Diren Gezi Parkı - Germany Schmalkalden Erasmus Exchange Students

walex06 walex06 diyor ki;
We are the people who is studying in Schmalkalden. As grandsons and granddaughters of Ottoman Empire and as children of Atatürk, even if we are so far from our country, the only thing that we can do is showing that being one heart in here.

For transmit our voices, we made this video with the people who came from all over the world. We are dying to be in Turkey. But this is the only thing that we can do for now.

Diren Gezi Parkı - Resist Gezi Parkı !
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: diren gezi parkı almanya schmalkalden erasmus öğrenci
42 06 Haziran 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • yeniklasor
    yeniklasor 06 Haziran 2013 - 15:36enrique türkmü banamı öyle geliyor
    +22
  • kaba herif
    kaba herif 06 Haziran 2013 - 15:43burhan'ın herkesten daha anlaşılmaz türkçe konuşması :((
    +12

Tüm Yorumlar

  • gizemliortam
    gizemliortam 13 Mayıs 2014 - 18:55komunist yavşaklar :))
    +1
    • mehmetkarakurt
      mehmetkarakurt 05 Nisan 2014 - 20:56Sizi Sike sike Çapulcu yapmışlar gibi olmuş.
      +1
      • hafizdurruti
        hafizdurruti 14 Eylül 2013 - 19:40gördüğüm en tırt gezi parkı vidyosu idi
        +1
        • topuguylakuytuacancocuk
          topuguylakuytuacancocuk 25 Haziran 2013 - 15:16yıllarca almanyada yasamıs bırısı olarak soyluyorum. tamamen safsata. lan alman cıkarı olmadan gunahını vermez lan. sız de yıyorsunuz bu numaraları. olm turkıyenın en buyuk dusmanı pkk nın bır numaralı destekcısı almanyadır. almanyaya gıdınde gorun. goc eden de hep malum cografyadan goc etmıstır dernekler kurmustur. almanlar bunlara 1 senede vatandaslık oturma ıznı verırken. sana bana 5-6 senede verır bekletır. teror orgutune destek verırsen evını bıle dayarlar doserler. lan bunu almanyadakı herkes bılır. bı sız bılmıyorsunuz. kıcı kırık bır erasmus occupygezı dedıgı zaman gtunuz tavan yapıyor . lan bak elın gavuru bıle bızı desteklıyo helal osssuuun ablacım! dıye saksakcılık yapıorsunuz. komıksınız la :D
          +1
          • capuling
            capuling 17 Haziran 2013 - 02:59benden sana tavsiye Enrique soy ağacını bi araştır kardeş :)
            +1
            • Mentos
              Mentos 14 Haziran 2013 - 23:32diren gesi bağları
              +1
              • soul_reaver
                soul_reaver 09 Haziran 2013 - 14:47hepsi çorumlu amcaoğulları aslında..
                +3
                • lardayuzen
                  lardayuzen 07 Haziran 2013 - 15:59Suriye'de 30 binden fazla kisi olur sesleri cikmaz Turkiye'de 2 kisi olur hemen humanist olurlar. Yermi anadolu cocugu, samimiyetinizi siktiklerim
                  +3
                  • knownartist
                    knownartist 07 Haziran 2013 - 12:59yurtdışında zorla tuttuğumuz % 50 var
                    +6
                    • bhaty131
                      bhaty131 07 Haziran 2013 - 01:48gizli türk lan bunlar.rositsa benim eski hatun mesela.kimlik bilgilerini değiştirmiş sadece.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...