Günün En Çok İzlenen Videoları - 10.10.2018

Günün En Çok İzlenen Videoları - 10.10.2018
Günün poponunda yer alan sitede en fazla izlenen videoları sizin için derledik.

İşkenceci Sevgiliden Kurtulmak İçin Uygulanan Mantıklı Yöntem

10 Ekim 2018
hoca42 hoca42 diyor ki;

Amerika'da bir kadının işkenceci sevgilisinden kurtulmak için uyguladığı yöntem büyük cesaret istiyor.

+52
cincir06 10 Ekim 2018 - 10:14

ŞİMDİ BAŞLAYACAĞIM.. TÜRKİYE'DE OLSA.
2 TANE POLİS ORAYA GELİR ONLARI BARIŞTIRIRLAR DÜMENDE İFADE ALIRLAR. SONRA SALIVERİRLER. SONRASINI DÜŞENEMİYORUM BİLE..

+31
tisikkirlir 10 Ekim 2018 - 10:04

türkiye'de olsa demeyi sevmiyorum fakat, 2 saat sonra erkek arkadaşı serbest kalmıştı ve gerisi malum.

kemalkılıcdaroglu 11 Ekim 2018 - 20:18

https://www.youtube.com/watch?v=xnTrtyzVbl8

heheha 11 Ekim 2018 - 08:04

Android uygulaması ile gönderildi!  kimse acik acik konusmamis.turkiyede olsa polis gelir tabancayla birlikte adami alir.2 saatte cok mk 1 saat sonra birakir.adam gider kadini oldurur.

-1 Up Down
laicus 11 Ekim 2018 - 00:52

banane ben mi dedim sevgili olun

-2 Up Down
kediperi 11 Ekim 2018 - 00:19

amk köpeği sahibi alınıyor başını eğip oturuyor...

+2 Up Down
esssrarengiz 11 Ekim 2018 - 00:08

burda olsa kadın "kacom değel mi hem döveee hem seveee" derdi.

+7 Up Down
sertokus 10 Ekim 2018 - 23:09

jandarması polisi aynı bu ülkenin

15 yaşındaki yiğenim gece saat 1 de beni aradı. dayı yetiş dedi. Gittim zaten jandarmayı aramış bile. enişte olacak adi yiğeni dövmüş benim. hani öyle tokat filan atsa neyse kolunu kıvırmış ve bu yaklaşık 7-8 dakika sürmüş. suçu da yiğen saçının ön taraflarını sarıya boyatmış o. neyse jandarma da geldi. yeğen anlattı durumu kolumu tutamıyorum şikayetçiyim diye. jandarma diyor ki ya ne olacak baban o. benim yeğen dedi ki ya tokat atıp bıraksa zaten şikayetçi olmam. ama bana işkence ediyor. bu sürekli oluyor diye. komutan illa vazgeç. iş çıkacak ya şerefsize. neyse ben dedim siz nasıl iş yapıyorsunuz derken şikayet etmekle tehtit edince tırstılar. Önce darp raporu alınacak ya. şerefsiz burkarken çocuğun kolunu çatlatmış bir kaç yerden. Neyse eve 1 ay giremez raporu aldık o gün. ben jandarmaya dedim ki bu adi köydeki eve gelir diye. Komutan dedi hayatta gelemez. Bi sıkıntı olursa numara verdi. tamam dedim. Lan eve geldik enişte olacak it içeride oturuyor. Adi herifler ta şehir merkezinden köye kadar adamı bırakmışlar. Ben tabi aradım komutanı hani gelmeyecekti diyeceğim ya. Adi herif açmadı. Neyse daha bundan sonra daha çok olay oldu. Bizim güvenlik güçlerinden pek bi cacık olmaz

+3 Up Down
omer1995 10 Ekim 2018 - 20:00

ilk dayağı erkek atar sonrakileri kadın yer

özel bir durum varsa o ayrı ama böyle orospu çocuklarının götünde dolanıyorlar. bir tokat bişe olmaz, yumruk attı ama beni seviyor, burnumu kırdı ama alkollüydü vs.vs. vs.

sonra da bana işkence ediyor ühühühü

+2 Up Down
omer.droz 10 Ekim 2018 - 17:38

Türkiye'de değil, herhangi bir ülkede de olsa işim gereği notun gerçekliğini on kere düşünürdüm. Bence iki kadın hızlıca inanarak cesaretli davranmış. Türkiye'de bu olayın altından bir katakulli çıkar mı, dolandırılma ihtimalim nedir ya da kadında bir hezeyanlı bozukluk çıkar mı diye düşünmeden edemiyor insan.Malesef insanların insanlara güveni çok azaldı.

-1 Up Down
sonklavyebukucu 10 Ekim 2018 - 17:11

Hayırlı olsun internet bağlatmışsın kardeş, 4 aylık video

+16 Up Down
hasancode 10 Ekim 2018 - 15:47

Türkiyede olsa Notu alan kız 15 saniye sonra kıza ve erkeğe dönerek şöyle bağırır "Hanfeeendiii bana gizlice veridiğiniz kağıtta sevgilim bana şiddet uyguluyor silahlı ve tehlikeli haberi olmasın yazıyor. Ben anlamadııım bana neden bu notuuu verdiniz acabaaa burası veteriner polise gitmeniz lazım." sonra malum dan dan dan ...