha götünde de silikon var lan. atlayınca çok belli oluyor . ilk defa bir göt silikonu gördüm