Ben Salak mıyım Remix

nonick_ nonick_ diyor ki;
Levent Kırca ile Fatih Altaylı'nın kavga ettiği programda Fatih Altaylının Ben Salak Mıyım? Sözü internette binlerce kez izlendi. Ve en sonunda bunun Nil Karaibrahimgil'in seslendirdiği Ben Aptal Mıyım şarkısıyla remixi oluşturuldu.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/100969/ben-salak-miyim-levent-kirca-fatih-altayli-kavgasi
Kategori: Amatör
sitene ekle
Etiketler: ben salak mıyım remix
22 17 Ocak 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Sebastian Black
    Sebastian Black 17 Ocak 2013 - 14:54Bok vardı sattın siteyi Mesut Bahtiyar!
    +38
  • Aduu
    Aduu 17 Ocak 2013 - 14:52Off bu ne be slk
    +25

Tüm Yorumlar

  • sismilimilasyon
    sismilimilasyon 01 Haziran 2014 - 23:20On numara olmuş :)
    • banapicdemisin
      banapicdemisin 18 Ocak 2013 - 23:18hdomag?
      • dj hakan gunduz
        dj hakan gunduz 18 Ocak 2013 - 22:121-bu remix diil..bir bootleg..ama gotleeg ler anlamaz
        2-şarkı hiç değil,sadece irdeleme var..olayın tamamını izlerseniz sebebini anlarsınız..
        3-gerizekalının biride moviemaker demiş,akla ziyan üyeleri sepetlemek yerine siteye dil uzatmışınız..
        -4
        • hüllecii
          hüllecii 18 Ocak 2013 - 20:32Bu videoda emeği geçen herkesin mına koyim ben.
          +8
          • coobelie
            coobelie 18 Ocak 2013 - 16:53Remix'i yapan arkadaş, evet salaksın.
            +7
            • disasterus
              disasterus 18 Ocak 2013 - 15:21anlaşıldı, bizede yol göründü artık bu siteden. youtube 'un ne kadar ergen gerisi videosu varsa doldurun buraya..
              +2
              • kara_bocuk
                kara_bocuk 18 Ocak 2013 - 15:20beyler videoyu izlemeden önce bu yorumu okuyorsanız geldiğiniz gibi geri basın.ömrümün 1:11 sn ben harcadım siz harcamayın. !
                -1
                • coreeye
                  coreeye 18 Ocak 2013 - 13:07tebrikler sitenin en sacma salak videosunu yuklediniz.
                  +7
                  • crcdl
                    crcdl 18 Ocak 2013 - 03:05dj hakan gündüz harbiden çok bozmuşsun be olm sen bu ne aq
                    +1
                    • şereftribünü
                      şereftribünü 17 Ocak 2013 - 22:21önce izledim , sonra bastım eksiyi. alkislarlayasiyorum.com bitmiş....
                      +7
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...